Şimdi Ara

Yeni Donanim Dergisi 'Hardware Plus' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
6.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiyatıda uygun bakmak lağzım pc dergilerinin yarısı reklam hemde pahalıişe yarar en fazla 10 sayfa gerisi reklem
    her yerde varmı bu dergi
  • Almaya çalışacağım

Fiyatda çok uygun
  • hayırlı olsun tebrik ederim umarım aradığımız herşeyi kolay bulur ve okurken sıkılmayız
  • quote:

Orjinalden alıntı: LINEBACKER

quote:

Orjinalden alıntı: maloha

ıyi o zaman hocam, sen bize piyasada bulunan tum amd ve intel anakartlarin, ekran kartlarinin, islemcilerin, belleklerin vs vs karsilastirmali testlerini turkce yayinlayan bir donanim sitesi soyle de oraya takilalim? Oyle tek urun istemiyorum, piyasadaki tum urunleri istiyorum?

http://www.tomshardware.com.tr/cpu/charts/index.html

http://www.tomshardware.com.tr/graphic/charts/index.html

http://www.tomshardware.com.tr/storage/charts/index.html

yabancı dergilere para vermektense safkan türk dergisine para vermek tabiki daha iyi ama ben bu bilgilere ulaşmak için hiç para vermedim

işte bu abi tşk ederiz siteler için dergiye para vermektense 24 saat pc başındayız şu siteleri incelesek yeterli

• ilk actıgım sayfada takdirlerimi kazandı HARDWAREPLUS
    Millet 300$'a lcd ekran alırken aylarca arastırıyor forum-forum geziyor kılı kırk yarıyor, tepki suresiydi gorme acısıydı
    Bizim laptopcular 2000$ verdikleri aletin zahmet edipte ekranını merak etmiyor
    En son bende pes etmistim internette de birsey bulamayınca bununla ilgili
    Gerci editorde dergide bundan yakınıyor laptop ekranlarıyla ilgili en ufak bir bilgi yok
    Korkarım 2000$ lık laptoplarda kullandıgımız ekranlar tam bir fiyasko
  • HARDWAREPLUS kesinlikle bir PCEXTRA degil onu soyleyim
    Bana biraz ordan biraz burdan herseye deginmeye calışıyorlar gibi geldi
    Haa PCNET denen piyasa dergisinden kat-kat iyidir
    Her ay dergi alma alışkanlıgı olanlar düşünmeden alabilirler diger dergilerden bir eksigi yok zaten fiyatı da uygun ayrıca
  • bir ara bakarım umarım güzeldir hayırlı olsun
  • 2 ayda bir çıkan dergiymiş bu hiç değinilmemiş sorulmasa söylenmeyecek yani
    Bırakın hayırlı olsun demeyide 2. sayısı ve ne zaman çıkacak onu konuşalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: KanKoKan

quote:

internet varken dergide neymiş

Tuvalette dergi okumanın zevki gibi varmı...

kesinlikle katılıyorum.ya şaka değil bu tuvalette oturup kapıyı tekmeleyen olmadan dergi okumak gibi bir zevk yoktur.ben gaziantep dağıtıscısının numarasını aldım.hemen birazdan arayıp nerede olurlarsa olsunlar alacağım.uzun ömürlü bir dergi olması dileği ile... başarılar.

• Yeni sayı yok ortalarda ayın 3'ü oldu da
  • dergiyi büyük bir heycanla aldım okudum.....ama çok sey yazmışlar az şey anlatmışlar.... güncel konulara değinmişler fakat herkezin bildiklerini yazmışlar......

• Başarılar,Hayırlı Olsun Derginiz
  • hayırlı olsun.
    yayın hayatınızda başarılar...
  • Selam;

Derginin Mayıs sayıcı daha çıkmadımı acaba hiçbiryerde bulamıyorum...

Antalyada oturuyorum ne migros ne tansaş hiçbiyerde bulamadım?

P.S : Nisan sayısını tansaş tan almıştım o yüzden alışveris merkezlerinde arıyorum özellikle
  • Ben genelde Pc Net alıyorum ama bu ay sizin derginizi alıcam
  • aldım okudum cd yada dvd yok bu bir eksiklik. zamanla daha iyi olacağınızdan eminim her ay pcnet ve chip okuyan biriyim arada başka dergilerde okuyom onlara oranla iyi ama PCNet şuan için en iyi bilgisayar dergisi...
  • hayırlı olsun
  • ilk sayıyı kaçırdım ama 2. sayıyı aldım bugün şöyle birr göz gezdirdim gayet iyi görünüyor bu fiyata 3 ytl için güzel bir dergi
    Fakat arkadaşlr burada önce olan dergi yayın koordinatörü ilkay zaman artık buraya takılmıyor galiba konuyu açıp gitmiş kendi forum sayfasında cevap veriyor boşuna öneri yazmayın derim ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: doktor_hack

quote:

Orjinalden alıntı: LINEBACKER

quote:

Orjinalden alıntı: maloha

ıyi o zaman hocam, sen bize piyasada bulunan tum amd ve intel anakartlarin, ekran kartlarinin, islemcilerin, belleklerin vs vs karsilastirmali testlerini turkce yayinlayan bir donanim sitesi soyle de oraya takilalim? Oyle tek urun istemiyorum, piyasadaki tum urunleri istiyorum?

http://www.tomshardware.com.tr/cpu/charts/index.html

http://www.tomshardware.com.tr/graphic/charts/index.html

http://www.tomshardware.com.tr/storage/charts/index.html

yabancı dergilere para vermektense safkan türk dergisine para vermek tabiki daha iyi ama ben bu bilgilere ulaşmak için hiç para vermedim

işte bu abi tşk ederiz siteler için dergiye para vermektense 24 saat pc başındayız şu siteleri incelesek yeterli

ne demek arkadaşım siz isteyin ben onlarca boyle donanım inceleme linki verim.
    2 senedir tek bir donanım dergisi almadım ve her yenilikten anında haberim oluyor
    öyle ay başını beklemeye filan gerek yok

• Bugün yazlığa giderken yolda bir markette durduk tesadüfen baktım hardware plus diye bir dergi bu aralar pc topladığımdan hemen alayım dedim.Sonra okurken aklıma gelmez mi bu forumda gördüğüm dergi hehe

Fiyatı önemli değil pek zaten en fazla 6 ytl olur ki 6 ytlyi iki ayda bir nereye vermiyoruzki?Ben yapım gereği kağıt üzerinde okuyunca daha rahat ediyorum.Netten baktıklarım pek aklımda kalmıyor.Elimin altında bir dergi olması rahatlatıyor.Gelelim yorumlarıma..

*Overclock bölümü hoş
    *Sulu soğutma ilgimi çekti
    *Reklamlar biraz daha az olsa keşke
    *Cpu kısmı hoş
    *Ben çok sabırsız biriyimdir aylık çıksa bu dergi Mayıs/Haziran görünce üzüldüm.Aylık çıkarsa daha sevindirici olur.

Saygılar
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.