Bence C4 ün hiçbir modeli yok bayilerde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 (55. sayfa)

-
-
Selamlar. C3 2021 shine kullanıcısıyım. Daha önce Dacia Sandero vardı. Malum küçük araçlar olduğu için biraz gözümde büyüyor C4. 2 senelik şöförüm pandemi vs. Çok da tecrübelenemedim. Çocuk da olmadığı için çok geniş arabaya ihtiyacım da olmuyor. Yine de hem yatırım olarak hem kalitesi aklımı çeldi.sokak arası kullanım park vs olarak çok zorluk yaşar mıyım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar, aracınız boyutu değişeceği için alışma süreniz olur, her hangi bir zorluk yaşamazsınız. Gayet kompakt bir araç.
-
Merhabalar, 2022 C4 1.2 Shine paket beyaz renk araç için 721.000 TL ye anlaştım. + 55000 0 faiz veya 90000 0,89 faiz oranı ile birlikte. Kredi kullanmaz isem 715.000. TL Hala kafamda C4 ile ilgili soru işaretleri var ama umarım pişman olmam.
-
Kaynağı nasıl ve nereden seçiyoruz acaba?
C4 bu ay çok az bayiye çok az sayıda geldi, shine bold lar ise artık 155 hp değil 130 hp olarak gelecek, bulma şansınız şu şekilde olur ancak :geçen aydan kapora verip bu ay teslim alacak olan ve kredisi ödemesi vb konularda sorunu olup almaktan vazgeçen kişilerden kalan araçlar olabilir ama dediğim gibi küçük de olsa bir ihtimal.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 hafta sürer alışma süreciniz, sonra keyfini çıkarırsınız.
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun.
C4 ü seçerken hangi modeller arasında kaldınız ve c4 için hangi sebepler var aklınızda şüphe uyandıran?
Konforu tasarımı beni cezbetti bir önceki arabam Peugeot tu ondan önce clio ve Sandero vardı bir ara fiesta vardı ,
Peugoth tan memnundum 2009 model 207 vardı özenilmişliği kullanışlılığını seviyordum baya 3 sene bindim keyifle sürüş keyfide güzeldi sonra 308 bakıyordum denk gelmedi bir türlü sonra şansa c4 geldi bir tane içine bindim o Psa havasını aldım hemen kullanan anlar her aracın kendine has bir havası var içine binince böyle Premium havası var seviyorum onu baktın kullanışlılığı motoru performansına bayıldım sonuçta b segmentten C segmente geçtim içinin genişliği ses sisteminin kalitesi hemen fark ettirdi severek kullanıyorum 4 aydır Allah kaza bela vermezse kesinlikle memnun kalısınız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
pek seçenek yoktu aslında 2008 gönlümde vardı ama ona 870 gibi fiyat verdiler allure için. aracı daha çok eşim kullanacak. kör nokta vs.olması için hemde fiyatı nedeni ile tercih ettim. c4 hiç kullanmadım o yüzden şüphem var. 2008 mesela için ve görüş açısı biraz ters gelmişti.
-
Bana değil diğer arkadaşa yazmanız gerekiyor :)
2008 den daha geniş iç hacmi var (bagaj hariç), daha konforlu, daha donanımlı. Motor şanzıman aynı lakin c4 ün bir çok avantajı var, tasarım göreceli o yüzden tasarım konusunda yorum yapmayacağım.
Hocam, ben yazmışım gibi geldi mesajı :D ben de yaklaşık 2 sene önce pandemi dolayısıyla aktif araba kullanmaya başladım. 2021'de c3 shine aldım, bu haziranda da c4 shine bold aldım. shine bold'daki yarı otonom sürüş vs çok iyi, boyutu aşırı fark etmedi park ederken, sadece mesela sokakta dönmeniz gerekiyor ters tarafa c3'teki gibi rahat dönülmüyor, manevra yarı çapı epey daha büyük geldi. ben değiştirirken laf eden çok oldu, araban zaten yeni ya da işte c4 alacağına başka bir şey alan falan ama çok memnunum.
-
Merhaba,
Radyo menüsü altında kaynaklar yazıyor oraya dokunduğunuzda bluetoothu göreceksiniz.
-
Arkadaşlar kısmetse qashqai otomatik dizel aracımı satıp, 1.2 C4 Suv almak istiyorum ama yakıt ve konfor konusunda endişelerim var. Yada 70K daha ekleyip dizel mi alsam diyede düşünüyorum.
Kullanan arkadaşlardan fikirlerini rica ediyorum.
70 bin TL cebinizde kalsın, yılda 12 bin km yaparsanız 10 yılda benzinli araç aldığınız için en fazla 55 bin TL fazla harcamış olursunuz. (!motorin ile benzin fiyatı aynı kabul ettim, motoron daha pahalı olmasına rağmen)
10 yıl bu arabaya binseniz bile yine 70 TL yi bulmuyor, tetcih sizin. Bakım masrafları ve dizel motorun daha fazla gürültüsünğ es geçiyorum.
Ek olarak Qashqai kullanmış biri olarak aldığım gün ile sattığım gün arasında 2 hafta vardı, 2 hafta zor katlandım Qashqai ye ve hiçbir zaman anlam veremedim Qashqai neden çok satıyor (satıyordu)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C18100B0 -- 25 Temmuz 2022; 20:41:18 >
Güle güle kullanın hocam. Sizin renk ne? Cuma fatura kesilecek fiyat güncellemesi olmaz umarım.
Cevabınız için teşekkürler tefegen hocam.
Yılda 20 bini deviriyorum açıkçası. Dizel ile benzin fiyat dengesizliği de düşündürüyor beni. Bugüne kadar dizel cazipken şuan arada ters yönde ciddi makas oluştu. Gelecekte ne olur bilinmez.
Bide merak ettiğim bazı arkadaşlar yol sesi alıyor, çok yakıyor ve araç yokuşta geri kaçırıyor gibi yorumlarda bulunmuşlar. Bu kronik midir?
Son olarak C4 Suv da kronik sorun vs durumlar var mı? (şanzıman, trim sesi vb.)
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X