Şimdi Ara

YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR (722. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: efe73
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
21.209
Cevap
391
Favori
1.653.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 720721722723724
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • firmalar 2030 dan sonra dizel üretmeyecek mis, ee bu demekmis ki dizel bitecekmis. yahu firmalarin suan uretmedigi ama trafikte olan 20-30 hatta 40 yasinda arabalar var. hatta ve hatta fabrikasinin hic uretmedigi yakitla calisan milyonlarca araba dolu ulkemizde (bkz:lpg).
    hadi binek uretilmedi diyelim, is ve tarim makineleri ne olacak? satilmayacak mi bu dizel yakit 2030 dan sonra? citroen dizel uretmis ya da uretmemis banane, ben yakitini alip binebildigim surece o arac var demektir. kaldi ki kimse kolay kolay yakit/servis gelirlerinden vazgecmek istemez.
    elektrik tamamen sorunsuz ve sonsuz bir enerji degil, daha yeni adam teslayi yakti pil maliyeti yuzunden...

bosuna tartismaya gerek yok, su akar yolunu bulur. oyle 8-10 senede bitecek yakitlar degil bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 4 Şubat 2022; 1:10:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektrikli araçlar çevreci olarak lans ediliyor da bunların elektriği 0 emisyon ile mi üretiliyor. Elektrik ağırlıklı olarak doğalgaz ve kömürden üretiliyor. Gaz araba dan çıkmayacak da santral bacasından çıkacak.
    Hes, ges, res in kömür, doğalgaz, nükleer in yerini doldurması pek mümkün durmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakanGurol -- 4 Şubat 2022; 7:4:46 >
  • HakanGurol H kullanıcısına yanıt
    Evet hocam aynı zamanda pillerin üretimi ve üretilen piller ne kadar çevreci o da soru işareti

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam Matte nin Gri renk Pro versyonu var, öncelikle onu tavsiye ederim. Ben daha önceden aldım ama daha kullanmak nasip olmadı, fakat benim tavsiyem ile alan 3 4 arkadaşım istanbulda geçen günlerde olan yoğun kar yağışında test etme fırsatı buldular ve hepsi de çok memnunlar. Pro versyonu biraz daha kalın ve dayanıklı olarak ifade ediliyor firma tarafından.  

• heycan kullanıcısına yanıt

Konu da Rodaj diye arama yaparsanız bir kaç tane uzun mesaj bulabilirsiniz.  

Yada benim mesajlarım içerisinden bakabilirsiniz.

• NEXUS_07 kullanıcısına yanıt

Pro ya ticariler için yazmışlar ama active, super x, pro arasındaki fark kalınlık sanki. Bir arkadaş, burada mi, facebook grubunda mi hatırlayamadım, iki gün karda kullandım çorapta deformeler belli oluyor yazmıştı. Kalın olanı almak biraz daha uzun soluklu kullanım sağlayabilir.

• MMX 166 kullanıcısına yanıt

Bulunulan pazara göre Citroen farklı yağlar kullanıyor. Türkiye Zor Şartlar diye geçtiği için, Avrupada 0W30 kullanılan araca Türkiye de Citroen 5W30 kullanılması talimatını verebiliyor. O sebeple en doğrusu servise bırakmak diyebilirim.

Eksilenler:

-Far yükseklik ayarı

-Full led farlar

-Ön kafalıklardaki Ayarlama mekanizması

-Elektrikli bagaj, Ayakla bagaj açma ve içerden bagaj açma (Bunlar parça parça eksiltildi)

İlk aklıma gelenler.

Aslında başka ayrıntılar da vardı.

• NEXUS_07 kullanıcısına yanıt

Benzinliler de ısıtmalı koltuk ta kaldırıldı diye yazılmıştı.

pro var bende, 30-40 cm karda kullaniyorum bayadir, kayda deger bir asinma yok suan icin. asfalta hic vurmadim ama karda patinaja kaldigim oldu baya.

