Şimdi Ara

yeni Corolla mi Fluence mi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
0
Favori
12.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir mimar; en iyi tasarımını henüz yapmamıştır ve gerçekten iyi bir mimar ise hiç yapamayacaktır.
    Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir.Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir. Mustafa Kemal ATATÜRK
  • Dizel otomatik hastalığı sayesinde manuel arabaları güzel fiyatlara alabiliyoruz. Alın abi alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat önemli değilse kesinlikle ve kesinlikle dünyada en çok tercih edilen marka olan toyotayı öneririm. tasarım açısındanda sağlamlık açısından da fluenceyi katlar ezer geçer. fransız malına karşı sorunsuz corolla derim.

Orijinalden alıntı: metenintorunukun-sin

yeni corolla kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye etmem.fulanceye bişe diyemem.kullanmadım çünkü

arabaniz corolladan sikayetiniz ne hocam.neden tavsiye etmiyon?

Orijinalden alıntı: TürkogluTürk

3 ay önce bende C sınıfı Fluence - Civic - Corolla - Focus araçları arasında kaldım , Dizel'in pek avantajı bence kalmadı ,

Lpg otomatik düşünürseniz Focus ve ya Civic bakın derim ben.

Benim kararım Focus oldu iyi ki almış
    ım.

Aracınız hayırlı olsun, gerçektende çok kardasınız, focusun tek dezavantajı diğer iki araca göre kabin ve bagajının bariz küçük oluşu.
  • İkisi arasında Fluence. Yeni Corolla beklenileni vermedi. Ne motor olarak, ne şanzuman olarak ne de iç tasarım olarak. En azından ben böyle düşünüyorum. Ama Fluence yeni kasa çıkarırsa biraz zararınız olabilir. Ona dikkat etmek lazım.

Orijinalden alıntı: parker48

quote:

3 ay önce bende C sınıfı Fluence - Civic - Corolla - Focus araçları arasında kaldım , Dizel'in pek avantajı bence kalmadı ,

ım.

Aracınız hayırlı olsun, gerçektende çok kardasınız, focusun tek dezavantajı diğer iki araca göre kabin ve bagajının bariz küçük oluşu.

Focusun tek kötü yanı bana göre Bagaj hacmi uzun yol yapanlar için pek iyi olmaz.

Orijinalden alıntı: Cancan.

quote:

Orijinalden alıntı: parker48

quote:

ım.

Focusun tek kötü yanı bana göre Bagaj hacmi uzun yol yapanlar için pek iyi olmaz.

Alıntıları Göster
    60.000 - 70.000 TL para verip fluance almak mantıksız. Arabanın Euro ncap testi bile yok. Onun yerine Megane sport tourer gtline almak daha mantıklı,panaromik cam tavanda olursa daha güzel olur.

Corolla sevmiyorum,isterse 1.4 motor 0-100 hızlanması 8.0sn olsun yinede almam. Ön yargımı dersen, hem ön yargı hem değil tasarımı benim gözüme hitap etmiyor. Onun yerine Auris tercih edilebilir,hiç değil tasarım olarak güzel,motor şanzıman aynı.

Citroen ds4'e de bakılabilir,tek handikapı arka camların açılmaması. Hiç hayatımda arka camı açmamış kişi olsamda tuhaf geldi. Onun haricinde herşeyi ile çok güzel araç.

Otomatik vites şartı olmasaydı, Vw jetta 1.2 tsi highline önerirdim ancak Dsg malum ne olucağı belli olmuyor. Uzun dönem kullanımında da sürücüyü üzer.

• Corolla türkiyede üretiliyor oyüzden Corollanin sağlamlığıni ve sorunsuzluğunu bir daha düşünün derim.

Orijinalden alıntı: brkctnkya

fiyat önemli değilse kesinlikle ve kesinlikle dünyada en çok tercih edilen marka olan toyotayı öneririm. tasarım açısındanda sağlamlık açısından da fluenceyi katlar ezer geçer. fransız malına karşı sorunsuz corolla derim.

sizin kesinlikle yeni toyotanız yok burdan bu nu çok açık net anladım... olsa burda bin küfür kıyamettiniz...

4ay oldu yeni aurisimi satalı ve bin sinir sitresle paramla rezil olmaktı resmen...

şimdi ise bir fransız olan c4 picassoya biniyorum çok çok daha memnunum....

63k ya ful diye aldığım aracımın (toyota) daha davlumbazı yoktu ve 400tl +işçilikle takarız muhabbeti yapıldı... yetmedi bir ay sonra öğrendim arka kapılarda hoporler yok..
    2. ayında tey arızalandı 30 günde zor halledebildiler... bu mu yani toyota... daha önce de toyota kullandım ancak artık kaliteyi bitirmiş ve tüketiciyi keriz yerine koyan bi politikada.. dünyada çok tercih edilmiyor hocam uzak doğuda çok tercih ediliyor.. ki bizim ülkemizde en çok reno tercih ediliyor clıo model bazında açık ara ilk sırada.. sonra fluans geliyor.. ki bu da çok tercih edilmesi iyi olduğu anlamıda taşımıyor sadece fiyat ve beklenti örtüşmesi...

ben rica ediyorum bu firmaların hiç biri babamızın fabrikası değil ama yeter unutun şu şehir efsanelerini...

• Corolla gitmiyor. 6.9kar lastigi ile ortalamam. Basmiyorum otomatik mmt.

78 bin verilmez. Cc ve start stop ta yok. Jetta alirdim yada hayrani oldugum 508. C5 de guzel. Benzinli corolla ucak gibi lafim yok ona.

Orijinalden alıntı: öcüü..

quote:

Orijinalden alıntı: brkctnkya

fiyat önemli değilse kesinlikle ve kesinlikle dünyada en çok tercih edilen marka olan toyotayı öneririm. tasarım açısındanda sağlamlık açısından da fluenceyi katlar ezer geçer. fransız malına karşı sorunsuz corolla derim.

sizin kesinlikle yeni toyotanız yok burdan bu nu çok açık net anladım... olsa burda bin küfür kıyamettiniz...

4ay oldu yeni aurisimi satalı ve bin sinir sitresle paramla rezil olmaktı resmen...

şimdi ise bir fransız olan c4 picassoya biniyorum çok çok daha memnunum....

63k ya ful diye aldığım aracımın (toyota) daha davlumbazı yoktu ve 400tl +işçilikle takarız muhabbeti yapıldı... yetmedi bir ay sonra öğrendim arka kapılarda hoporler yok..
    2. ayında tey arızalandı 30 günde zor halledebildiler... bu mu yani toyota... daha önce de toyota kullandım ancak artık kaliteyi bitirmiş ve tüketiciyi keriz yerine koyan bi politikada.. dünyada çok tercih edilmiyor hocam uzak doğuda çok tercih ediliyor.. ki bizim ülkemizde en çok reno tercih ediliyor clıo model bazında açık ara ilk sırada.. sonra fluans geliyor.. ki bu da çok tercih edilmesi iyi olduğu anlamıda taşımıyor sadece fiyat ve beklenti örtüşmesi...

ben rica ediyorum bu firmaların hiç biri babamızın fabrikası değil ama yeter unutun şu şehir efsanelerini...

Alıntıları Göster
    bu yazdığınız davlumbaz teyp hikayesinin Toyota markasıyla ne alakası var?
    bayinizle servisinizle ilgili durumlar bunlar.. Şimdiye kadar toyotayı Toyota yapan aksamlardan yada motorundan şikayet eden görmedim.
    Yarisimi satarsam ki çok memnunum, alacağım araç, C segmenti düşünürsem, sizin bin stresle sattığınız Auris olacak inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roq -- 9 Şubat 2014; 19:11:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Esmer33

Ben SEAT TOLEDO yu düşünmenizi öneririm

Düşündüm lakin iç mekan çok kalitesiz duruyor

astra ,octavıa,super b, corolla ,focus fluence,clıo sport tourer ,c4,bravo,308 denmıs sen bence 5 yıl kullanacagın icin ikıncı elde en az zarar edecegını secmelısın ve corolla ıle fluence arasında kalmıssın herhalde corolla ıkıncı elde daha az deger kaybına ugrar dıye dusunuyorum

Not :Astra kullanıcısıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucox5 -- 9 Şubat 2014; 19:59:50 >

Orijinalden alıntı: yeb2734

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Corolla 1.4 motorla biraz sıkıntılı olabilir gibi geliyo bana renault motor bakımından daha atik olucaktır.

Evet teknik açıdan daha üstün ama Corolla nin sorunsuzlugu cezbediyor

evet mmt şanzıman çok sorunsuzdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tacox -- 9 Şubat 2014; 20:07:55 >

biraz insaf, yerli mal sonucta

• quote:

Orijinalden alıntı: Roq

bayinizle servisinizle ilgili durumlar bunlar.. Şimdiye kadar toyotayı Toyota yapan aksamlardan yada motorundan şikayet eden görmedim.
    Yarisimi satarsam ki çok memnunum, alacağım araç, C segmenti düşünürsem, sizin bin stresle sattığınız Auris olacak inşallah.

bu yazdıklarım hikaye değil siz yarisinizi satmak için markayı övmenize gerek yok ki.. 2013 yeni modellerinin hepsi için geçerli bu davlumbaz gibi arka hoprlör gibi araçtan çalınıp sonra parayla terar satılan ürünler( ki kat kat bedelle ) .. bu parçaları çalan bmw yada başka bi firmamıda yoo toyota o zaman toyotayla alakası var... bende eski kasa aurisimden çok memnundum bu demek değilki yenisinden de memnun olmalıydım... binlerce kullanıcı şikayet ettik dilekçe verdik te siz neden bu denli toyata fanı oldunuz onu anlamadım... bu bayi servis değil konudan uzak olduğun belli bu türkiyedeki bütün bayiler için geçerli bu sitede aç oku... yeni corolla ana konu başlık altında...
    ki mesele motorsa orda hiç konuşmayın bence çünkü fransızların ürettiği hdı motor bi dünya devi.. ford dan mercedese kadar bi çok firma anlaşarak motorlarını citroen den alıyor çünkü sağlam ve en az yakıt bu motorlarda.. siz elinizdeki eski toyotanıza sahip çıkın satarsanız alacak olduğunuz yenisi inanın bin pişman eder..

bu x markanın yurt dışında 10 yıl memleketimde 2 yıl olan garantisi gibi.. ya adam gibi bi politika ile araçtan çalmadan çırpmadan yapacak yada bu duruma düşecek...
    bu davlumbaz hoperlr bizim gördüğümüz aksam görmediklerimizde neler var kimbilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

quote:

Orijinalden alıntı: Roq

bu yazdıklarım hikaye değil siz yarisinizi satmak için markayı övmenize gerek yok ki.. 2013 yeni modellerinin hepsi için geçerli bu davlumbaz gibi arka hoprlör gibi araçtan çalınıp sonra parayla terar satılan ürünler( ki kat kat bedelle ) .. bu parçaları çalan bmw yada başka bi firmamıda yoo toyota o zaman toyotayla alakası var... bende eski kasa aurisimden çok memnundum bu demek değilki yenisinden de memnun olmalıydım... binlerce kullanıcı şikayet ettik dilekçe verdik te siz neden bu denli toyata fanı oldunuz onu anlamadım... bu bayi servis değil konudan uzak olduğun belli bu türkiyedeki bütün bayiler için geçerli bu sitede aç oku... yeni corolla ana konu başlık altında...
    ki mesele motorsa orda hiç konuşmayın bence çünkü fransızların ürettiği hdı motor bi dünya devi.. ford dan mercedese kadar bi çok firma anlaşarak motorlarını citroen den alıyor çünkü sağlam ve en az yakıt bu motorlarda.. siz elinizdeki eski toyotanıza sahip çıkın satarsanız alacak olduğunuz yenisi inanın bin pişman eder..

bu x markanın yurt dışında 10 yıl memleketimde 2 yıl olan garantisi gibi.. ya adam gibi bi politika ile araçtan çalmadan çırpmadan yapacak yada bu duruma düşecek...
    bu davlumbaz hoperlr bizim gördüğümüz aksam görmediklerimizde neler var kimbilir...

arkadaşım yazdıkların hikaye dedim mi? yada yalan söylüyosun mu dedim? Senin sorunun bayiler ve servislerle, Toyotayla ne alakası var?
    senin kendi vatandaşın, kendi yerli aracı firman, yerli bayiin, yerli servisin adilik yapıyosa Toyotanın ne suçu var?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.