Şimdi Ara

Yeni DOBLO (178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.038
Cevap
14
Favori
581.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wordstoxic

quote:

Orijinalden alıntı: kurbagaprens

quote:

Bende partner tepee oneririm sadece bir kez test surusu yap

Emin ol senden sonra bakacağı varsa da bakmayacaktır.

Ada hafif ticarelin forumuna zenit pack e bakmaya gidecegini yazmis. Alacak gibi sanki

Yazık olur...
  • ŞU ASALET HANGİ TİCARİ 'de var?

Yeni DOBLO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurbagaprens -- 16 Eylül 2011; 22:30:21 >
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan032 -- 16 Eylül 2011; 20:43:20 >
  • quote:

ŞU ASALET HANGİ TİCARİ 'de var?

Yeni DOBLO

çok haklısın ticarilerin en güzeli. mükemmel bişey

(ayrıca peugeot markasını doğuştan sevmem, gıcık olurum :D)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EyezBerg

quote:

quote:

quote:

Bende partner tepee oneririm sadece bir kez test surusu yap

Ya Tuncay, Peugeot sana para mı veriyor merak ediyorum? Bu ne hırs anlamadım. Senin yüzünden Peugeot'dan yeminle soğudum ki Partner'a da alınabilir gözüyle bakıyordum, adını anmak istemiyorum sayende . Bundan sonra kimseye tavsiye etmiyorum, almayın diyeceğim Partner'ı. Birisi almış hiç memnun değilmiş, keşke Doblo alsaydım diyormuş, acısını dindirmek için Doblo'culara sataşıp Doblo'yu kötülüyormuş diyeceğim soranlara.

Kardes ben dobloyu kotulemiyorum herkes burda goruslerini yaziyor bende goruslerimi yaziyorum. Begenirsiniz yada begenmezsiniz. Kimseden para falanda almiyorum. Takdir edersinizki herkes gibi bende goruslerimi paylasiyorum. Benden dolayida peugeot almayacaksaniz almayin beni alakadar etmez. Benimki sadece tavsiye...

Sen Partner kullanıyorsun, git Partner forumuna yaz. Ben Doblo kullanıyorum buraya yazıyorum. Araçları merak edenler girer konusuna bakar. Hadi güle güle.

Kardes orayada yazıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: teknosasa

quote:

Orijinalden alıntı: melrock

@teknosasa,
    sanırım yeni bir araç bakıyorsunuz almak için. gerçi bu başlıkta sormamışsın ama.
    eğer illa ki sıfır araç olma isteğiniz yoksa 2. el Ford Focus Sedan da öneririm.
    42-45bin aralığında , 2009-2011 arası, 1.6 tdci dizel, sedan modeller mevcut. üstelik bagaj hacmi de 500 küsur litredir fordlarda (en yeni çıkan kasalarda hacim düştü, ondna öncekiler)
    bu araç da hem aradığınız 3 kriteri de sağlar, hemde gayet komforlu ve iyi bir araçtır. senin gençliğine de iyi gider

birkaç örnek ilan:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2010-focus-titanium-1-6tdci-109-ps-km-ve-expertiz-garantili-58999455/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sifir-ayarinda-ford-dizel-58928167/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-otokoc-izmir-2011-ford-focus-1-6-tdci-collection-9-500-km-58990347/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2010-ford-focus-1-6-tdci-titanyum-sedan-58989986/detay/

Teşekkürler. Ben karar verdim.Siyah 1.6 mjet 105 bg linea emotion plus + deri döşeme 41 lira fiyat aldık.Ailecek beğendik arabayı ailenin isteği nedeniyle hafif ticariden vaz geçitik.

