Şimdi Ara

<<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>> (203. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.314
Cevap
33
Favori
449.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: allroad

C3 dizel arayanlardanım bende. Düşük km li olması ve Cam tavan tercih sebebidir.

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar,

Citroen c3 sigorta kutusu şemasını nereden bulabilirim teyp kısa devre oldu sanırım sigorta attı bir kontrol etmem gerek şimdiden teşekkürler
  • bahtsızpistole kullanıcısına yanıt
    Hocam aracı aldınızmı bilmiyorum, 2 hafta önce 2010 model 50 binde exclusive cam tavan modelini yetkili servisten 33,500'e aldım, bu fiyata çok rahat exclusive bulabilirsiniz, benim tavsiyem 1-2 model düşük olsun exclusive olsun arasında dağlar kadar fark var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerÇel

Hocam aracı aldınızmı bilmiyorum, 2 hafta önce 2010 model 50 binde exclusive cam tavan modelini yetkili servisten 33,500'e aldım, bu fiyata çok rahat exclusive bulabilirsiniz, benim tavsiyem 1-2 model düşük olsun exclusive olsun arasında dağlar kadar fark var.
    Yok hocam araçta satan arkadaşın belirtmediği 5 kaza çıkınca vazgeçtim. i20 almayı düşünüyorum bakalım hatırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahtsızpistole

Yok hocam araçta satan arkadaşın belirtmediği 5 kaza çıkınca vazgeçtim. i20 almayı düşünüyorum bakalım hatırlısı.
    Arkadaşlar buda benim araba, teknode nin ön tampona yaptığı çalışmayı bende düşünüyorum çok farklı bi hava katmış ön cepheye , iç kapı kollarını kendim kapladım güzel oldular oluşan bi deforme varsa onuda kapatıyorlar iyi oluyor tavsiye ederim. Sizinde yorumlarınızı bekliyorum ne yapabiliriz ne olmuş ne olmamış :)

Edit : Yukarıda direksiyonda listede bende almak istiyorum ondan birtane...

<<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>> <<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>> <<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>>
     <<<... YENI CITROËN C3 KULÜBÜ ...>>>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakanyildizzz -- 24 Kasım 2014; 17:32:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: E.Kalkan

Selam C3 kullanıcıları,

Aşağıdaki resimde zenit cam üzerindeki led aydınlatmalar tüm C3 lerde var mıdır? Bilgi verebilir misiniz.

Sadece exclusive modelde var.

Arkadaşlar,

Bu arada, exclusive jantlarının merkezindeki citroen amblemi olan plastik kapaktan arıyorum. Servis 80 tl istiyor. Nerden bulabilirim başka bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allroad -- 27 Kasım 2014; 12:10:25 >

• Arkadaşlar bugün c3 1.4 benzinli gördüm araç 2008 model ilk Sahibinden 55000 de sadece arka plastik tampon değişik orjinal başka boya değişen yok 19500 E anlaştık merak ettiğim araçta Abs varmi acaba

Anahtarı ilk çevirdiğimde Gösterge ışıklarında ABS lambasını göremedim sizce varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arkeolog_cnk

Arkadaşlar bugün c3 1.4 benzinli gördüm araç 2008 model ilk Sahibinden 55000 de sadece arka plastik tampon değişik orjinal başka boya değişen yok 19500 E anlaştık merak ettiğim araçta Abs varmi acaba

Anahtarı ilk çevirdiğimde Gösterge ışıklarında ABS lambasını göremedim sizce varmi

tabi ki vardır. üzerinde abs ya da kayan araba işareti olan sarı ışık. sol alttaki lambalardan biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakanyildizzz

Arkadaşlar buda benim araba, teknode nin ön tampona yaptığı çalışmayı bende düşünüyorum çok farklı bi hava katmış ön cepheye , iç kapı kollarını kendim kapladım güzel oldular oluşan bi deforme varsa onuda kapatıyorlar iyi oluyor tavsiye ederim. Sizinde yorumlarınızı bekliyorum ne yapabiliriz ne olmuş ne olmamış :)

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın :) Yaptığınız yenilikleri hoşuma gitti daha fazla abartmadan sadelik iyidir. bende iç kapı koluna sizinki aynısından gri karbon kaplama yapmıştım. Ayrı bir hava katmıştı. Jantlar hoşuma gitti 15 mi 16 inçlik mi? Sis farları ve kapı alt krom basamakları ekledinmi tamamdır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnergyBlue

quote:

Orijinalden alıntı: Hakanyildizzz

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın :) Yaptığınız yenilikleri hoşuma gitti daha fazla abartmadan sadelik iyidir. bende iç kapı koluna sizinki aynısından gri karbon kaplama yapmıştım. Ayrı bir hava katmıştı. Jantlar hoşuma gitti 15 mi 16 inçlik mi? Sis farları ve kapı alt krom basamakları ekledinmi tamamdır :)

Alıntıları Göster
    Çok teşekkür ederim, Allah hepimizi kazadan beladan korusun :) jantlar 16 inç 55 yanakla oldukça memnunum hem yol tutuş hemde konfor olarak..Evet aynı şekilde bende sadelikten yanayım, abartı hiç bir zaman güzel durmuyor araçlarda. Söylediğiniz gibi sis farı ve kapı altkrom araştırıyorum biraz yüksek fiyat verdiler şimdilik bekleme listesine aldım. Size pm de attım gündüz farıyla ilgili bi kaç şey sormuştum engin bilgilerinizden yararlanmayı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakanyildizzz -- 29 Kasım 2014; 17:48:27 >

• Arkadaşlar 2010 ve üzeri c3 lerde boya kalınlığımız nedir acaba..

Boya Ölçüm cihazıyla baktığınızda kaç çıkıyor boyasız parçalar???

• quote:

Orijinalden alıntı: woodgate

Arkadaşlar 2010 ve üzeri c3 lerde boya kalınlığımız nedir acaba..

Boya Ölçüm cihazıyla baktığınızda kaç çıkıyor boyasız parçalar???
    Selam arkadaşlar .. 2011 Hdi Confort Plus ile aranızdayım. Konuyu henüz 37.sayfaya kadar okuyabildim.
    Fiyat ve yakıt paylaşımları çok yararlı.
    -- Benim sorum şu torpido lambası yeni ampul taktığım halde yanmıyor, kitabında tavan lambası ile aynı sigortaya bağlı olduğunu okudum ancak tavan lambası çalışıyor.
    -- Kaldırıma yanaşırken ön tamponu değdirdim, ön iki çamurluk tabi baskıyla tamponu yanlara doğru açtı, kısaca tekerlek davlumbazları boşa çıktı. Tamponu söksem onarabilir miyim? Hasar neresindedir?

Konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluebird64

Selam arkadaşlar .. 2011 Hdi Confort Plus ile aranızdayım. Konuyu henüz 37.sayfaya kadar okuyabildim.
    Fiyat ve yakıt paylaşımları çok yararlı.
    -- Benim sorum şu torpido lambası yeni ampul taktığım halde yanmıyor, kitabında tavan lambası ile aynı sigortaya bağlı olduğunu okudum ancak tavan lambası çalışıyor.
    -- Kaldırıma yanaşırken ön tamponu değdirdim, ön iki çamurluk tabi baskıyla tamponu yanlara doğru açtı, kısaca tekerlek davlumbazları boşa çıktı. Tamponu söksem onarabilir miyim? Hasar neresindedir?

Konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

Alıntıları Göster
    C3 sahipleri PAUSE durumunda herhalde, kimseden cevap yok.
    İzmir'de yeni veya çıkma kaput keçesi bulabileceğim yer var mıdır? Sanırım basınçlı su tutulduğu için
    benim C3 kaput keçesi hamur gibi olmuş yerinde durmayıp aşağı sarkıyor.
    Cevaplar için teşekkürler.

• quote:

quote:

Selam C3 kullanıcıları,

Aşağıdaki resimde zenit cam üzerindeki led aydınlatmalar tüm C3 lerde var mıdır? Bilgi verebilir misiniz.

Arkadaşlar,

Bu arada, exclusive jantlarının merkezindeki citroen amblemi olan plastik kapaktan arıyorum. Servis 80 tl istiyor. Nerden bulabilirim başka bilginiz var mı?

Jant lastik satan yerlerde oluyor o dediğin kapaklar. 15-20 liraya takım olarak satılıyor.
    Ben bu jantları taktırırken benim jantlara takmışlardı komple.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

quote:

quote:

Selam C3 kullanıcıları,

Arkadaşlar,

Jant lastik satan yerlerde oluyor o dediğin kapaklar. 15-20 liraya takım olarak satılıyor.

Merhaba, ben bursada lastikçilerde bulamadım. Senin bahsettiğin kapaklar orjinal mi? Acaba bahsettiğin yerle iletişime geçsem gonderirler mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Selam C3 kullanıcıları,

Arkadaşlar,

Merhaba, ben bursada lastikçilerde bulamadım. Senin bahsettiğin kapaklar orjinal mi? Acaba bahsettiğin yerle iletişime geçsem gonderirler mi?

Alıntıları Göster
    Hocam ben burada yaptırdım istersen bir ara sor. Nasıl yaptılar ne yaptılar bilmiyorum ama ben citroen logolu istiyorum dedim bunları taktılar janta.
    http://www.ipekyolulastik.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 24 Aralık 2014; 18:57:03 >

• quote:

Hocam ben burada yaptırdım istersen bir ara sor. Nasıl yaptılar ne yaptılar bilmiyorum ama ben citroen logolu istiyorum dedim bunları taktılar janta.
    Merhabalar,

Bu aracın gerçek İstanbul trafiğindeki ortalama tüketimi hakkında bilgi verebilir misiniz?

Katalog değerindeki veriler ne derece doğru acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roland Deschain

Merhabalar,

Bu aracın gerçek İstanbul trafiğindeki ortalama tüketimi hakkında bilgi verebilir misiniz?

Katalog değerindeki veriler ne derece doğru acaba?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar merhaba 2014 1,2 vti cool ile aranıza katıldık bizde aracı 2. el olarak aldık mavi renk 150 km yaptık şu ana kadar çok memnunuz zenith cam tavan bir harika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekoksk -- 5 Ocak 2015; 12:57:53 >
  • Roland Deschain kullanıcısına yanıt
    2012 dizel otomatik için; ortalama 27-28 km/h ile 5,2-5,4 litre.
  • quote:

2012 model 14000 kmde citroen c3 sahibiyim, son zamanlarda tümseklerden veya biraz bozuk yollardan geçerken arka kapı ve camlardan tıkırtı sesleri gelmeye başladı. bu sorunu daha önce yaşayan var mı?

bir de sürücü koltuğu gıcırdıyor

• megamefta M kullanıcısına yanıt
    Arabanın her yerinden o kadar ses geliyor ki artık böyle şeyleri takmıyorum bile. Sadece motordan ses geliyorsa onu kontrol ettiriyorum.

Dert edilecek bir şey yok, bizim araçlarda böyle şeyler çıkıyor sürekli. Kaldırıma inip çıkarken gıcırdıyor, arka tarafta sürekli bir şeyler sallanıyor, pandizot bile sallanıyor, kasislerden geçerken amortisörlerden vurma sesi geliyor, camların fitilleri sertleşmiş onlardan ses geliyor, ön takımı 20bin oldu yaptıralı yine dağıldı.

En güzeli müziğin sesini açıp devam etmek :)
  • 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.