Hocam Pro da ticari ve profesyonel kullanım için deniyor. Aradaki fark da sizin de dediğiniz gibi kalınlık. Buda sağlamlığı arttırıyor tabi ki. Ama kullanan arkadaşlardan duyduğum tecrübe şu şekilde, asvaltta aşınma oluyor ki, özellikle asvaltta zincir bile aşınıyor. Kar bittiği zaman çıkarmak lazım çorabı.  

• suicide kullanıcısına yanıt

4 tamponda 2 çanurlukta olmak üzere ön ve arka 12 park sensörü var aracımda. Acc ise yok.

Otomatiik park, uzun /kısa far asistanı , genişletilmiş tabela okumayı nasıl ve nerede yaptırabilirim ? Maliyet ne olur.? Aracın garantisi devam ediyor. Garantiyi etkiliyor mu bu işlemler?

• 1.5 Feel Bold sahibiyim, araç aralık 2021 çıkışlı.

Dün servisten araç geri çağırma nedeniyle arandım.

Verdikleri detaya göre aracımın çıktığı bantta üretim hatası olmuş ve egzos sistemi sabitlenmesi gerekiyormuş. Ücretsiz randevu almamı önerdiler.

Bu sorun nedeniyle başka aranan var mı acaba?

Bu arada aracın ön farlarının ikisinin de alt yarısı yağmurda içten buğulanıyor, herhangi bir kaza vs olmadı.

Bir de Ön kapı üstlerinden fitilden su alıyor bu da kronik sanırım.

Daha önce 2021 model 1.5 Allure Dynamic 2008'im vardı gerçekten çok pişmanım sattığıma...

• Tarashman kullanıcısına yanıt

Gitmişken farları da gösterin Garanti den değiştirebilirler.

Kapı fitilinden su alıyor dediginiz kapı açıldığında damlayan bir iki damla su ise siyah silikon ile düzeltiyorlar. Ben gerek duymadım.

Hangi beklenti ile değiştirmiştiniz aracınızı? Niye pişman oldunuz? Bahsettiğiniz sorunlar çok önemli, çözülmeyecek şeyler değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okasapo -- 4 Şubat 2022; 21:46:25 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Satıp 2008 alın bence çünkü ön farların yoğunluk farkından buğulanması çok büyük problem her an sizi yolda bırakabilir. Hele hele su alma sorunu çok fena şıkır şıkır mınstak şelalesi gibi içeri su alıyordur şimdi çok korkunası bi durum havuz mu aldık araba mı aldık belli değil. Kesinlikle satılmalı bu c5. hem C5 te 2008 de ki gibi Trim senfonisi yok büyük özlem duyuyor olmalısınız.

Çok geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitokondri Kristası -- 4 Şubat 2022; 21:50:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

evet kapıda devamlı mikrofiber bez bulunduruyorum açtıkça siliyorum kapının üstününden birleşim noktasına kadar. Çünkü akan su direkt cam açma düğmelerine damlıyor uzun vadede temazsızlık yaratabilir. Birçok araç kullandım bu zamana kadar böyle dizayn hatasıyla ilk kez karşılaltım. Umarım makyajlı kasada düzeltilir bu durum.

• iç hacim ve süspansiyon nedeniyle değiştirmiştim. 2008'den önce 1.5 Grandland X'im vardı memnun kalmamıştım ondan. Servis egzos için geri çağırma kapsamında aradığında midem bulanmaya başladı henüz 2 aylık araç 750KM'de. Far buğusunu ve fitilleri bir şekil kabullenmiştim.

• Psa uc grup kalitede arac uretiyor fiyatlarida ona gore degisiyor. C5 mi 2008 mi deseler asla 2008 almam test etmis birisi olarak c5 in genisligi bile benim icin sebeptir. Arabayi sevmek diye bir tabirde var herkesin kendi zevki ve butcesidir ama bu grupta olupta c5 i kotulemek art niyettir.

Sizdeki başka bir durum olabilir. Genel durumda tavan kısımdan koltuğa bir iki damla akabiliyor. Cam tuşlarına damlayani hiç duymadım.

• 
Sayfa: önceki 720721722723724
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.