Şimdi Ara

yeni civic hb mi yeni golf mü? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
15.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabiki Honda Civic HB aklın yolu bir izleyelim pilis

km77.comyoutube
    Honda Civic 5p 2017 - Maniobra de esquiva (moose test) y eslalon | km77.com
    https://www.youtube.com/watch?v=T69yPK2CbV8

Çarpışma testlerini hiç yazmıyorum bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolfen1976 -- 7 Haziran 2017; 22:28:11 >

• herkes sevdigi araca tapmis belli bende honda biniyorum 2.4 accord fakat golf ayri bir arac kullanmak lazim ben etrafimda hic golfu kotuleyen duymadim ama 1.6 dizeli var hepsinde araca baktim sanki civicten biraz daha kaliteli geldi bana yeni civic e de baktim ilk ciktiginda kullanmadim tipi guzeldi fakat 1.5 turboyu cvt nasil cevaplar bence cevaplayamaz sakin adamlarin sanzimani cvt manuel olucaktiki o motor tr de is yapsin

ben olsam golf alirdim ama o motoru degil

keske honda 2.2 cdti motoru yeni accord da olsada getirse eski olsun saglam olsun ( ah su vergilerde olmasa )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozturk29 kullanıcısına yanıt
    Golf alacaksan 2 de adam tut yolda kalınca yol yardım niyetine malum dsg var hala.
  • Herkes Honda der katılıyorum.Bende aynı ikilemde kaldım.Honda daha güçlü motoru, farklı tasarımı ile çok cazip geldi. Sonuç:Golf aldım.

• golf diyenlerin civic hb ile test sürüşü yapmalarını tavsiye ederim.
  • Ben test sürüşü yaptım.Cvt hariç çok beğendim Hondayı.Buna rağmen tasarımı yeni bu araç başta yakıt olmak üzere soru işaretleri ile dolu.Sıkıcı tasarımına rağmen hanım golfü beğendi.Bende ikilemde kalmıştım Golfü tercih ettim.

• Golfü comfort'ı 96'ya falan bırakıyorlar, daha yeni 1.4 tsi Dsg'yi bir tanıdığım aldı, comfortline diye de pek bir donanım beklemeyin yalnız, dolu comfortline'lar geçmişte kalmış.

Golfü 96'ya değil 90'a da bıraksalar 10bin farkı verir Civic'i alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolfen1976

Golf alacaksan 2 de adam tut yolda kalınca yol yardım niyetine malum dsg var hala.

zaten onun icin honda kullaniyorum :) motor calissin yeter

bi sekilde gidiyor avrupali gibi kibar degil haklisin ...

• bu arada civic 1.6 dizel seneye turkiyede 8 ileri otomatik ile geliyomus diye bi dedikodu var ( cvt gelmez insallah ) gelirse cok satar bu bazilarinin uykularini kacirabilir pismanlik olmasin diye beklenilebilir ..

• Civic bu karşılaştırma döver bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • astra diyen çıkmamış. şaşırdım...

honda bence ama, kendim golf aldım...
  • alcohol06 A kullanıcısına yanıt
    96 ya bıraktıkları 1.0 motordur.Golfte comfort hiçbir zaman şimdikinden daha dolu olmadı.Her zaman gerekebilecek donanımlar.Golfcüler bırakın donanımı var olanı bile kapatıyorlar.Start stop , yokuş kalkış çoğunda iptal modundadır.Biz bu arabanın sürüşune hastayız.

