Logosu dışında önden baya güzel keskin hatlı olmuş. |
YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 (448. sayfa)

-
-
5" Gösterge ekranı da 7" olmuş. Navigasyon desteği de eklenmiş bu ekrana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 26 Kasım 2024; 14:47:33 > -
2025in en can alıcı özelliği trigerin zincir oluşu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hybrid modeller için geçerli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam dediğiniz gibi o sessize alıyor, ben durdurmak istiyorum sessize almaktan ziyade.
Boya sorunu belli renklerde mi var tüm renklerde mi. Ya da hiç boya sorunu olmayan bir renk var mı.
Merhaba. 2022 C4 shine aracımda kablosuz carplayi nasıl aktif edeblirim? Kablo takınca otomatik açılıyor fakat kablosuzu ayarlayamadım.
Teşekkürler.
bluetooth ile bağlanmak yeterli, size soruyor o sırada
-
Sessize alınca otomatik olarak duraklayıyor zaten. Bu dediğim telefonu Bluetooth ile bağlayınca oluyor. Android auto veya apple carplayde dediğiniz gibi duraklatmayıp sadece sessize alıyor olabilir.
Telefonunuzda yüklü android sürümü nedir?
Merhaba,
belli modellerde mi var kablosuz carplay? 2021 shine pack pakette kablosuz bağlanmayı beceremedim ben. Bilginiz var ise yardımcı olabilir misiniz? Telefonun sürümü Android 14 one UI6.1
-
MUTE tuşuna basınca şarkının durması gerek car playde. Benim başka marka aracımda MUTE tuşuna basınca şarkı duruyor.
-
2021 C4 Shine paketlerde kablosuz car play veya Android auto olduğuna dair hiç bir bilgiye rastlamadım.
-
merhaba, citröen öyle saçma bir marka ki aynı yıl üretilen modellerde bile özellikler birbirinden farklı olabiliyor. Olmama ihtimali var 2021 shine pack'te
-
İlginize teşekkür ederim.
-
İlginize teşekkür ederim. Araç ekranındaki Android Auto kısa yolu sadece kablo bağlanınca aktif hale geliyor. Kablo yokken daha soluk ve tıklanabilir durumda olmuyor.
bende olduğunu sanmıyorum ama 2022'lerde varsa bir an acaba bende de olabilir mi dedim.
Yani Bluetooth bağlı iken Android Auto açma kısayolu işlevsiz.
-
Başka telefonla denediniz mi?
-
Apple bir telefon ile denemedim açıkçası. Benim telefonum Samsung s24 eşimin Samsung Axx yeni modeller. bunlarla çalışmıyorsa Android ile olmuyordur tahminen ama elime fırsat geçtikçe eşin dostun telefonu ile de deneyeceğim önerinizi.
-
Android 14 ile kablosuz Android Autoda bağlantı sorunları olduğuna dair çok yazı okudum. Başka marka ya da daha düşük android sürümüne (13 ya da 12 gibi) sahip telefonlarla deneyin. Olmuyorsa olmuyordur ama sonuna kadar denemek lazım.
İlginç şekilde 2021 ülkemizde satılan c4 lerin donanım tablosunu da bulamadım.
-
2022 Shine Paket hocam bende yok sanırım. Bağlayamadım bir türlü.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X