|
3 Mobil
-
-
UYAP üzerinden mobil imza ya da e imza yoksa evrak gönderemezsiniz. Fahri müfettiş cezası değilse boşuna itiraz etmeyin. Fahrilerin cezalarını iptal ediyorlar. Çünkü fahrilerin cezalarında bir kanıt yok kafalarına göre yazıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 2 Şubat 2026; 9:37:17 >_____________________________ -
Hocam bu bi tık pahalıymış:) Birde bu tam kış lastiği sanırım yazın performansı nasıl olur bilemedim. İstanbulda kış ankara gibi değil biliyosunuz direk kış lastiği almak yazın üzmez mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yani şöyle söyleyim; 1-2 kez kar gördü lastik. 1 aya bir daha yağarsa birde o zaman görür ve sonra söküp yazlıklarla devam kullanmaya :) haricinde şu an kuru ve ıslak zeminde kullanmaya devam ediyorum. Yazın zaten kışlık mantıken kullanmak mantıklı değil. Yani anladığım kadarıyla siz hem yaz hem kış beni götürsün mantığındasınız ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ BMW E36 1996 Black 3.28i Coupe
CITROËN C3 2023
CITROËN C4 Max 2025
iPhone 15 Pro Max 256 GB Titanyum Mavi
iPhone 14 Pro Max 256 GB Mor -
Aynen hocam, mümkünse 4 mevsim orta performans göstercek bişey benim işimi görür. Şu an bile bulunduğum yer 8 derece mesela. Yılda toplasanız belki 30 gün 7 derece altı oluyor. Bu sebeple kış lastiği çok mantıklı olmuyo bence.
Saolun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Birkac aydir sunroof perdesinden tasli yollarda tikirti geliyor. Bu sadece tamamen acikken oluyor. Perdeyi yarim yaptigimda ses kesiliyor. Servis uzun sure sonraya randevu veriyor. Basina gelen bir cozum bulan oldu mu?
Sunroof perdesinin raya oturan dişi kırıldı mı? Kırılan araçlarda ses oluyor, kronik sorun, kullanıcı hatası diyorlar.
_____________________________ Asla kendisi gibi olmaya cesaret edemeyecekleri bir adamın ölüsüne, ömür boyu ve her gün tekrar tekrar yenilenler, "yaşayan ölüler"
"...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”
-
Cok dikkatli incelemedim araci ben pek kullanamiyorum. Çözümü var mi peki? O parca satiliyor mu serviste?
Servis değiştiriyor, ama yine kırılıyor (muş). Plastik bir parça, sıcağın altında (sunroof camından gelen sıcak) mukavemeti yetersiz kalıyor, başka bir yerde oraya dışarıda metal parça taktırarak çözmüş bir kişi problemi. Benim aracında perde tırnaklarından biri kırıldı ama ses v.s. şikayetim yok, kullanıma da engel teşkil etmiyor, o nedenle üzerine düşmedim, öylece kullanıyorum.
_____________________________ Asla kendisi gibi olmaya cesaret edemeyecekleri bir adamın ölüsüne, ömür boyu ve her gün tekrar tekrar yenilenler, "yaşayan ölüler"
"...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”
-
Herkese tekrardan merhaba, fiyat listesinde c4x in 2026 modelinin geldiği görülüyor. 2026 modeli hibrit olarak geliyor. Yakın zamanda alma gibi bir planımız var fakat şuan çok arada kaldık. 2025 in eat8 olması cezbediyor, 2026 nında zincir ve hibrit olması. Sizce uzun yolda yakıt ne kadar farkeder? Çok fazla şehir içi kullanmıyoruz. İşe git gel ortalama 120 km olacak trafiksiz açık yol. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Eat8 130 hp uzun yol sakin kullanımda 4-5 lt arası yakar. Hybridi bilemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Asla kendisi gibi olmaya cesaret edemeyecekleri bir adamın ölüsüne, ömür boyu ve her gün tekrar tekrar yenilenler, "yaşayan ölüler"
-
2024 c4 shine aracımda da aynısı var. Ama deliklerin içi dolu gibi sanki. Bu arada aracı 0 aldım. Ekspertiz biraz sallamış sanki... Plastik parça üretimindeki enjeksiyon izi gibi geldi bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Airbaglarda işlem olabileceğini mi düşünüyorsunuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Terstekalan
Airbaglarda işlem olabileceğini mi düşünüyorsunuzAirbagde işlem OLMADIĞINI düşünüyorum. Yine de uzmanı değilim ama benim aracımda da bu deliklerden var. Bilin istedim. Muhtemelen hepsinde vardır. Diğer araç sahipleri de paylaşırlarsa görmüş oluruz. Bana plastik enjeksiyon izi gibi geldi. Airbag sökmek için direksiyon göbeği sökülürse yeterli ayrıca. Oralardan delik açmaya ne gerek var...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuryilmaz02 -- 3 Şubat 2026; 20:31:59 >
Bı deliklerden pimi sokarak airbag göbeğini çıkarıyorsunuz arkadaki dişleri serbest bıraktırıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Burda daha önce de konuşuldu bu delikler, C4x lerde bu var, C4 bilmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: çaylaqBurda daha önce de konuşuldu bu delikler, C4x lerde bu var, C4 bilmiyorum
Birkaç üstteki mesajda c4 aracımı paylaştım. Aynı deliklerden var. Bu arada c4 ve c4x bagaj hariç, aynı şasi üzerinde birebir aynı araçlar zaten.
Konu dışı oldu ama C4 ün arka tavan yüksekliği daha düşük geldi bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt