|
Bence de kötü değil, 5 lt altı tüketim, uzun yol için benim de beklentimin altında. Sakin kullanımda tasarruflu bir motor gördüğüm kadarıyla. Bagaj konusunda ben çok memnunum, elbette bagaj kollarının aşağıdaki gibi (Megane II) olmasını isterdim, neden yapılmıyor merak ediyorum, yıllar önce yapılmışı var halbuki. Buna rağmen memnunum, dün akşam bagajdan çıkanları evde bir yere yığdım, keşke fotoğrafını çekseydim, kamyonet boşaltmış gibiydi ortalık. 2 Adet orta boy valiz 1 Adet küçük boy valiz 2 Adet sırt çantası 1 Adet plaj şemsiyesi 1 Adet kamp masası 1 Orta boy (30*50 cm) koli İçinde salçalar, marmelatlar, reçeller olan 2 ayrı çanta İçinde meyve sebze olan 1 çanta İçinde terlik ve ayakkabılar olan bir çanta ufak tefek 3-4 tane poşet ve bunlardan başka, su şişesi, kavun v.b. malzemeler. Büyük, ağır ve sert eşyaları en dibe ve ortaya yerleştiriyorum, bagaj kollarına denk gelen yerlerede ufak poşetleri, çantaları v.s. koyuyorum ki kollara bir şey çarpmasın. ![]() |
|
"...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.” ![]() |

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt