sırf o ortası dönmeyen direksiyon var diye almam ben bu arabayı direksiyon dediğin komple döner
quote:
Orijinalden alıntı: INTRUDERTR
quote:
Orijinalden alıntı: VAYA CON DIOS
hort; C5 kullanan arkadaşlar, direksiyonsdaki tuşlar ne işe yarıyor?? Anlatabilecek var mı? Birde 1,6 ve 2,0 dizel yorum bekliyorum. performans ve ekonomi?
git citroen bölümüne sor .umarım ordada cevap veren olmaz.
4 yıllık konuyu neden hortlatıyorsun.
hasta mısın kardeşim? Sanane!!! İstediğim yerde sorarım. Cevap vermek zorunda değilsin. Kaç yıllık konuyu hortlatıp hortlatmayacağımı sana mı soracağım??? Cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: VAYA CON DIOS
hort; C5 kullanan arkadaşlar, direksiyonsdaki tuşlar ne işe yarıyor?? Anlatabilecek var mı? Birde 1,6 ve 2,0 dizel yorum bekliyorum. performans ve ekonomi?
direksiyonun sag tarafındaki tuslar radyoyu kontrole, sol taraftakiler ise cruise kontrol için kullanılıyor. Aracın menulerinde, veya radyonun menulerinde de bu tuslardan yararlanabilirsin.
Sinan.ŞAS
kullanıcısına yanıt
MERHABA ARKADAŞLAR. 2011 MODEL YARI OTAMATİK C5 ARACIM VAR.SEVEREK ALDIĞIM ARACIM118.000 KM.DE.TAM 3 DEFA DEBRİYAJ SET DEĞİŞTİRDİM. AMA SORUNUM HALA ÇÖZÜLMEDİ.EN SONUNDA KENDİM VOLANT YAPIP SORUNU HALLETTİM.ŞUAN KEYİFLE BİNİYORUM.YAKLAŞIK 1000KM OLDU HALA SORUN YOK.SANIRIM SORUNU ÇÖZDÜM.ASLINDA ARACIMDAN ÇOK MEMNUNUM AMA BU DEBRİYAJ MESELESİ BENİ ÇOK YIPRATTI.ÇÖZÜLEMİYECEK BİR SORUN OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORDUM VE KENDİM VOLANT YAPIP HALLETTİM. CİTROEN'NİN BU SORUNU NEDEN HALLETMEDİĞİNE BİR ANLAM VEREMİYORUM.TEKRAR GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE
nasıl yaptınız salih bey?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme