@bjkneasy benim de aklıma geldi de adamcağız araba satılsın diye bakıyordur, kim bilir ihtiyacı mı var derdi mi var.. şimdi arayıp da "ben arabana talip değilim paçalıkları sorcam" demeye yüzüm tutmadı. ama numarayı not alıp daha sonra sorabiliriz. ilk soran buraya yazsın.
evet fotoşopla arabanın önü bizimkinden daha güzel olmuş. özellikle kimsenin beğenmediği farlar.
bence o paçalıkları heryerde bulabilirsiniz. orjinal birşeye benzemiyor zaten . alt uçları kısaltılır ve yan çıkıntılar bıraz azaltılırsa daha iyi durabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: gitaryadeller
Önceden kullandığım fiorinomla arasında dünya kadar fark var fioyla 3. vitesle zorlanarak çıktığım yokuşu dobloyla 5. vitesle rahatlıkla çıkıyorum özellikle cruse kontrolle bile hiç kasılmıyor fiodan önce 2007 opel vectram vardı1,6 benzinli 105 ps onunla bile bu kadar rahat çıkamıyordum düşünen arkadaşlara tavsiye ederim 2.0 hiç gerek yok bile derim saygılar aynı yokuşu 110 luk connectle kapıştırdım o bile doblo gibi rahat çıkamadı ben bastım o bastı ama ben kökledikçe hızlandım ama connect belirli bi devirden sora yükselemedi zirveye yaklaşırken açık ara farkı yedi özellikle start&stop almalısınız diyorum bence çok dur kalk olayı yapıyorsanız gerçekten çok işe yaryor saygılar bu arada araçla 200 km ye ulaştım
Ruyandamı yedin sen connectti ?
1.8 110ps 280nm adamın aklını alır aklını dıkkatlı ol
ya adam 3500dd geçmemiş
yada senınle oynamış bıraz
amma taktınız ha. connect doblo kapışmasına. arkadaşlar basit sokak ağızlarına dönmesin lütfen.. connect bizim doblo ları her şartta geçsin isterse bizim için önemli değil. ailemi yanıma alıp 0-100 yapmıyorum sokaklarda. konforu ve yakıtı bana yetiyor.
bu sayfayı açın . içinde doblo caddy karşılaştırması var. az bir farklada olsa doblo 1. gelmiş ama cadddy in yalıtımının gerçekten iyi olduğundan bahsediyorlar
fiyat bayağı bir yüksek bence. adamlar sana liste fiyatını vermiş neredeyse. valla bence doblo gibi bir araca hangi donanım olursa olsun 35000 tl den fazla verilmez.
fiat şaşırdı herhalde . bunca yıldır metalik boya farkı almayan şirket baktı satışlar iyi gidiyor birazda buradan iteleyim diyor galiba. gerçi vw gibi 1000tl istemiyor ama yinede boyaya para vermek benim zoruma gidiyor.
bu sayfayı açın . içinde doblo caddy karşılaştırması var. az bir farklada olsa doblo 1. gelmiş ama cadddy in yalıtımının gerçekten iyi olduğundan bahsediyorlar
ati karşılaştırmayı yapanlardan birinin şu cümlesi dikkatimi çekti "... Doblo fanatiklerinin kendi aralarında kurduğu gruplar da rakibinin önünde. Bu da araçla ilgili daha fazla bilgi ve tecrübe paylaşımı anlamına geliyor."
demekki sadece doblo alarak değil paylaşımlarımızla da bir puan daha kazandırmışız dobloya. sayemizde kazanmış demektir..
doblonun kalıbını opele vericeklerini sanmıyorum. bence opel cok degisik biseyle gelebilir ama doblo kasasıyla gelemez. cunku doblonun yeni kasası fiatın göz bebeği
quote:
Orijinalden alıntı: teknosasa çok satamasalar kesin verirlerdi renault traffic gibi ama o kadar fazla sattılar ki opel tasarımı satın alcağına kendisi tasarım yapar daha iyi olur.
zaten satmasınlar da, yeni tasarımlar girsin ki segment de gelişsin. bence yeni doblonun tasarımı çok radikal bir değişimdi hafif ticarilerde. birçok binekten fazla satan bir araçdan bahsediyoruz ki bu başarının arkasında yeniliklerin payı bence fazla.
demekki vw caddy ciler sokaklarda ben bu arabaya 42000tl para verdim, edalarıyla hava atarken, bizler de bu arada; arabanın sadece bir araç olduğunun farkına varmış ve bu farkındalıkla yeni arkadaş gurupları kurup paylaşımlarda bulunmuşuz.
