Şimdi Ara

YENİ COROLLA VERSO (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
5
Favori
90.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Sonradan takılan park sensörünün fotoğrafarını buraya da yükleyebilir misiniz? Herkes için aydınlatıcı olur.

Teşekkürler.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 13 Temmuz 2009; 1:50:01 >

Benim sorum şu; 7 kişilik olan versolarda araç ruhsatta 7 kişi olarak mı işleniyor? 7 kişilik olması vergide herhangi bir artışa sebep olıuyor muı?

öndekiler emniyet kemeri takmadığı zaman, ya da arkadakiler çıkardığı zaman uyarı sesi başlıyor, kemeri tekrar takmaktan ya da sesi sonuna kadar dinlemekten başka çare yok.

Ama bunun vergiye herhangi bir etkisi yok.
  • arkadaşlar bir şey soracağım, 2006 comfort versolarda biliyorsunuz ki klima analog, çıkma parça bulsak klimayı orjinal parçası ile dijitale monte edebilirmiyiz sizce teknik olarak mümkün müdür? yazılım falan problem yapabilir mi?
  • Bu aracı takipteyim.Variant biraz pahalı geldi.Güncel.
    Wolfenstein/The Order 1886/Metro Redux/Farcry/The Last Of Us/COD Aw/COD Ghost/Uncharted Collection/Mad Max/
  • selamlar.ben de 40 gündür verso kullanıyorum.metalik gümüş grisi. aslında aile 3 kişilik ama büyük arabaalrı sevdiğimden verso aldım. 6 ay araba baktım. epey test sürüşü yaptım. ama versoyu test sürüşsüz aldım.daha öncede toyota kullandığım için iç düşünmeden aldım.henüz 1500 km de. uzun yol olarak istanbul bolu yaptım.genelde istanbul içinde kullanıyorum.elegance modeli arabam.sakin kullanan birisiyim.otobanda 110-120 arasına kilitliyorum.kendisi gidiyor. yakıt tüketimi 1500 kg civarındaki bir araç için çok iyi. tabi vites aralıklarını iyi kullanmak şartı ile. yine vites geçişlerinde devriyaja çok basmıyorsunuz.bu da geçişlerde daha seri yapıyor. devriyaj pedalı biraz yukarıda kavrıyor. yokuşlarda diğer arkadaşların dediği gibi vites düşürmeniz gerek. ama yeni nesil ağır fakat motoru küçük diğer araçlarda da aynı şey geçerli.bluetooth telefon çok iyi.hız sabitleyici çok güzel. sabitledeikten sonra bile bir tuşla hızını artırabiliyor ya da azaltabiliyorsunuz. istanbulda yollarda yeni verso daha hiç görmedim. piyasaya az çıkardılar. şimdilik görüşlerim bunlar.sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım.

• ben de sadece bendeki versoyu gördüm şimdiye kadar :)
    •••░║★★★ HTC Desire HD Kullanıcılar Kulübü [ Destek | Bilgi ] ★★★║░•••
  • yalan söylemiş olmayayım.
    Bir de, benim arabayı almadan önce bir premium sergileniyordu tarabya toyota plazada. O arada onu da görmüş ve incelemiştim.

Orijinalden alıntı: starober

Aynen hocam ben de benimkinden başkasını görmedim :))

Gelin bide bana sorun
    MSI z68a-gd55 ۩intel i5 2500k@4.5Ghz (1.325v) Thermaltake frio ۩Zotac GTX 660 ۩2x4 Gskill Sniper DDR3 1600 4Gb Gskill ripjaws۩Philips 244E1SB ۩OCZ Agility 120Gb Seagate 2TB ST2000DM001 Samsung Story 1TB, Seagate 1TB 2.5'' ۩Aopen H600 b-28 GP 550W ۩Logitech İnternet 350۩Logitech G500s♫Creative X-FI ExtremeMusic♫ ♫Logitech Z-5500 505W DIGITAL♫ promacto pro x09 ♫ Kingston HyperX Cloud ♫ l QPAD Kunkka Kode5 (thx to DH) l Astra 1.4T Sport A/S still Steam: jeffrey_jey
  • güncel.Yeni alan yok mu?
    MEVLAM GÖRELİM NEYLER..NEYLERSE GÜZEL EYLER....
  • Galiba, toyota, tadımlık olarak bir miktar verso verdi (bizim aldıklarımız)ancak devamını vermiyor galiba. Hepsini bilmiyorum ama benim gittiğim plazada vitrinde diğer araçlar olmasına rağmen verso araç yoktu. Sanırım toyota, ikinci parti versoları daha vermedi.

• Utku bey Yeni Versoları tekrar vitrinlerde ne zaman görebileceğiz acaba.
    Sizin bir bilginiz varmı?. Bilginiz varsa paylaşabilirmisiniz acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismet2005 -- 7 Ağustos 2009; 15:39:29 >
  • Sonunda toyota plaza samsunda yeni verso yu görebildim, 5 yıldır verso kullanıyorum(1.6 elegant) ve aracımdan çok memnunum. Yenisinin dış görünümü kesinlikle eskisinden daha kötü olmuş katalogda bu kadar kötü görünmüyordu, iç mekan ise eskisinden daha iyi, göstergelerin yukarı ortaya alınması iyi olmuş, malzeme kalitesi daha iyi, koltuklarda hiç bir değişiklik yok, test sürüşü imkanı yok ama beygir gücü artsa da tork aynı olduğundan çekişte düzelme olmadığını düşünüyorum. Haziran ayında ötv indirimine kadar araba bulsaydım versomu yenileyecektim, ama şimdi (arabayı görünce)yeni versodan tamamen vazgeçtim ve başka markaya yönlendim.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.