Şimdi Ara

Yeni donanımlar beklenmeli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar PC almayı düşünüyorum ama yeni parçaları beklemeli miyim?
    3080 zaten alamam da 2080 veya 2080ti fiyatları nasıl olur? Şu an toplasam ne önerirsiniz nasıl bir sistem toplardınız. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• bende pc topluyorum yeni ekran kartlarını beklicem gibi görünüyor ekran kartını en son almayı düşünüyorum 3080 çıktıgı zamanda 2080 ve 2080 ti öyle ahım şahım indirim olucagını düşünmüyorum illa ki indirim olucak ama fazla olmaz diye düşünüyorum bütçeyi yazarsanız arkadaşlar burda yardımcı olmaya çalışır
  • hdmaniac H kullanıcısına yanıt
    Açıkçası bütçe esnek 1660ti takıp orta halli kasa alıp yeni donanımların akıbetini görmekte mantıklı geliyor şu an 2080ti takıp uzun bir süre bunları düşünmemekte mantıklı geliyor. Bütçeden ziyade hangisi daha mantıklı bir seçim olurdu? 15-20 bin arasına kadar çıkabilirim belirtmem gerekirse.

• Trenzaloore T kullanıcısına yanıt
    öncelikle bu benim şahsi fikrim yeni ekran kartlarının aralıktan önce ülkemize girmesi zor gibi bütçeniz 15-20 k arasıysa zaten alırım 2080 super ya da 2080 ti süper bir sistem dizerim yeni ekran kartı gelince de elimdekini satıp upgrade ederim
  • hdmaniac H kullanıcısına yanıt
    Anladım yorumlarınız için teşekkür ederim. 2080ti alsamda beni üzmeyecek sonuçta, sanırım dediğiniz gibi ilerleyen zamanlarda upgrade yapmak en mantıklı seçenek olacaktır. En azından sonbahar belki de kışa kadar beklememiş olurum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Tucson mu Yeni a3 mü
    3 yıl önce açıldı
    Yeni Corolla mı Yeni 2008 mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.