Şimdi Ara

YENİ DOLANDIRICI NUMARA DİKKAT !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Türkcell hattıma ( ki Türkcell'le alakası yok her hatta geliyor) şu nodan çağrı atıldı geçmiş yıllarda bulgaristan şebekelerinden gelen bu çağrılara dönülünce dolandırılanlar olmuş internette araştırdım DİKKAT EDİN KESİNLİKLE GERİ ARAMAYIN : +359876643395

• quote:

Orijinalden alıntı: limitsizim

Arkadaşlar Türkcell hattıma ( ki Türkcell'le alakası yok her hatta geliyor) şu nodan çağrı atıldı geçmiş yıllarda bulgaristan şebekelerinden gelen bu çağrılara dönülünce dolandırılanlar olmuş internette araştırdım DİKKAT EDİN KESİNLİKLE GERİ ARAMAYIN : +359876643395

+1

22.07.2010 tarihli vodafone hattıma gelen cvpsız arama; +359899642235
  • +359'lu numaraları zaten kim arıyor geri dönüp
  • intte okudum az arattım google dede arayan var bende hollanda veya almanyadaki bir tanıdık dan geldi sandım ilk dalgınlıkla sonra fark ettim oranın kodu degil aramadan fark ettim iyiki :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limitsizim -- 23 Temmuz 2010; 20:05:19 >
  • iyi ki aramadınız , Allah kurtarmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypnosse

iyi ki aramadınız , Allah kurtarmış

Hangi cvpsızı noyu aradım ki o neyüdüğü belirsiz noyu ariim ...
  • Arayınca direkt açalım karşı tarafa yazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sizinle işi olan sizi tekrar arar merak etmeyin eğer cevapsız çağrı rehbere kayıtlı değilse kesinlikle geri aramam
  • bende aramam ama yurt dışındakilerden sanınca önemli sandım :D yalnız bu no nun çeşitleri var başı +359 olandan uzan durun bu işi bulgar kodlular yapıyormuş genelde
  • Çağrıyı alır almaz netten araştırdım +359 hadisesini, kesinlikle geri aramadım, galiba enson numaralardan biri!! bu çağrı bu gün saat 09:57 de yapıldı numara budur:+359896445140 tedbirli davranalım:HER DOMALANA UÇKUR ÇÖZMEYELİM))
  • Uff yaa o kadar çok çağrı geliyorki tüm hatlarına geliyor hatftada olmassa ayda bir kere turkcell önlem alması lazım
    kardeşim şuraya tıkla +35 engelle olması lazım hatta daha ileri gitsin 0.1 inci saniyede teelsektere bağlasın ve çağrı sonlandırma ücretini yapabildiği en yüksek fiyata ceksin bu +35 den gelen cağrı için bak daha aramazlar abonelerini koruması lazım turkcell in
  • kim bunlar ya
  • herkes olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.