Şimdi Ara

Yeni DOBLO (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.038
Cevap
14
Favori
585.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah kaza bela vermesin hocam hayırlı ugurlu olsun Allah herkezin Gönlüne göre versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakupcuk34

iyi akşamlar arabamı bu akşam teslim aldım çok özelliği var daha onları çözemedim

aldığım araç doblo 1.6 105 hp premio confor ... en çok park sensörünü ve camların otomatik kapanmasını sevdim çok rahat park edebiliyon

ve kapatınca açık cam kalmıyor ....sevmediğim emniyet kemeri uyarı sesi ve arka kapılar hemen kilitleniyor bazen tutukluk yapıyor dışardan açmak

zorunda kalıyom daha birçok özelliği var özellikleri denedikçe burdan yazıcam

konfor 10 numara sarsma yok alırken tereddütlendim ama iyiki almışım dedim fiyatıda çok uygun geldi boya korumada yaptırdım

fiyatı boya koruma sigorta dahil 33.000 tl

allah herkese dilediğini versin

güzel günlerde kullan. çok iyi bir fiyata almıssın . arka kapı içten açılma sorunu hepimizin başına bela ne yazıkki.

• quote:

Orijinalden alıntı: yakupcuk34

iyi akşamlar arabamı bu akşam teslim aldım çok özelliği var daha onları çözemedim

aldığım araç doblo 1.6 105 hp premio confor ... en çok park sensörünü ve camların otomatik kapanmasını sevdim çok rahat park edebiliyon

ve kapatınca açık cam kalmıyor ....sevmediğim emniyet kemeri uyarı sesi ve arka kapılar hemen kilitleniyor bazen tutukluk yapıyor dışardan açmak

zorunda kalıyom daha birçok özelliği var özellikleri denedikçe burdan yazıcam

konfor 10 numara sarsma yok alırken tereddütlendim ama iyiki almışım dedim fiyatıda çok uygun geldi boya korumada yaptırdım

fiyatı boya koruma sigorta dahil 33.000 tl

allah herkese dilediğini versin

Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Kullandıkça edindigin tecrübeleri bekliyoruz.

• Arkadaşlar fuar ücretliymiş

kişi başı 11 tl

çiftlere özel 13 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: bboysonny

Arkadaşlar fuar ücretliymiş

kişi başı 11 tl

çiftlere özel 13 tl

hafta içi olursa daha ucuz kişi başı 11 tl çiftlere özel 13 tl
    ben fiat ın sitesinden yarışmaya katıldım ücretsiz bilet kazandım. facebook u olanlar yararlanabiliyor.
    10 adet soru soruyorlar . 2 dakikada en çok soruyu bilen 10 kişi kazanıyor. her gün yapılıyor yarışma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atitrend -- 24 Ekim 2010; 13:44:31 >
  • iki gündür foruma uğrayan yok. nerede bu arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atitrend

quote:

Orijinalden alıntı: bboysonny

Arkadaşlar fuar ücretliymiş

kişi başı 11 tl

çiftlere özel 13 tl

hafta içi olursa daha ucuz kişi başı 8 tl çiftlere özel 10 tl
    ben fiat ın sitesinden yarışmaya katıldım ücretsiz bilet kazandım. facebook u olanlar yararlanabiliyor.
    10 adet soru soruyorlar . 2 dakikada en çok soruyu bilen 10 kişi kazanıyor. her gün yapılıyor yarışma.

Hocam bende ford'dan kazandım ama nasıl halledicez onu ya sonuçda elimizde bişey yok bilet falan.
  • fiat adresine yolluyor posta yoluyla
  • ford da nasıl kazanılıyor bilet acaba
  • 11 tl olan fuar auto show 2010 mu acaba geçen senelere göre ucuz geldide biraz şaşırdım 2008 de 20 yada 25 diye hatırlıyorumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanoğlu -- 23 Ekim 2010; 17:23:19 >
  • ben 2006 yada girmiştim 12 tl di 2008 de 15 tl busene katılım çok olsun diye galiba hafta içi fiyatları bayağı bir uygun. içerde zaten verilen hediyeler filan var onlar bilet parasını karşılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atitrend

ford da nasıl kazanılıyor bilet acaba

http://www.fordshow2010.com/

Bende tesadüf gördüm ve çokda basit bu arada yeni c-max dudak ısırtıyor valla.
  • Arkadaşlar aracım cuma günü geldi. Pazartesi plaka işlemlerinden sonra alacam inş. Aracı inceledim. Kaporta, iç kısım, koltuklarda olumsuz bir durum yok. İyice kontrol ettim, inceledim . Lastikler Pirelli Crono. Arka kapı açma kolları hakikaten sert. Sonuna kadar basmak gerekiyor açmak için. Arka koltuklar söylendigi gibi dik. uzun yolculuklarda rahatsız eder gibi me geliyor. Şimdilik ben evde, aracım FIAT'ta yatıyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfaydin

Arkadaşlar aracım cuma günü geldi. Pazartesi plaka işlemlerinden sonra alacam inş. Aracı inceledim. Kaporta, iç kısım, koltuklarda olumsuz bir durum yok. İyice kontrol ettim, inceledim . Lastikler Pirelli Crono. Arka kapı açma kolları hakikaten sert. Sonuna kadar basmak gerekiyor açmak için. Arka koltuklar söylendigi gibi dik. uzun yolculuklarda rahatsız eder gibi me geliyor. Şimdilik ben evde, aracım FIAT'ta yatıyor .

aracın hayırlı olsun.iyi günlerde kullan inşallah.aracın imzanda da yazdığın gibi doblo 1.3 elegance + esp paket herhalde.