opel bencede gidip aynı tasarıma opel amblemi vurmaz. aynı alt yapıda yeni bir araç çıkarır ortaya. 1.6 motoruda koyarsa araca satar da
doblo nun ön tasarımını çoğu kişi beğenmiyor. bence süper olmasada fena değil. makyajlandıktan sonra bence bu araç süper olur. tüm eksiklikleri giderilmiş daha yakışıklı bir araba olur.
birde test te caddy nin azda olsa daha iyi yol tuttuğundan bahsedilmiş. bence o makaslı sabit aksla belki kaymak asfaltta iyi olabilir ama normal kullanımdaki o dengesiz asfaltta o kadarda iyi olacağını sanmıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: teknosasa
tüm şirketler almazken fiatın almaması çok acayip bi durumdu zaten geçen bmw ye gittik sedefli boya farkı 3750 tl idi şaşırdık valla 250 tl çok büyük bi fark değil ve toyotada almıyo ama en ufak taşta çizik oldu ve geçen bir kavganın arasında kaldım arabanın çökmediği yer kalmadı valla
türkiyede üretilen firmalar boya farkı talep etmiyordu. renault- fiat- hyundai -toyata . bundan sonra ne olur onu bilemem. 250 tl de kalırsa büyük fark değil ama diğer firmalarda 750 tl den başlıyor boya farkı. zamanla yerli firmalarda alıştıra alıştıra bu fiyat farkını yakalar gibime geliyor. sıfır araba bu kadar çok sattıktan sonra fiyatlarda yükselir.
ama bunun tamamen tofaşla alakası var bence. zaten araçlar pahalı durumda. millet konfor paket alcagı yerde şimdi metalik boyaya yönelcek. en iyisi alırım beyaz kurtulurum artık. ayrıca herkesle zıttım galba ben doblonun ön tasarımını çok begeniyorum
quote:
bencede doblonun ön tasarımı çok ama çok radikal dergide caddy ağırbaşlı durmakta demişler ama jettanın polonum birebir aynısının makaslısını hiç ama hiç tercih etmem şahsen caddyi alanlar bence vw nin önceki kalitesine güveniyorlar yaklaşık 5 tane vw kullandım ve en son aldığım passatın kalitesi mondeo ile aynıydı hatta mondeo esnemese alt eder anında passatı.İlk vwim olan golf kat kat daha iyidi valla doğruyu söylemek gerekirse.Geçen tanıdığın caddysine bindiğimde arkada hopluyodun resmen ya 43 bin lira verilirmi bu arabaya dedim bide 5 ay beklemişler arabayı almak için çok acayip bi zihniyet..
zaten bir türlü anlam veremiyorum caddy e 43000 tl veren zihniyeti. kardeşim o paralara adam akıllı c sınıfı dizel full donanımlı bir araç alırsın. sırf vw diye o paralar verilirmi. birde senin kullandığın mondeo son kasamı ve esneme derken neyi kastettiğini pek anlamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: tLqA
ama bunun tamamen tofaşla alakası var bence. zaten araçlar pahalı durumda. millet konfor paket alcagı yerde şimdi metalik boyaya yönelcek. en iyisi alırım beyaz kurtulurum artık. ayrıca herkesle zıttım galba ben doblonun ön tasarımını çok begeniyorum
yok aslında. adam diyecekki ben şu renk şu aracı istiyorum veya vitrinde gördüğü aracın fiyatı nedir diye soracak. satıcıda otomatikmen metalik boya dahil fiyatını söyleyecek. şu anda trafik sigortası satış fiyatına dahil değil ama bir çok bayi araç fiyatını sorduğunuzda direkmen sigorta dahil fiyatını söylüyor.
quote:
bencede doblonun ön tasarımı çok ama çok radikal dergide caddy ağırbaşlı durmakta demişler ama jettanın polonum birebir aynısının makaslısını hiç ama hiç tercih etmem şahsen caddyi alanlar bence vw nin önceki kalitesine güveniyorlar yaklaşık 5 tane vw kullandım ve en son aldığım passatın kalitesi mondeo ile aynıydı hatta mondeo esnemese alt eder anında passatı.İlk vwim olan golf kat kat daha iyidi valla doğruyu söylemek gerekirse.Geçen tanıdığın caddysine bindiğimde arkada hopluyodun resmen ya 43 bin lira verilirmi bu arabaya dedim bide 5 ay beklemişler arabayı almak için çok acayip bi zihniyet..
doblonun acil gerıye 33,32biin tlye çekmesı lazım fıyatı
Sonunda isyan ettirecekler ya 1 i 10 u 15 i 20 si derken şimdi 30 una attılar araç teslimini gelde sinir olma.. Bide arayıp özür diliyor arac yetiştiremiyoruz talep cok fazla diye