< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 (446. sayfa)

-
-
Merhaba. Aracı ilk aldığımda antifriz açık mavi yeşil renk gibiydi sonra rengi sarıya yakın şeffaf bir renge döndü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim cevabınız için, bende renk değişimi yok yeşil görünüyor ekleme yapayım normali buymuş demekki ✋
Multimediadaki android autonunda on bellegini silecek bir menü olsa iş çözülür farklı telefonla bağla senin telefonu unutsun sonra dene bi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bizim araçlar Mavi renk antifriz kullanıyor değil mi?
C4x de yeşil var. Biraz önce bakmiştim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim. Shine Bold için 1600 dedi, kampanyaya sadece Shine paketi dahilmiş o da Kasım ayı içinde dedi. Aralıkta büyük ihtimalle %3 zam gelecek dedi
-
Her ay aynı muhabbet ediyorlar.
Ekim ayında bende 1400 e aldım. Daha düşük fiyat veren bayiler varmış şuan. Aralık ayında zam gelmesi için sebep yok
Yan aynaların ısıtması nasıl açılıyor ? Kapı kolunda bir buton vs göremedim
Ayrı bir tuş yok muhtemel arka rezistans la entegre çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 24 Kasım 2024; 22:34:58 >
Evet bu şekilde çözüldü. Teşekkür ederim.
Sevindim 🙂işin gerçek tarafı ben daha ellemedim bur araçtaki multimediayi bu hafta içinde biterse işlemlerim ilk arabam olacak ama elektronik aksamlar farklı dili konuşmazlar tahminim tuttu
Hatta my citroenle ilgili araca Fransız yazılımı atılsa çalışır arac gelsin ona bakacağım 🙂
Çoğu fransız aracında durum böyle, bu benimde canımı sıkıyor. Yağmurlu havada ayna hep damlacık dolu, arka cam rezistansını açıyorsun, bir süre sonra kapanıyor, tekrar tekrar açmak da saçmalık...
En basit Polo'da bile olan daimi ayna ısıtmasının olmaması benim de canımı sıkıyor.
-
Toyota’da öyle bi süre sonra kapanıyor
Bu ayna ısıtması Shine modellerde var mı? Tam olarak ne amaçla kullanıyoruz? Suyu buharlaştıracağını sanmıyorum da.
-
var aslında buz çözme için ama uzun çalışırsa suyu da buharlaştırır.
-
arkadaşlar merhaba, yan aynaların otomatik kapanmasını nasıl kaldırabilirim? malum kış geldi donuyor kapılar aynalar.
-
Pazar günü açılırken (donmuş tabi) çatur çutur zor açıldı, ben de iptal ettim.
-
teşekkürler hocam.aracım c4 my citroen uygulamasında ayarlarda araç diye birşey bulamadım.araca bağlanınca tekrar deneyeceğim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X