Bu arada worldstoxic arkadaş sen nasıl bir insansın hala anlayamadım.Peugeot forumunda bizim araba şu yok şu yok diye yakınıyorsun.Buralara gelince e benimki senden daha güzel şöyle böyle.1.olarak avrupada tüm araçlarda artık esp standartken niye biz peugeota göre avrupa statüüsüne alınmıyoruz ve esp opsiyon olarak sunuluyor.2. olarak 41 bin lira verip alacağım bir araçta neden aliminyum alaşım jant , esp , asr , hillhollder opsiyon listesinde.Fiatın türkiye için ayrı araçlar ürettiğini duydum ama bu araçlarda donanımdan çalma yok sadece aracın alt yapısını türkiye şartlarına göre üretiyor.Peki neden adac tarafından yapılan testte doblo daha önde oldu.Peki neden peugeotun - citroenin ikinci eli kötü.Neden fransız arabaları çok daha sert ve ucuza kaçılmış hissi veriyor(bugatti hariç) Yani ben aracımı aldığım zaman en donanımlısını hesaplı bir fiyata almaya ve satarkende en uygun şekilde ve en hızlı şekilde elden çıkartmaya bakarım.Değişken hacimli turbo napıyım ben 1-2 saniyelik gücü fiatın 290 nm lik dev gibi torku dururken.Bu arada sen diyeceksinki hep fiatı savumuşsun.Senin yaptığın şeyin aynısını yaptım.Herkesten özür dilerim ama.Sen insanı artık çileden çıkartırsın.Ben sana doblonun kötü yanlarını sayayım.1.Arka süspansiyon çok sertti.Sanırım bunu herkes kabul eder.2.Küçük eşya gözü nerdeyse hiç yoktu.3.Birinci vites sorunu bazen çileden çıkarta biliyordu.4.Plastik kalitesi o kadarda iyi değildi.Birçok parça ayrı ayrı yerleştirildiği için tıkırtı yapabiliyordu.5.Vites aralıkları çok kısa olduğu için arabayı kalkışlarda yüksek performansta kullanamıyorsun.Bilmiyorum ama sana anlata bildim mi...Motor konusuna gelince ise hiç birşey söyleyemem çünkü o kadar atik bir dizel araca hiç binmemiştim.

Kardes 1. Ben bindiğim aracında dört dörtlük olduğunu söylemiyorum nitekim peugeot sayfasinada arabada beğenmediğim seyleri yazıyorum.
    2. Peugeot sayfasına yarın tepee zenit Pack e bakmaya gideceğiz diyen ben değildim sendin.

Ben yazdıklarımı hic bir zaman inkar etmedim. Mesela senin yaptığın gibi tepee düşünürken sessiz kalıp lınea ya karar kılınca ters seyler yazmaya başlamadım.

Burası doblo nun sayfasında doblo konuşurum ben. Buyrun gelin peugeot sayfasına orda da tepersen konuşalım. Sizin idrak sorununuz orda.

Aracın eksikliklerini zaten siz yazmışsınız simdi bunu kabul etmeyen doblocularda olacaktır. Kaliteli arka suspansiyona ne gerek var 5 ndi vites aralığı sorunsuz diyenler olacak. Plastik aksamı cok kaliteli diyenler olacak bu dil her seye doner.

• Bu arada babasından Araba kacirip şoförlük yaptığını yapanlar bana cevap yazmasın kendi arabası olanlar konuşsun. Babam bunu alacak Suna bakacak bırakın bu seyleri kendi yaptıklarınızı yazın.

Handi 41bin tl lik tepeede asr esp Hill holder opsiyonel soylesene bı zahmet doğru seyler konusun şurada Allah hakkı icin konusun. Bunu bana kanıtla ben eşek gibi aniririm forumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncaysu -- 17 Eylül 2011; 16:40:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknosasa

Bu cavabı babam yazdı canı sıkılmış girmiş yanı ben yazmadım ayrıca ben hiçbir şekilde araba kaçırmam babam kendisi isterse verır ve ben yeni 18 e gırdıgım için 17 yaşındada basladıgım için ve yaklaşık 12 yıldır arabalarla ilgiendıgım için sizden daha bılgılı olduğumu sanıyorum.

http://www.peugeot.com.tr/fiyatlar-partner/partner-tepee-737/ buraya girinde bir bakın ayrıca.Opsiyonel mi değil mi.Anır bakayım bide.

Partner Tepee Fiyat Listesi
    Versiyon 2012 Model Yılı Eylül Kampanyalı Fiyatı 2011 Model Yılı Eylül Kampanyalı Fiyatı
    Comfort - 1.6 HDi 75 hp - 5 ileri man. 34.800 32.210 Hesapla
    Premium - 1.6 HDi 90 hp - 5 ileri man. 37.300 35.300 Hesapla
    Outdoor - 1.6 HDi 90 hp - 5 ileri man. 38.800 36.800 Hesapla
    Premium Pack - 1.6 HDi 110 hp - 5 ileri man. 40.300 38.800 Hesapla
    Premium Zenith Pack (Cam Tavan) - 1.6 HDi 110 hp - 5 ileri man. 43.800 42.300 Hesapla

Fiyatlar TL cinsindendir. Anahtar teslim liste fiyatına trafik sigorta bedeli dahil değildir, bu bedel müşteri tarafından karşılanacaktır. Metalik boya fiyat farkı 375 TL'dir.
    Opsiyon Versiyon Anahtar Teslim Fiyatı
    16" Alüminyum alaşımlı janlar

Premium Pack

600

Emniyet Paketi (Elektronik denge programı (ESP) + Kaymayi önleyici anti-patinaj sistemi (ASR) + Yokuşta kalkış desteği (Hill-holder))

Comfort
    Premium
    Premium Pack
    Premium Zenith Pack (Cam Tavan)

700

Görüş Paketi (Otomatik yanan farlar, Yağmur sensörlü otomatik silecekler, Ön sis farları)

Premium
    Outdoor

550

Modülerlik Paketi (Üç parça bağımsız katlanır arka koltuklar, Ön koltuklar arkasında katlanır masalar, Yan hava yastıkları, Yük bölümünde 12V priz)

Premium

350

Park paketi (Park yardım sistemi, Elektrikli katlanan yan aynalar)

Premium
    Outdoor
    Premium Pack

370

Tavan barları

Premium
    Premium Pack

200

Yukarıda yer alan tüm fiyatlar Peugeot Otomotiv Pazarlama A.Ş. tarafından tavsiye edilen fiyatlardır. Bu fiyatlar bilgi için olup satın alım anındaki fiyatlar geçerlidir. Peugeot Otomotiv Pazarlama A.Ş. ön bildirimde bulunmaksızın araçların fiyat ve özelliklerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Araçların fiyat ve özellikleri hakkında daha fazla bilgi için bir Peugeot yetkili satıcısına danışınız.
    Renkler versiyon fiyat
    Aytozu Gri

Comfort
    Premium
    Outdoor
    Premium Pack

375

Sahra Gri

Comfort
    Premium
    Premium Pack

375

Edremit Yeşil

Comfort
    Premium
    Outdoor
    Premium Pack

375

Boğaziçi Mavi

Comfort
    Premium
    Premium Pack

375

Mercan Kırmızı

Comfort
    Premium
    Premium Pack

375

Alp Beyaz (Opak)

Comfort
    Premium
    Premium Pack

0

Ardent Kırmızı (Opak)

Comfort
    Premium
    Premium Pack

0

Onyx Siyah (Opak)

Comfort
    Premium
    Premium Pack

0

Alüminyum Gri

Comfort
    Premium
    Premium Pack

375

Çelik Gri

Comfort
    Premium
    Outdoor
    Premium Pack

375

Kardes bilmiyorsun yine yorum yapıyorsun. 41 bin tl olan zenit Pack modelinde bunların hepsi standart. Keske biraz daha bilgi sahibi olsanda öyle tartışsak. Ben 36 bin tl ye cam tavan ve otomatik katlanır yan aynalar harlc diger ozelliklerle aldım.özetle 36bin tlye diger ozellikler icin 1 tl para vermedim hepsi standartti. Anladın mı yok anlamadıysanız daha da acayım

• Aynen sizin dinamik elegance premio vs. Gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncaysu -- 17 Eylül 2011; 19:02:01 >
  • quote:

Aynen sizin dinamik elegance premio vs. Gibi keske biraz anlayabileceğine umudum olsa.ayrıca sen insansan evet ben eşeğim. TEKRAR SÖYLÜYORUM ZENİT PACK MODELİNDE OPSİYONEL DİYE BİRSEY YOK BÜTÜN OZELLİKLER STANDART. Anladın mı insan kardes. Panorama=zenit Pack premio=premium pack beyin bastı mı ? Simdi de git admin e şikayet et beni. Sen bu beyinle araba kullanabiliyorsan buyuk yetenek.

Yeni DOBLO

Bu size en güzel cevaptı. Ama bakıyorum anlama konusunda sizin problemleriniz daha fazla.
    Ama tahmin edebiliyorum pişmanlığınızı. O yüzden psikolojiniz size Doblo'yu kötülemeyi söylüyor. Ama ne yaparsanız yapın kaçamayacaksınız. Sonuçta Türkiye'nin en çok satan YILIN TİCARİ aracı yollarda... Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurbagaprens -- 17 Eylül 2011; 20:58:24 >

• Kardes ben dobloda Bütün ozellikler OPSİYONELdir demiyorum. Arkadas 12 Sene arabalarla ilgilenmiş ama oyuncaklarla ilgilenmiş sanırım. 41bin tl lik araçta Esp asr vs. OPSİYONEL diyor. Kimin anlamasında problem var acaba
  • Simdi su linkin en son sayfasına bak ve güzelde incele tekrar yaz

www.peugeot.com.tr
    Aradığınız sayfa bulunamadı
    http://www.peugeot.com.tr/media/deliacms/media//41/4177-4647da.pdf

Tekrar özet geceyim yine anlamazsın comfort paket + Prenium + Prenium Pack özelliklerine ilave olarak zenit packtte olanlar yazıyor. Simdi tekrar soyle balığım. 41bin tl verdigim zenit Pack te o saydığın seyler OPSİYONEL mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncaysu -- 17 Eylül 2011; 19:20:57 >

• quote:

Simdi su linkin en son sayfasına bak ve güzelde incele tekrar yaz

www.peugeot.com.tr

Tekrar özet geceyim yine anlamazsın comfort paket + Prenium + Prenium Pack özelliklerine ilave olarak zenit packtte olanlar yazıyor. Simdi tekrar soyle balığım. 41bin tl verdigim zenit Pack te o saydığın seyler OPSİYONEL mı ?

Sevgili genç kardeşim, yazıdıklarınla bizi oldukça eğlendiriyorsun. ama biz eğlenirken sen kendin hakkında oldukça olumsuz fikirler uyandırıyorsun insanlarda.
    atalarımız güzel demişler: "bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp" diye. görüyorum ki sen de ayıpların en büyüğünü işleyerek hem kendini, hemde farkında olmadan savunduğun aracını ve markasını küçük düşürüyorsun.
    başlarda seni bize takmış kendi halinde dalga geçmeye çalışan biri zannetmiştim. ancak şimdi görüyorum ki sen aslında genç ama kendini yetiştirmeyi başaramamş cahil bir kardeşimizsin. sana bir abi tavsiyesi. biraz araştırmayı, okumayı, kendini geliştirmeye çalış. bu şekilde hem hayattan daha çok zevk alırsın hemde kendini bu kadar rezil etmezsin. biraz da saygınlığın olur etrafında. insan görünüşüyle karşılanır , bildikleriyle uğurlanır diye bir laf vardır. bak daha yaşın genç. hayatın başındasın. biraz kendini geliştir. bu sayede hem kendine hemde çevrene daha çok faydan dokunur. tamam bizler burda eğleniyoruz senin yazdıklarınla ama ya senin boşa geçen zamanların!!!

geleyim bunları niye yazdığıma. dediğim gibi artık bizler aslında senin yazılarını okudukça eğleniyoruz. ama sen olayın farkında değilsin.

1. ben kendim bulmadım. sadece bizzat senin linkini verdiğn pdf dosyasından tepee'nin özelliklerini okuma zahmetinde bulundum (sana da tavsiye ederim )
    bak sen o kadarına bile zahmet etmezsin diye ilgili bölümün görüntüsünü de aldım ve tekrardan koyayım buraya. bak bakalım Emniyet Paketi opsiyon muymuş değil miymiş Tepee'de !!! Bunu ben değil bizzat senin linkini verdiğin yer yazıyor. ha gerçekte böyle değil diyebilirsin. ben bilmem. dediğim gibi senin ispat olsun diye bizzat kendini verdiğin linkten baktım

Yeni DOBLO

2. Geçenlerde burda iki aracın özelliklerini karşılaştırmıştık hazırlarsan. daha doğrusu seni ciddi zannedip ben kaale almıştım ama meğer ne kadar yanılmışım. Burda bilgisizliğinden dolayı yarısı yanlış olan bir listeyi, dobloyu çok da biliyormuşsun edasıyla yazmıştın. ama ne acıdır ki o listeyi yazdıktan 5dk sonra ( önce değil sonra, dikkatini çekerim!) Tepee forumunda gidip şöyle bir mesaj atmışsın: "Beyler bir arkadasım doblo ile tepee arasında kalmış dobloyu çok iyi bilmediğim icin pek yorum yapamadım sizce tepeemizin dobloya göre artıları nelerdir. " . işin ilginci bu soruna bir cevap verilmemiş. yani seni , senin aracının forumundakiler bile kaale almamışlar. ne acıdır ki seni biz kaale almışız. burda ben tüm doblocu arkadaşlardan özür diliyorum ki seni kaale alıp cevap vermişim. lütfen kusura bakmayın arkadaşlar. bu, bu arkadaşa son mesajımdır. bir daha olmayacak.

3. Teknosasa kardeşimiz genç olabilir. ancak senin yaşın da çok sayılmaz. mühim olan karakter yaşıdır. bu konuda da aramızda en küçüğümüzün sen olabileceğini düşünüyorum. ayrıca teknosasa kardeşimiz diğer başlıkta tepee baktığını yazdıktan sonra başka bir mesajında ondan vazgeçtiklerini de belirtmiş. bende bu yüzden zaten sedan bir araç önermiştim. ama yine okumaya üşendiğinden midir yoksa işine öyle geldiğinden mi, sen yine kalkmış, başka yerlerde yazmıştın vs deyip duruyorsun. ah Tuncay kardeşim ah, biz seninle ne yapacaz

3. Fiat'ı kötülemek sana birşey kazandırmaz kardeş. tamam en iyi , en kaliteli marka değil ama senin altındaki arabadan bir farkı yok merak etme. Sen Fiat'a saydırarak aslında kendi seçimine saydırdığının bile farkında olmayan bir gençsin malesef. Neden mi, çünkü o çok güvendiğin kalitenin sembolü olan , tüketici dostu Peugeot da Fiat'a yaptırdığı araçlara kendi logosunu basıp siz değerli müşterilerine satıyor da ondan. yani dikkat edersen burdaki ironide ya Fiat sandığın kadar kötü değil, yada Peugeot senin sandığın kadar kaliteli değil. sen nasıl görmek istiyorsan öyle yorumla. ama en başta da dediğim gibi önce oku öğren, sonra gel konuş.

benden bu kadar. bundan sonra seni kaale alan 2 olsun ama canım sıkkın oldukça yazılarını zevkle takip edecem. beni eğlendiriyorsun çünkü. kendine iyi bak Tuncay.
    diğer doblo sahibi arkadaşlardan da özür dilerim. vakitlerini çaldığım için. söz bir daha olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melrock -- 17 Eylül 2011; 20:27:25 >

• quote:

quote:

www.peugeot.com.tr

Sevgili genç kardeşim, yazıdıklarınla bizi oldukça eğlendiriyorsun. ama biz eğlenirken sen kendin hakkında oldukça olumsuz fikirler uyandırıyorsun insanlarda.
    atalarımız güzel demişler: "bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp" diye. görüyorum ki sen de ayıpların en büyüğünü işleyerek hem kendini, hemde farkında olmadan savunduğun aracını ve markasını küçük düşürüyorsun.
    başlarda seni bize takmış kendi halinde dalga geçmeye çalışan biri zannetmiştim. ancak şimdi görüyorum ki sen aslında genç ama kendini yetiştirmeyi başaramamş cahil bir kardeşimizsin. sana bir abi tavsiyesi. biraz araştırmayı, okumayı, kendini geliştirmeye çalış. bu şekilde hem hayattan daha çok zevk alırsın hemde kendini bu kadar rezil etmezsin. biraz da saygınlığın olur etrafında. insan görünüşüyle karşılanır , bildikleriyle uğurlanır diye bir laf vardır. bak daha yaşın genç. hayatın başındasın. biraz kendini geliştir. bu sayede hem kendine hemde çevrene daha çok faydan dokunur. tamam bizler burda eğleniyoruz senin yazdıklarınla ama ya senin boşa geçen zamanların!!!

