Şimdi Ara

YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 (764. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.029
Cevap
377
Favori
1.023.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
68 oy
Giriş

Güzel özetlemiş beğendim. Bu ücretsiz versiyonda yapılabilen bir şey mi? Komutu nasıl verdiniz?  

• Sohbet kutusunun sol altında araçlar diye bir kısım var. Orada deep research seçerseniz aradığınız şeyi sizin için tüm internette arayarak kapsamlı bir rapor oluşturuyor. Ücretsiz versiyonda var mı bilmiyorum açıkçası.

Bu konunun adresini verdim ve tüm sayfaları tarayarak iyi ve kötü yorumları derle dedim. 2023-2024 modeller için yapmasını istedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Dostlar selamlar; Kayış mevzusu çok yazıldığı ve döndüğü için paylaşmak gereksiniminde hissettim.

Aracım 2023 Model C3 1.2 ve Aracı sıfır satın aldım. Aracın garantisi bitti ve sanayi de tanıdığımın özel servisinde Yağ bakımı ve Triger değişimini 55.000 KM’de gerçekleştirdik.

Aracı ilk aldığım sene agresif kullandım, son 1 sene yani son demlerinde rutin sakin kullanımda kullandım. Bunu söylememde ki amaç, fotoğraflara bakınca; aklınıza gelirse eğer “nasıl kullanıldı bu araç 3 yıl boyunca vs” diyerektendir..

Genelde yağ bakımını 1.500 2000 KM önce gittim. (Eski performanslı ve yüksek CC’li araçlarımdan kalma alışkanlık)

Her ne kadar Yağ kapağından gözle kontrol etsemde ve “ Aaaa! Gayet durumu iyi kayışın !” Desemde sökülmeden ak koyun, kara koyun belli olmuyor maalesef. 1-2 çok minimalize görsem de yine gayet iyi ve baya gider yorumundaydım her defasında.

İlk sökümde süzgeç tertemiz belki görünen 1-2 tane çok minik mevcuttu.

Tüm bakımda kullanılması gereken yağı kullandım ve başka marka kullanmadım. Görselde marka modeli görebilirsiniz.

Araçtan memnun kaldığım için, triger olayını da kafama takmadığım için Kasım 15’de 2’nci araç olarak Sıfır C4 Full Opsiyon Max modelini tercih ettim.

Bakımları aksatılmadığı sürece ve zamanında yapılması gerekenler yapıldıktan sonra gerçekten sorunlu bir motor değildir benim için. Ben genelde 3 yılda bir biner satarım, sonra tekrar sıfır alırım, belki de ondandır bilemem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrec6 -- 30 Ocak 2026; 20:28:16 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• İki senenin ardından radyo logoları kendi kendine açıldı, ne değişti bilmiyorum, WiFi bağlantısı hâlâ kurulamıyor ama tabii.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konudan bağımsız trafik cezasına uyap üzerinden itiraz edeniniz oldu mu?Dilekçe hazırlanıp başvuru yapılıyor bunun için kanıt vs isteniyor mu? mahkeme sürecinde mi isteniyor yoksa sisteme yüklencek bir video vs bölümü yok başvuru esnasında ?

Kanıt vs falan sundunuz mu? video falan istendi mi neydi gerekçesi .Ben hızdan yedim ve radarı çok önceden gördüm yavaşladım 65 ile geçtiğim yerde 100 den idari olarak ceza yazıldı.Çok yoğun bir trafiğin hemen sonuydu kendimi ordan mı çıkarayım hızımı nasıl düşereyim ikaz falan da görmedim bu şekilde itiraz etmek istiyorum ama bunu kanıtlar tek şey dascam ben de

Bende de 1 gun geldi gün boyu, sonra gitti :)

Benim Kardesime Yayaya yol vermedigi icin ( yaya gecitin de ) ceza geldi..Kamera kaydi aldik cevre esnaftan , itiraz ettik, iptal edildi ceza..Fahri Mufettis yazmis cezayi..Polis degil..Mahkemeye sunduk videoyu..

Merhabalar triger değişimimi için ne kadar ücret ödediniz ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfncskn -- 31 Ocak 2026; 12:32:4 >

iPhone 15 Pro Max 256 GB Titanyum Mavi
    iPhone 14 Pro Max 256 GB Mor
  • emrec6 kullanıcısına yanıt

çok bilgilendirici bir mesaj sadece triger mi 25000 , yoksa bütün bakım mı? bu arada 23 modelin bile kayışının ne kadar iyi olduğunu görmüş olduk.

Rutin KM Yağ bakımı

Yağ
    Yağ Filtresi
    Hava Filtresi
    Polen Filtresi
    Triger Seti Değişimi

Bütün bakım bu rakama. Servis 60.000 civarı rakam vermişti sorduğumda.

Başka soran arkadaşlarında
    Boshcar service ve eurorepar 30 ile 35.000 arası rakam almışlar.

Bakımın yapıldığı il ANKARA

• emrec6 kullanıcısına yanıt

garanti bitince mantıklı. tanıdık servis. görünen yağ. ama 10 yıl olayını kaybetmiş oldunuz. yetkili özel servis de iyi fiyatmış.

Hocam ben itiraz ettim ve iptal edildi ama fahri trafikti yazan. Sizin konu için de itiraz edilebilir ancak konu hız olduğı için sizi tek kurtaracak şey radar cihazının kalibrasyonun güncel olup olmadığı. Hakim kalibrasyon belgesi ister trafikten güncelse uğrastığınızla kalırsınız. Aksi durumda trafik polisi yazmış cihaz okumuş siz de hız yapmışsınızdır der geçilir. Genelde kalibrasyonsuz da çıkmazlar zaten uğraşmayın bence.

Ayrıca siz onu görmeden cihaz sizin hızınızı tespit eder yaklaştığınızda sadece plakanızı okur 65 le geçmiş olsanız bile cihazın yanından daha önce 100 le yakaladıysa o yazılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suvari11. -- 31 Ocak 2026; 17:51:49 >
  • Suvari11. S kullanıcısına yanıt
    Çok saolun bu yeni gelen radarlar sebebiyle sanırım çünkü baya önceden gördüm ve hızı azalttım.idari para cezası olarak yazılmış ayrıca onun farkı nedir hızdan daha önce bu şekilde gelmiyordu?

Bu mevzu çıkmadan önce zaten garanti bitmişti + sanayide zaten yağ bakımı yaptırmıştım. Olayda zaten sonradan çıktı + olarak ensesi kalın, arkası olanlar haricinde firma ile muhattap olamazsınız maalesef :) kullananıcı hatası derler geçerler. Adamlar para ödememek için ve hele ki bu tarz büyük motor masrafı + meblağlarla alakalı 1000 dereden su getirtiyorlar. Türkiye’de İyi niyetli bir resmi servis olduğuna inanmıyorum…

• Arkadaşlar selam. Araçta kullanıp memnun kaldığınız yada önerebileceğiniz lastik var mıdır? İstanbul şartları için hafif karda da üzmeyecek bir lastik arayışındayım malum yılda 3 4 gün için lastik değişimi yapmak istemiyorum. Sessizlik vb benim için ikinci planda. 2 milim karda kayak gibi kaymasın yeter:)

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.