Şimdi Ara

**Yeni** Compaq Mini 700ET FT309EA NETbook (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
2
Favori
24.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • COMPAQ 110C-1010ET 3g sorunu 3g modemi bir turlu aktif hale getiremedim.ilk kurulumdan sonra aktifti ancak daha sonra icindeki on yuklenmis symantec vs. kaldırınca acılmamaya basladı. connect manager2 yi yeniden kurdum ancak vodafone tr ayarli olmasina ragmen baglanmiyor

Yardim lutfen..Birde cihazi nasil recovery yapabiliriz?
  • 701 et modelini harici ekrana bağlayan varsa ve izlenimlerini bizimle paylaşırsa müteşekkir olurum.

saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: voto

Arkadaşlar bu minibookların benimkisi 731et webcamerası özellikle akşam ev ışığı altında beyaz yada sarı lambalarda berbat gösteriyor simsiyah sadece gölge gibi gösteriyor ,sizin webcamlarla tecrüberiniz varmı?
    Paylaşırsanızı sevinirim.

Arkadaşlar kamerada bu sorunu yaşayan başka kimse yoksa 731et yi servise bırakacağım.
    Lütfen tecrübelerinizi paylaşın.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bu minibookların benimkisi 731et webcamerası özellikle akşam ev ışığı altında beyaz yada sarı lambalarda berbat gösteriyor simsiyah sadece gölge gibi gösteriyor ,sizin webcamlarla tecrüberiniz varmı?
    Paylaşırsanızı sevinirim.

Arkadaşlar kamerada bu sorunu yaşayan başka kimse yoksa 731et yi servise bırakacağım.
    Lütfen tecrübelerinizi paylaşın.

bu bir arıza değil. sadece gündüz çok iyi ama gece ve ışığın yetersiz olduğu ortamlarda çok çok kötü. ben harici webcam kullanıyorum. başka bir çözüm yolu da yok.. :(
  • webcam daki koyu goruntu için bi cozum var ama yapıp yapmamak size kalmıs.
    kamera camının onunde kucuk bir kare plastik cam var.verdigim linkte bunun cıkartmayı gosteriyor.

http://208.117.236.70/watch?v=sc4rZUcUkIc
  • Adam patır kütür giriyor makineye ne kadar çözümdür bilinmez tabii sonunda bende gold dan creative harici web cam aldım ama onu kullanmak kullanışsız geliyor vede saçma makinede web cam var harici kullanıyorum :( en temizi içindeki web camı değiştirmek ama modül olarak uyumlu bir cam bulmak lazım sanırım.
  • Ben 700ET yi ilk çıktığında almıştım Tanıtımlarında ve türkiye internet sitesinde harici monitöre bağlanmak için FY828AA kablosu gerekli diye bilgi veriliyordu sitede kablonun tanıtımı vardı. Şimdi bu tanıtımı kaldırmışlar ve türkiyede kablo hiçbiryerde yok. Makinada bu kablo girişine başka birşey takılamıyor. Bu nedenle makinadan %50 faydalanıyorum.
    Bunları hp türkiyeye mail attım garantisi devam eden makinanın bu çok gerekli ilavesini bulundurmak yasal olarak gerekmezmi diye.

Gelen yanıt aynen:

Hewlett Packard Musteri Hizmetleri:http://welcome.hp.com/country/tr/tr/support.html

Oncelikle bize HP Turkiye Web Sitemizden e-posta ile ulastiginiz icin tesekkur ederiz.
    Ben Ufuk, HP urununuz ile ilgili olarak size bilgi vermeye calisacagim.
    Konuyla ilgili olarak satis oncesi destek hattimizla irtibata gecmenizi oneririz.

HP Satis Oncesi Destek Hatti: 444 79 79
    HP urunleriyle ilgili sorularinizda yardıma hazir oldugumuzu belirtir, calismalarınızda basarilar dileriz.
    Saygilarimla,
    Ufuk PARLAK
    E-Posta / Teknik Destek Muhendisi

Tabiki verilen telefon iki gündür meşgul.

hp allah belanı versin bu soruya böyle yanıt veren ufukun da allah belasını versin.
    Bunlara istedikleri gibi davranma hakkını veren sanayi bakanlığınında.....

• @fikret68 ben de aynı şekilde irtibata geçtim. Ufuk denen şahsiyet ezbere şekilde bana da aynı mesajı yazdı.Ben satış öncesine ulaştım. onlar da yedek parça konusunda artim bilişim ilgileniyor diye beni oraya yönlendirdiler. artim'i da aradım ve aramayın mail ile ulaşın dediler.Mail ile ulaştım.gayet kısa ve öz mesaj geldi.mesaja göre bu "mal"yedek parça olarak türkiyeye gelmiyormuş.

