Şimdi Ara

**Yeni** Compaq Mini 700ET FT309EA NETbook (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
2
Favori
24.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Voldroy5

bende aldım bu laptopdan ama kaç saat şarj etmeliyim

Öncelikle hayırlı olsun. Pili şukadar saat şarj etmeniz gerekir kriterleri mazide kaldı. Uzun pil ömrü istiyorsan periyodik şarj-deşarj faktörünü yerine getirmen gerekli. Sürekli şarjdayken pilini çıkar bilmemne sana uzun pil ömrü sağlamaz. Mümkün olduğu kadar periyodik aralıklarla pili bitene kadar köküne kadar kurut sonra tam dolana kadar şarja tak aynı işlemi periyodik gerçekleştir bunu sürekli yap anlamına gelmiyor yazdıklarım ama nekadar sık yaparsan senin yararına. Pil üreticileri haftada en az 3 kez şarj deşarj yapın diyor ancak firmaya, pile görede değişir bu değer. Günümüz teknolojisinde piller yazılımsal değil donanımsal olarak kontrol ediliyor yani pilin yarımken windows kurduğunda pili full göstermesi gibi bir kriter yok artık. Pili tam dolu gördüğünde dolmuş demektir. Hatta samsungların pilleri ledli üzerindeki düğmeye basınca pilin nekadar dolu olduğunu gösteriyor :) umarım işine yarar. Saygılar.

• Windows 7'yi Kurdum Alet Manyak Bişi Oldu
    Bide Ram'i 2gb'ye Çıkardımmı Tamamdır...
  • ya ben bu laptop'tan alacağımda bir bilgisayarcıda sordum hdd'i 250 gb seagate 5400 rpm ve ram'i 2 gb yapmak için 75 tl istedi sizce iyimi bu fiyat

edit: tabi bunları takınca içindeki hdd ve rami alıcakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marine-gear -- 18 Haziran 2009; 1:48:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: marine-gear

ya ben bu laptop'tan alacağımda bir bilgisayarcıda sordum hdd'i 250 gb seagate 5400 rpm ve ram'i 2 gb yapmak için 75 tl istedi sizce iyimi bu fiyat

edit: tabi bunları takınca içindeki hdd ve rami alıcakmış

dostum bilgisayarcıya sor bakalım elinde 250 GB 1.8" HDD varmıymış. varsa ki zannetmiyorum, bende veririm 75 tl

dikkatli ol ,2.5" HDD takılmıyor bu netbook a..........

• varmış bir tane kaldı dedi dedim 1,8 tamam dedi bu da 1,8 zaten dedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: marine-gear

varmış bir tane kaldı dedi dedim 1,8 tamam dedi bu da 1,8 zaten dedi

eğer gerçekten 1.8" 250 gb HDD takıp ram i de 2gb yapacak ve 75 tl isteyecekse kaçırma derim. ver gitsin içinden çıkanları işine yaramaz zaten :))))
  • güzel makina
  • bu parçaları değiştirirsek garantisi iptal olurmu
  • Arkadaşlar bu combo jak olayı nedir?Çözemedim ben. Kulaklık ve mic girişi aynı yer ama ben kendi mikrofonumdan ses alamadım. Kayıt yapamıyorum. Bilgisayarı amfi olarak kullanamıyorum. (anlık ses alamıyorum) Bütün bunları geçtik başka mikrofonu çalıştıramıyorum bile. Bağlama çalıyorum, kayıt yapamayacaksam ne yapayım bu bilgiayarı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hedeter

Arkadaşlar bu combo jak olayı nedir?Çözemedim ben. Kulaklık ve mic girişi aynı yer ama ben kendi mikrofonumdan ses alamadım. Kayıt yapamıyorum. Bilgisayarı amfi olarak kullanamıyorum. (anlık ses alamıyorum) Bütün bunları geçtik başka mikrofonu çalıştıramıyorum bile. Bağlama çalıyorum, kayıt yapamayacaksam ne yapayım bu bilgiayarı?

cep telefonu mantığı... cep telefonlarının mikrofonlu kulaklıkları kullanılabiliyor. ben şahsen çok memnunum bu özellikten. yanımda sadece bir kulaklık taşıyorum hem Bold da hemde HP de aynı kulaklığı kullanabiliyorum.. ama sizin işinizi görecek jak lar mevcut elektronikçilerde. bende var bi tane. bir ucu normal mikrofonlu kulaklık jakı diğer ucunda ise 2 adet dişi jak var. biri normal stereo kulaklık için diğeri mic. için. böyle bir adaptör alarak sorununu çözebilirsin. ben bu şekilde Hp yi amfiye bağlayıp müzik dinliyorum...

