Şimdi Ara

Yeni dövme'm için, Tavsiyenizi bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
7.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Horozistan20 -- 9 Haziran 2012; 18:08:39 >

• bu konu uçar
  • Eğer gereksiz yorum atanlara, cevap vermezsem uçmaz
  • Sade tribal omuz başından bicepse kadar kavramalı ben olsam gölgesiz yaptırırdım.
  • @_DIESEL_

Omuz başından başlamamalı, çünkü orası için daha iyi bir planım var, arka kolda olacak sadece dirsek üzerinde kavramalı olabilir aslında, aklıma yattı, sadece siyah pek hoşuma gitmiyor aslında, belki omuz ve ğöğüsteki sade siyah, diğer taraflar gölgeli olabilir.
  • Sanırım buna yakın birşey istiyosun ölçü olarak bende seneye bu tür bir dövme yaptırmak istiyorum tabi düzenli 1 yıl bb sonrasında .

• Benim istediğim bu kadar karışık değil, omuz üzerinde hiç bir şey olmayacak, şerit şekilde göğüsten direk kol altına, sırttan direk kol altına, orada birleştikten sonra arka koldan dirsek hizasında dönecek ve 2 ye ayrılacak şekilde. Bu çok karışık :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Britney Ablamızın eski kocasında vardı sırtından omuzlara gelen onu bulabilsem koyucam o çok güzeldi sende bir ara istersen belki bulursun fikir çeşitliliği olur
  • kol altı dediğin ne ya? 2 saattir okuyorum canlandıramadım. koltuk altı olmasın?
  • @Spoon!

Bakayım bir, bulabilirsem koyarım buraya resim :)

@acheron

Bende tam olarak adını bilmiyorum, ön kol ve arka kol arasında altın yan tarafı, neresi oluyorsa işte :) Koltuk altında birleşmesini düşündüm de, sonra kötü olur diye vazgeçtim
  • Yukarı
  • Tribal yaptırma bence cok klasik artık önüne gelen ondan yaptırıyor pek yakıştıgınıda söyleyemem.
    Pek yapılmamış bişey yaptır bence.. Dövme forumları var oraları gez başka örneklere yönel derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azap
    Yukarı

.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DIESEL_

Sanırım buna yakın birşey istiyosun ölçü olarak bende seneye bu tür bir dövme yaptırmak istiyorum tabi düzenli 1 yıl bb sonrasında .

BERBAT
  • bnce yaptırma abdestsiz dolasırsn ..
  • @LsR

Tribal benim de hoşuma gitmiyor diye buraya sordum aslında, daha farklı bir şey düşünüyorum ama bir türlü karar vermedim, mesela;

Göğüste yılan, sırtta akrep başı birleşiyor ve kola doğru inip başka bir şey oluyor ama ne ?
  • Ben öyle canım sıkıldı dövme yaptırayım gibisinden yapılan dövmelere karşıyım.Yaptıracaksanda adam gıbı bır şey yaptır sonra utanma nıye yaptırdım dıye dusunme
  • Utanıcak olsaydım, önceki dövmelerimden utanmazdım, bir şey yaptıracaksam - düşündüysem arkasında dururum onun.
  • gamalı haç taşıyan kartall
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.