Henüz alamadım yolda olduğunu söylüyorlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 (76. sayfa)

-
-
Arkadaslar C4 shine bold aracimi yeni aldim. Forumlarda okudugum kadariyla bir cok ozelligi kisilmis, mesela benim aracimda cakmak gozunun kapagi bile yok. Aracta ic aydinlatma sadece ayak kisimlarinda ve cakmak gozunde var ama sadece kapilar acikken yaniyor. Surus esnasinda kapali vaziyetteler. My citroen diye bir uygulama varmis ancak mail adresime dogrulama kodu gondermiyor, aracta tabela okuma ozelligi var diye biliyorum ama simdiye kadar sadece hiz tabela resimi gordum ekranda, aracimda olamayacak demelerine ragmen kablosuz sarj cikti ama calismiyor ( servise baktirmadim daha ) , araci wifi ile telefonuma baglayabiliyorum ancak uygulamalar kismina girdigimde internet baglantisi yok diyor, bi ise yaramiyormu bu menu bilmiyorum, ekran kullanimi bence cok karmasik, favorilerden bir telefon aramasi yapmak icin bile bir suru tusa basmak gerekiyor, aracta yanlardada park sensoru olmasina ragmen arka capraz uyari yok herhalde, hic calistigina rastlamadim, start stop kalici olarak kapatilamiyor herhalde, aracta hifi ses sistemi var yaziyordu donanimda ama hic biyerde hifi yazisina denk gelmedim ama ses beni tatmin etti, simdilik aklima gelenler bunlar, bu konular hakkinda bilgisi olan varsa merakimi giderebilirse bu konularla alakali sevinirim, bunlarin disinda aracin direksiyon ve suspansiyon yumusakligi, surus keyfi gayet basarili, sanirim yakit tuketimide tatmin edici olacak, kullanan herkesin kazasiz belasiz guzel gunlerde kullanmalarini dilerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba arkadaşlar 1.2 shine paket araç siparişi verdim. Sormak istediğim ve kafama takılan bir husus var
1.2 benzin motorları hakkında 150 200 bini görmeyeceği kanısında bazı motor ustaları . Bu motor hakkında ayrıntılı bilgiye sahip bir arkadaşımız var mı?
Birde yakıt konusunda bir youtube incelemesinde uzun yolda 7.5 l yakıt ortalamasından bahsediyordu. Gerçekten bu kadar yüksek mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fueb -- 26 Aralık 2022; 1:58:33 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Görüş aldığınız Motor ustaları, içinde Citroen , Ferrari, Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, DS, Fiat, Jeep, Lancia, Maserati, Opel, Peugeot, Ram ve Vauxhall markalarının tamamını barındıran STELLANTİS çok uluslu otomotiv şirketinden daha mı iyi biliyor acaba?
Şehirdışı 7. 5 litre mi? Şehiriçi görüyorum ben bu rakamları. Şehirdışında 5-6 arası yakıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende anlamış değilim bu motorlar yeni nesil ve araçların garantisi bitmediğinden özel servislere de düşmedi. 3 silindir 1.2 motor olmasından ve gücünü turbodan almasını gerekçe göstererek bu kanıya varıyorlarmış. Test sürüşü yaptığım ve bana 1.6 dizel focusu aratmadı çok daha konforlu ve seri hissettirdi bu araç dik yokuşlarda deneyiminiz nedir acaba?
Yakıt tüketimi 2012 model 1.6 Tdci focusla eş değer hatta daha iyi bile olabilir o zaman. Buna sevindim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim de 1.2 shine arabam bayiye gelmiş 1 hafta önce tüm ödemesi yapılmıştı. 3 4 gün için mtv ödemeyelim diye ocak ilk hafta tescil ettirip teslim alacağım. C5A nın yanına bir citroen daha aldık. Arabayı teslim alırken dikkat edeceğim bir şeyler olur mu. Öneriniz var mı?
1.2tsiler 1.0 tsiler için de motor biter diyorlardı. 150binde 200binde geziyorlar yollarda. Güzel saçmalamış ustalar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardtouch -- 26 Aralık 2022; 16:25:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İç aydınlatma için, tavan lambasını tamamen kapatırsanız sonraki binişinizden itibaren iç aydınlatma yanıyor. Tavan lambasını tekrar açınca kapanıyor.
My Citroen de güncelleme var diyorlar. Çok kullanışsız bir uygulama zaten.
Tabela okuma var sağlıklı çalışır, tüm tabelaları okumaz zaten. Güvenlik için gerekli olanları okur, ikaz falan vermez.
WIFI çalışmıyor.
Ekrana alışırsınız, 2021 ve öncesi Opel, Citroen ve Peugeot hepsi aynı zaten.
Çapraz uyarı yolda giderken çalışır, park yerinden çıkarken çalışmaz. Menüden bir kere açıp kapatmanız lazım.
Start stop u kalıcı kapatmak için, frene basmadan motor çalıştırma düğmesine basın, ekranlara güç gelince menüden start stop u kapatın, sonra motor çalıştırma düğmesi ile aracı kapatın.
Hifi opsiyonel idi.
-
Ancak 150-160 km/h sabit hızda 7.5 L yakar.
-
Verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim.
Araca tavan rayı takılabiliyor mu acaba? Kullanan arkadaşlar cevap yazarsanız sevinirim.
-
Apple Car play ve android Auto nasıl çalıştırabilirim ? 2 USB C kablo ile Şöfor tarafında denedim ikisi de çalıştırmadı
kullandığınız type-c kablo orjinal yada data aktarımını destekleyen kaliteli bir kablo olmalı. bendeki 3 kablodan 2si çalışmadı, orjinal olan çalıştırdı, bilginize
-
2022 Feel bold alarak macerayı sonlandırdık arkadaşlar yarın alacağım .
2 sorum olacak paspas önerisi var mı 2.si feel bold 2022 araca geri görüş kamerası taktırılıyor mu ?
-
Arkadaslar my citroen uygulamasindan onay e-mail i alamayan arkadaslar icin , sorunu nasil cozdugumu anlatmak istedim. Uygulamayi yukledikten sonra dil ayarlarindan , dili İngilizce olarak ayarlayip tekrar onay e maili istediginizde mail geliyo. Giris yaptiktan sonra ayarlari tekrar Turkceye cevirebiliyosunuz. Umarim isinize yarar.
Telegramda paylasmistim
https://id-dcr.citroen.com/account/activation-mail aktivasyon maili icin
https://id-dcr.citroen.com/account/create-account yeni hesap için
https://id-dcr.citroen.com/account/forgot-password unutulan şifre icin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
teşekkürler, dün iş çıkışı servise uğradım onlarda orjinal kablo dedi. Bir arkadaşımdan orjinal kablo bulup denedim ve çalıştı.
-
telegram linkiniz nedir ?
selamlar
-
rizline aldım fena değil, geri görüş kamerası takılıyor.
-
Arabam gelmiş bugün gittim gördüm lansman rengi yakışmış. Kısmetse 2 ocakta teslim alacağım.
Aracınız hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Kauçuk paspas olarak Sahler markasına bakabilirsiniz. Bagaj havuzu almayı düşünürseniz de Öz-İş'in halı bagaj havuzu ürünleri başarılıdır.
SAHLER 4.5D PASPASyoutube
CITROEN C4 HB 2021+ Sahler Paspas'a aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz, https://www.sahler.com.tr/20215 Sahler 4.5D Paspas; - OEM ürünler de olduğu gibi plastik enjeksiyon üretim hattında %100 geri dönüştürülebilir , koku yapmaz, orijinal TPE malzemeden üretilir. - 3D lazer ölçü alma teknolojisi ile aracınıza birebir uyum sağlamaktadır, - Yüksek kenar bariyerleri ile kir, toz, sıvı vb. unsurların döşemenizi kirletmesini engeller, - Çivili tabanı ve klips sistemi ile kaymaların önüne geçerek, sürüş güvenliği sağlar. - Patentli şaft bağlantı sistemine sahiptir. -%30 kalınlaştırılmış topuk destek alanı ile aşınma ve delinmeye karşı daha uzun ömürlüdür, Siz de Sahler kalitesini deneyimlemek için adresimizi https://www.sahler.com.tr/ ziyaret edip aracınıza uygun paspas modelini inceleyebilirsiniz.https://www.youtube.com/watch?v=sffWzFcixx4bagaj havuzuyoutube
Halı Bagaj Havuzu Alan Tüm Müşterilerimize 35 TL Değerinde Bagaj Düzenleyici Hediye!!! Türkiye'nin Her yerine Ücretsiz KARGO imkanıyla sizlerle ARACINIZA ÖZEL ÜRETİLMİŞTİR VE %100 UYUM GARANTİLİDİR Hafta içi 15.00'a kadar yapılan siparişler aynı gün içerisinde kargoya teslim edilir. Hafta içi 15.00'dan sonra yapılan siparişler bir sonraki güne devreder. Cumartesi, Pazar ve Resmi/Dini bayramlarda verilen siparişleriniz ise takip eden ilk mesai gününde işleme alınır. Ürün Genel Özellikleri · Bagaj havuzları aracınızın modeline göre üretilmiş olup aracınızın bagaj kısmına yerleştirildiğinde tüm yüzeyi kaplamaktadır · OEM Standartları'nda üretilen halı bagaj havuzları alev almaz katkılı olup ayrıca koku yapmamaktadır · Halı bagaj havuzlarının alt yüzeyi birinci sınıf polietilen malzeme ile kaplandığından dolayı sıvı geçirmeme özelliğinin yanında ses izolasyonu görevi de yapmaktadır · Tazyikli suyla yıkanabilir bagaj havuzlarımız kolay silinebilir, leke tutmaz, rengi solmaz ve tüyleri dökülmez özel bir halıdan üretilmektedir · Ürünün malzeme kalınlığı 3,5 mm; yan yüzeyinde bulunan bariyerlerin yüksekliği ise 3 cm'dir. Dolayısıyla bagajınıza zarar verebilecek sıvı, toz vb. materyallerin aracın orijinal halısına zarar vermesi engellenmiş olur Neden halı bagaj havuzu? · Günümüzde araçların bagajları kaliteli malzeme ile kaplanmaktadır. Halı bagaj havuzumuz da aynı kaliteli malzemeden üretilmiştir ve bu sayede bagaj içi görselliğini değiştirmeden koruyabilmektedir · Havuzun üst kısmının halı olması, havuzun üzerine konulan materyallerin kayma olasılığını minimum seviyeye indirgemektedir https://www.halibagajhavuzu.com/https://www.youtube.com/shorts/2m_3wEDwS8E
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X