Bana yok demek için bile ordan oraya sürüklediler.Sikayetvar.com da şikayet ettim.henüz dönüş olmadı.Anladım ki Hp halka "mal" olmuş bir markadır.
  • Bahsettiğiniz kablo ebayda 50$ civarında satılıyor bu gümrüktende sorunsuz geçecektir.İmkanınız varsa oradan alın bence.
  • bende almayı düşünüyorum fakat anlamadım bi nokta var 110c ile 700ET FT309EA farkları nelerdir birde pil olayı beni çekindirdi 3 saat felan diyor millet ekstra pil alan varmı acaba varsa izlenimlerini söyliyebilirler mi
  • http://resim.donanimhaber.com/m_35641396/mpage_1/key_//tm.htm#35641396 bu adreste mikrofonla ilgili problemimi belirttim.yardımcı olabilirseniz sevinirim. Yoksa bu minibook beni çıldırtmak üzere. çok anarşik bir netbook
  • hedeter senin bilgin yokmuydu acaba
  • üstadlar,

bu cihazlara 2 gb 800mhz lik ram takılabiliyor mu? ben OCZ denedim sistem kendini kapatmaya başladı, çıkarıp üzerinde gelen 1 gb 667mhz yi taktım düzeldi..

yorumlarınızı ve tavsiyelerinizin eminim herkese faydası olacaktır...
  • Bana wwan sürücüsü lazım.
  • yaw arkadaşlar braz okudumda ben şimdi bunu lcd yada normal monitöre bağlamak için 60dolarlık kablomu almam gerekiyor
  • Evet, ebaydan aldım ben.kanadadan kargo dahil 60 dolar tutuyor.Biraz takip edip çabalarsan 45-50 dolara da düşürebilirsin.Bu kabloyu bulmak da almak da rezalet.Kablo gelince harici ekran görüşlerimi paylaşırım.
  • arkadaşlar bende compaq 731et var bunun bluetooth driverını aramama rahmen bulamadım yardımcı olabilecek warmı
  • Aralık 14 te ebay aracılığı ile Kanada'dan aldığım kablo 20 gün sonra kimliği belirsiz kişilerce apartman merdivenine bırakılmış.Bırakan kişiyi görsem iyi bir pataklayacaktım.üzerinde 48 dolar yazan paket kapısı kapalı olmayan merdiven boşluğuna bırakılır mı? International air post olarak geldi 12 dolara.Buna rağmen 20 gün sürdü.Araya yılbaşı girdi, bu sebeple de olabilir. 23 inchlik Full HD desteği olan inca monitorde denedim.Görüntü güzel oluyor fakat çok süper birşey beklenmemesi gerek. DVI girişe sahip monitorü analog kullanmak zorunda kalıyoruz. Vga kablolar her türlü elektromanyetik alandan etkileniyor. siyah fonlarda dalgalanmalar farkedebilirsiniz. Fakat bu sorun 19 inch ve altı monitörlerde pek oluşmuyor. Ekran kartı net görüntü için yetersiz kalıyor.(ATI ekran kartlarında da monitörü denemiştim). windows 7 ve vista kullananlar için windows mobility center ı açıp harici ekranı seçmeleri ve uygun çözünürlük ayarlarını yapmaları yeterli oluyor. sadece projeksiyon seçeneğini seçiyorsunuz daha sonra güç seçenekleri-gelişmiş ayarlardan kapak kapatılınca ne yapılacağı ayarını hçbirşey yapma yapıyorsunuz, böylelikle netbook un kapağını kapatınca uyku moduna geçmiyor. Hepsi bu kadar, artık netbooku açmaya gerek yok.

Netbook ince olsun diye düşünülmüş bir kablo yüzünden bir yığın uğraş verdim HP yi şikayet ettim henüz bir cevap gelmedi.

1.8 inch hdd kullanıyor.hdd yükseltmek isterseniz netbooka verdiğiniz kadar para verirsiiniz diske. Bu netbooku almayın derim.

• arkadaslar nerdeyse ilk cıktıgından beri 700et kullanıyorum bede düşüncelerimi paylaşacağım.

öncelikle eğer oyun oynayacaksanız kesinikle tavsiye etmem bazı oyunları kaldırıyor fakat genelleme yapacak olursak sorun yaşarsınız.

webcam kesinlikle yetersiz ben tak çıkar kamera aldım bu sorunu bu şekile aştım

dvd veya cd sürücü yok usb dvd writer aldım bu sorunuda aştım

fan ekran veya harddisk ile ilgili sorunlara kesinlikle katılmıyorum

son olarak bu serileri kullanan arkadaşlara tavsiyem Windows 7 starter kurun.

Ben kurdum extradan bi driver kurulumuna gerek yok ve inanın hızı xp den daha hızlı.
  • merhaba bende HP Mininote 701 var turkcelden almıstım format atmam lazım ama harıcı dvd surucum yok ne yapmalıyım baska bır cozuk yolu varmı yardımlarınızı beklıorum...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.