• quote:

Orijinalden alıntı: yanik033

96 ya bıraktıkları 1.0 motordur.Golfte comfort hiçbir zaman şimdikinden daha dolu olmadı.Her zaman gerekebilecek donanımlar.Golfcüler bırakın donanımı var olanı bile kapatıyorlar.Start stop , yokuş kalkış çoğunda iptal modundadır.Biz bu arabanın sürüşune hastayız.

yokuş kalkış ve start stop golfün bütün modellerinde standarttır...
  • zor seçim civic sürmediğim için karar veremedim
  • yayengec kullanıcısına yanıt
    Hepsinde var.Kullanıcıları gereksiz bulup bu donanımları kullanmıyor anlamında söyledim.Ben araç alırken önce direksiyonuna bakıyorum.Sonra sürüş zevkine, yalıtımına,iç malzeme kalitesine .Honda hb de golfte bu konuda oldukça başarılı.Fazla donanım ve teknoloji el bombası gibi.Her an yazılımsal bir hata yüzünden kullanmadığınız bir donanım yüzünden yolda kalabilirsiniz.Alırken iyi de ya 4-5 sene sonra bozulmaya başladığında ,ya da basit bir güncelleme yüzünden servise gitmeye mecbur bırakıldığınizda...

• yanik033 Y kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta bindim dolaştım, 96bin tl'ye alındı, 2017 1.4 comfortline DSG.

2001 model Golf 4 comfortline ile 2017'nin donanımını direk karşılaştırmadım zaten. Ha sen karşılatırıp da geriye gidiş yok diye seviniyorsan Allah selamet versin. Leş halojen farlar, minik jantlar, çubuklu iç ayna, olmayan cruise ile araba bana pek de "comfort" gelmedi, gayet boş bir araçtı. Hatta eski nesil comfort Golf'lerde otomatik kararan iç ayna standarttı, yanlış mıyım? Benim 2002 Polo comfortline'ımda bile vardı.

Start-stop evet hepsinde kapalı, çok da normal. Benimde lüzumsuz çalışıp duran böyle sarsıntılı Ss sistemim olsa bende kapatırdım, 218i aracımda de sürekli kapalıydı. Golfün sürüşü de evet güzel tabi sakin efendi gidersen. Gazlarsan daha 1 derece açı gelmeden Esp devreye giriyor, arabanın kafası kayacak yer arıyor. Pek sürücü değil yolcu arabası yani. Aletin ilerlemiş yaşına rağmen 3 tane hakikatten sağlam yanı var, 1.4 tsi motorla DSG'nın uyumu acayip iyi, zaten 125 değil 140hp gibi yürüyor, yol sesi diye bişey yok, rüzgar sesi bile çok az, içeride ne kadar göz oyuk yuva vs varsa hepsi ince ince düşünülmüş, içi kaplanmış, düğmesi şusu busu kullanışlı kaliteli vs. Mekanik garantiyi uzatırsan alınır, binilir.

• İkisi de insanı mutlu edecek araçlar fakat ben tercihimi Civicten yana kullanırdım.
  • Civic başka motorla gelirse.Biraz beklemek lazım.Cvt nin performansı törpülediği söyleniyor.
    Golf aşığı biri olarak.(3 kere 6 kasa 1 kerede 7 kasa aracım oldu). Baydı artık bu tasarım.Sanki kasa değişmiyorda hep makyaj yapılıyor gibi geliyor.
    Heryer golf doldu.Kızılay dağıtsa bu kadar olurrdu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci eli ne olur hesabı yapmasak , yeniliklere açık olsak.Öyle değil malesef .Mayıs ayı verilerine bakın.Alışkanlıklarımızdan vazgeçemiyoruz.Beğendiğimiz aracı ikinci eli ne olur ve benzin kaygısı ile almaktan vazgeçiyoruz.Beni honda hb den vazgeçiren en önemli neden trafikli şehiriçi 15-16 lt yakıt tüketimi paylaşımları oldu.Cvt yakıtı arttıran bir şanzıman ve sürüş zevkinide törpülüyor.

• Civic performans ve yol tutuş çok iyi , darbe emişleri mükemmel ve malzeme kalitesi yeterli . Herhangi iki araç arasında kalsam kesinlikle Ülkemize yatırım yapan ,istihdam sağlayanı seçerdim .

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.