geleyim bunları niye yazdığıma. dediğim gibi artık bizler aslında senin yazılarını okudukça eğleniyoruz. ama sen olayın farkında değilsin.

1. ben kendim bulmadım. sadece bizzat senin linkini verdiğn pdf dosyasından tepee'nin özelliklerini okuma zahmetinde bulundum (sana da tavsiye ederim )
    bak sen o kadarına bile zahmet etmezsin diye ilgili bölümün görüntüsünü de aldım ve tekrardan koyayım buraya. bak bakalım Emniyet Paketi opsiyon muymuş değil miymiş Tepee'de !!! Bunu ben değil bizzat senin linkini verdiğin yer yazıyor. ha gerçekte böyle değil diyebilirsin. ben bilmem. dediğim gibi senin ispat olsun diye bizzat kendini verdiğin linkten baktım

Yeni DOBLO

2. Geçenlerde burda iki aracın özelliklerini karşılaştırmıştık hazırlarsan. daha doğrusu seni ciddi zannedip ben kaale almıştım ama meğer ne kadar yanılmışım. Burda bilgisizliğinden dolayı yarısı yanlış olan bir listeyi, dobloyu çok da biliyormuşsun edasıyla yazmıştın. ama ne acıdır ki o listeyi yazdıktan 5dk sonra ( önce değil sonra, dikkatini çekerim!) Tepee forumunda gidip şöyle bir mesaj atmışsın: "Beyler bir arkadasım doblo ile tepee arasında kalmış dobloyu çok iyi bilmediğim icin pek yorum yapamadım sizce tepeemizin dobloya göre artıları nelerdir. " . işin ilginci bu soruna bir cevap verilmemiş. yani seni , senin aracının forumundakiler bile kaale almamışlar. ne acıdır ki seni biz kaale almışız. burda ben tüm doblocu arkadaşlardan özür diliyorum ki seni kaale alıp cevap vermişim. lütfen kusura bakmayın arkadaşlar. bu, bu arkadaşa son mesajımdır. bir daha olmayacak.

3. Teknosasa kardeşimiz genç olabilir. ancak senin yaşın da çok sayılmaz. mühim olan karakter yaşıdır. bu konuda da aramızda en küçüğümüzün sen olabileceğini düşünüyorum. ayrıca teknosasa kardeşimiz diğer başlıkta tepee baktığını yazdıktan sonra başka bir mesajında ondan vazgeçtiklerini de belirtmiş. bende bu yüzden zaten sedan bir araç önermiştim. ama yine okumaya üşendiğinden midir yoksa işine öyle geldiğinden mi, sen yine kalkmış, başka yerlerde yazmıştın vs deyip duruyorsun. ah Tuncay kardeşim ah, biz seninle ne yapacaz

3. Fiat'ı kötülemek sana birşey kazandırmaz kardeş. tamam en iyi , en kaliteli marka değil ama senin altındaki arabadan bir farkı yok merak etme. Sen Fiat'a saydırarak aslında kendi seçimine saydırdığının bile farkında olmayan bir gençsin malesef. Neden mi, çünkü o çok güvendiğin kalitenin sembolü olan , tüketici dostu Peugeot da Fiat'a yaptırdığı araçlara kendi logosunu basıp siz değerli müşterilerine satıyor da ondan. yani dikkat edersen burdaki ironide ya Fiat sandığın kadar kötü değil, yada Peugeot senin sandığın kadar kaliteli değil. sen nasıl görmek istiyorsan öyle yorumla. ama en başta da dediğim gibi önce oku öğren, sonra gel konuş.

benden bu kadar. bundan sonra seni kaale alan 2 olsun ama canım sıkkın oldukça yazılarını zevkle takip edecem. beni eğlendiriyorsun çünkü. kendine iyi bak Tuncay.
    diğer doblo sahibi arkadaşlardan da özür dilerim. vakitlerini çaldığım için. söz bir daha olmayacak.