• 1.6 Dinamic aracımı alalı bir hafta oldu otomatik kapı kitleme özelliği bu modelde yok mu?Varsa nasıl aktive edeceğim , Kapı problemi daha başıma gelmedi ama kapılar oldukça sert 7 yaşındaki oğlum kapıyı dışarıdan açabiliyor ama içeriden malesef kapatamıyor.Eski dobloda açma kapama işini kendisi hallediyordu.620km oldu henüz ışık yanmadı kanımca bir 700-750km yapar.1.9 JTD gibi bir performans bekliyordum fakat eski 1.3 lerden biraz daha hallice çıktı.Yol tutuşu çok iyileştirmişler nerdeyse araba kadar iyi fakat süspansiyon konforu sanıyorum lastik ebatlarından eski doblo kadar tok değil.Arkası sallamıyor fakat araç çukurlara daha sert düşüyor genel anlamda baz versiyonda dahi istediğim her şeyi buldum.Park sensörü ve cam filmi yaptırdım.İmkan olursa farlarımı da mercekli xenon yaptıracağım.Sis farlarını sonradan taktıran arkadaşımız varsa bilgi paylaşırsa memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı:gri06
    1.6 Dinamic aracımı alalı bir hafta oldu otomatik kapı kitleme özelliği bu modelde yok mu?Varsa nasıl aktive edeceğim , Kapı problemi daha başıma gelmedi ama kapılar oldukça sert 7 yaşındaki oğlum kapıyı dışarıdan açabiliyor ama içeriden malesef kapatamıyor.Eski dobloda açma kapama işini kendisi hallediyordu.620km oldu henüz ışık yanmadı kanımca bir 700-750km yapar.1.9 JTD gibi bir performans bekliyordum fakat eski 1.3 lerden biraz daha hallice çıktı.Yol tutuşu çok iyileştirmişler nerdeyse araba kadar iyi fakat süspansiyon konforu sanıyorum lastik ebatlarından eski doblo kadar tok değil.Arkası sallamıyor fakat araç çukurlara daha sert düşüyor genel anlamda baz versiyonda dahi istediğim her şeyi buldum.Park sensörü ve cam filmi yaptırdım.İmkan olursa farlarımı da mercekli xenon yaptıracağım.Sis farlarını sonradan taktıran arkadaşımız varsa bilgi paylaşırsa memnun olurum.

otomatik kapı kilitlelemeden kastın kapıların kendini bisüre sonra kilitlemesimi yoksa başka bisy mi

• quote:

Orijinalden alıntı: gri06

1.6 Dinamic aracımı alalı bir hafta oldu otomatik kapı kitleme özelliği bu modelde yok mu?Varsa nasıl aktive edeceğim , Kapı problemi daha başıma gelmedi ama kapılar oldukça sert 7 yaşındaki oğlum kapıyı dışarıdan açabiliyor ama içeriden malesef kapatamıyor.Eski dobloda açma kapama işini kendisi hallediyordu.620km oldu henüz ışık yanmadı kanımca bir 700-750km yapar.1.9 JTD gibi bir performans bekliyordum fakat eski 1.3 lerden biraz daha hallice çıktı.Yol tutuşu çok iyileştirmişler nerdeyse araba kadar iyi fakat süspansiyon konforu sanıyorum lastik ebatlarından eski doblo kadar tok değil.Arkası sallamıyor fakat araç çukurlara daha sert düşüyor genel anlamda baz versiyonda dahi istediğim her şeyi buldum.Park sensörü ve cam filmi yaptırdım.İmkan olursa farlarımı da mercekli xenon yaptıracağım.Sis farlarını sonradan taktıran arkadaşımız varsa bilgi paylaşırsa memnun olurum.

arkadaşım otomatik kilitme teybin altındaki menu düğmesinden ayarlanıo,sanırım oto kilit gibi birşeydi onu on konumuna getirceksin.

• gri06 arabanın resimlerin ekleyebilrmisin ileride bende tamponları boyatıp arkacamlara film çektirmeyi düşünüyorumda bakıyım nasıl görünüyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanoğlu -- 24 Ekim 2010; 11:05:08 >
  • arkadaşlar bizim jantların bijon aralıkları 5x98 mi?
  • Malesef benlm menüde böyle bir opsiyon yok.Tamponları boyatmadım ama uygun olunca resim eklerim.
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.