• Selam,
    Win7 RC kurdum makinaya, fakat WWAN bağlantısı yapamıyorum, WWAN görmüyor pc.

bu gibi bir sorunla karşılaşan oldu mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hknfb1907

Selam,
    Win7 RC kurdum makinaya, fakat WWAN bağlantısı yapamıyorum, WWAN görmüyor pc.

bu gibi bir sorunla karşılaşan oldu mu?

bende yükleyecektim win 7 ama en büyük korkum wwan sürücüsüydü. biraz daha araştırıp ondan sonra kurayım o zaman. wwan olmadan bir anlamı yok bence bu netbookun...
  • sorun çözüldü, win7 RC canavar gibi oldu :)
    hp connection manager yüklemediğinizde WWAN devreye giremiyor maalesef.
    tüm driverları kendi buluyor zaten, sadece touchpad için hp sitesinden winXP driver yükleniyor o kadar.

bu arada pil ömrü uzadı resmen, ısınma olayı da bitmeye yakın durumda şu an
    2GB ram + win7 RC cihazın ilacı arkadaşlar, şiddetle tavsiye ederim
  • windows güncelleştirmelerinde otomatik buluyor touchpad wwan dahil
  • quote:

Orjinalden alıntı: bobii

windows güncelleştirmelerinde otomatik buluyor touchpad wwan dahil

dün gece dayanamayıp kurdum win 7 yi. muhteşem oldu alet.. sanki vista ultimate yüklemişim. tüm efektler geçişler sorunsuz ve akıcı. touchpad driverini elle yüklemek durumda kaldım. wwan da bi sorun vardı ama henüz onunla ilgilenemedim. ama bir süre xp ye dönmeyi düşünmüyorum...
  • quote:

sorun çözüldü, win7 RC canavar gibi oldu :)
    tüm driverları kendi buluyor zaten, sadece touchpad için hp sitesinden winXP driver yükleniyor o kadar.

dostum sen wwan la türkcell üzerinden bağlantı sağlayabildinmi ?
    bende herşey yüklü, wwan çalışıyor, türkcelli buluyor, full çekiyor türkcell, ama bağlan dediğimde bağlanmaya çalışıyor ama nafile. bağlantı kuruluyor diyor ama bi sonuç yok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SANALKAPTAN

quote:

sorun çözüldü, win7 RC canavar gibi oldu :)

dostum sen wwan la türkcell üzerinden bağlantı sağlayabildinmi ?
    bende herşey yüklü, wwan çalışıyor, türkcelli buluyor, full çekiyor türkcell, ama bağlan dediğimde bağlanmaya çalışıyor ama nafile. bağlantı kuruluyor diyor ama bi sonuç yok..

sorun hala devam ediyor. bilgisi olan var mı ?

• sorun çözüldü. sadece "hp connection manager" programının son sürümünü yüklemek gerekiyormuş . win 7 için sadece hp connection manager 2 yükleyince bağlanıyormuş. bilginize
  • bende aldım cihazdan

ram ı hemen 2gb yaptım 1gb iken kullanmadığım için aradaki farkı göremedim

harici bi optik sürücü edinirsem win7 kumayı düşünüyorum bende

bios güncellemesi yapmanın bi faydası varmı

bide buna uygun çanta nerden bulabiliriz

sık seyahat ettiğim için lazım

şu an biilaç firmasının çantasını kullanıyorum ancak çok sıkış tepiş alan varmı şöyle şık bi çanta
  • quote:

Orjinalden alıntı: yolcux

bende aldım cihazdan

ram ı hemen 2gb yaptım 1gb iken kullanmadığım için aradaki farkı göremedim

harici bi optik sürücü edinirsem win7 kumayı düşünüyorum bende

bios güncellemesi yapmanın bi faydası varmı

bide buna uygun çanta nerden bulabiliriz

sık seyahat ettiğim için lazım

şu an biilaç firmasının çantasını kullanıyorum ancak çok sıkış tepiş alan varmı şöyle şık bi çanta

ben bios güncellemesi yapmadım. güncelleme varmı onuda araştırmadım. win7 yi direkt xp nin üzerine kurdum. ilk önce win7 isoyu indirdim.bunuda ultra iso ile sanal dvd yaratıp oraya koydum. sonrada dvd simgesine çift tıklayıp kurdum. tüm sürücüleri hp nin sitesinden güncel olarak indirdim. windows.old klasöründen xp nin belgelerim klasörü ve gerekli dosyaları kopyalayıp bu windows.old dosyasını da sildim.

çok memnunum win 7 den. sanki süper bir laptop gibi oldu bu netbook. tüm aero özellikleri kasılmadan ve akıcı görünüyor. hızıda süper xp den sonra. xp ye dönmeyi düşünmüyorum açıkçası.

usb belleğede ubundu 9.04 linux kurdum. rahat rahatta linux kullanıyorum ve download yapıyorum. daha ne olsun.....

ayrıca win 7 nin masaüstünü görenlerin ağzı açık kalıyor :))))

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.