10 numara cevap olmuş kardeşim....

hatta kapak olmuş...

• quote:

ŞU ASALET HANGİ TİCARİ 'de var?

Yeni DOBLO

Benim ticaride varrrr.
  • Bu arada Tuncay kardeşim, buyur senin Tepee'nin o muhteşem değişken geometrili ve %20 güç artışı sağlayarak sollamalarda senin hayatını kurtaracağını düşündüğün moturunun gücü.
    Bu bilgileri de yine senin verdiğin linkten alıyorum. her zamanki gibi sen kendin bakmaya üşenirsin diye de buraya ekliyorum

Tepee standart hali 240Nm/1750dd max tork. overboost teknolojisi ile anlık olarak !!! 260Nm tork.

Yeni DOBLO

Doblo:

290Nm /1500dd tork. ama anlık değil sürekli bu arada max torku daha düşük devirden itibaren verdiğine de dikkatini çekeyim
    sana bi abi tavsiyesi. altındaki aracın Overboost özellikli motoruna güvenerek bir dobloyu sollamaya kalma sakın. mazallah geçemeyip sol şeritte kalırsın, başına bir kaza gelebilir sonra

Yeni DOBLO

• quote:

quote:

www.peugeot.com.tr

Yeni DOBLO

O hâla onların aracında olduğunu zannediyor. Elleşmeyin :)

• bak birazdan cevap atacak..." abi bende onu diyorum aynı şeyi söylüyoruz bizim araçta var diyecek" görün bak:) düşmeyince düşmüyor arkadaş fazla zorlamamak lazım:) bu arada melrock abi ellerine sağlık, kalemine kuvvet diyorum:)

gelelim soruma:) yakınlarda serviste aksesuar taktıran oldu mu arkadaşlar? sadece ön panjur aksesuarını taktırmak istiyorum aracıma. sitedeki fiyat 210 tl servise henüz sormadım ama taktırıpta kararan ya da bi tarafından kalkan var mı? yan sanayide de vardır diye düşünüyorum ama kararmasından korkuyorum. bir fikrinizi almak istedim şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GozgurS

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Akineton

ilk defa duydum, debriyaj pedalı benim bildiğim gayet sessiz ve hareketsizdir. serviste dikkatle inceletmenizi tavsiye ederim.

Birkaç yorum daha alabilir miyim sizlerde nasıl durum? Boşta ya da viteste araç giderken farketmiyor, pedala biraz basınca iç gıdıklayıcı bir hareket hissediyorum.

Öğlen servise gideceğim, sizin sorun ile ilgili tatmin edici bir cevap alırsam yazarım.

GozgurS arkadaşım sorabildin mi acaba? Haftaya cumartesi servisten randevu aldım göstericem bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkneasy1903

bak birazdan cevap atacak..." abi bende onu diyorum aynı şeyi söylüyoruz bizim araçta var diyecek" görün bak:) düşmeyince düşmüyor arkadaş fazla zorlamamak lazım:) bu arada melrock abi ellerine sağlık, kalemine kuvvet diyorum:)

gelelim soruma:) yakınlarda serviste aksesuar taktıran oldu mu arkadaşlar? sadece ön panjur aksesuarını taktırmak istiyorum aracıma. sitedeki fiyat 210 tl servise henüz sormadım ama taktırıpta kararan ya da bi tarafından kalkan var mı? yan sanayide de vardır diye düşünüyorum ama kararmasından korkuyorum. bir fikrinizi almak istedim şimdiden teşekkürler...

Benim araçta takılı sitedeki liste fiyatına takılma serviste pazarlık yapınca indirim yapıyorlar. Bir de tavsiyem hazır ön panjuru takacan ön sis nikelajını da taktır çok güzel takım oluyorlar. (Tabi aracında sis lambası varsa.)

• 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.