hocam merhabalar. ben de yeni aldım aracımı. size de hayırlı olsun. bir şey merak ediyorum. yeni güncellemeyi yükleyince değişen ne oldu. mesela mirror link yok ve servis bu konuda hiç bir şey bilmiyor. yeni gelen c3 aircrossların hiç birinde yok diyorlar. bunu yazılımla yükleyemez misiniz diye sordum. cevap bekliyorum. siz güncelleme yapınca mirror link sekmesi açıldı mı ya da mirror link kullanmamız için ne yapmamız lazım. teşekkürler |
YENİ CITROËN C3 AIRCROSS ANA KONU(2021 MAKYAJLI KASA GELDİ) (27. sayfa)
-
-
Ben aracımı 5 gün once aldım. Bende mirror link var.Ayrica aracım 4 aralik 2020 üretimi.En son araçlardan yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proe2001 -- 13 Ocak 2021; 15:54:54 > -
Tamam teşekkürler bunu servise ileteceğim -
Ben burada söylediğimde kıyamet kopmuştu . Türkiye shine + SD paket nadir araçlar var alanları duyduk. Avrupa shine paketlerinde stepne ve cam tavan yok ama SD var , feel paketlerde kapak jant .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet ben de yok demiştim ama benim aracım dahil shine + sd geldi. Yani hem cam tavan hem de avrupa paketi. Mirror linkten kastımız tam olarak nedir? Android auto ve apple car play mi yoksa telefonun ekranını yansıtma mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Lefter10
Evet ben de yok demiştim ama benim aracım dahil shine + sd geldi. Yani hem cam tavan hem de avrupa paketi. Mirror linkten kastımız tam olarak nedir? Android auto ve apple car play mi yoksa telefonun ekranını yansıtma mı ?Hocam valla ben ios kullanıyorum takıyorum carplay isimi görüyor mirror bilmiyorum. SD paket yönünden şanslısınız, bende yok ama olmadığına üzülmedim ama olsaydı da yok demezdim
ön koltuk katlama işime yaramaz,çarpışma ikaz gibi önleyici sistemlerinde henüz ülkemizde pek verimli olduğunu düşünmüyorum.
-
Evet o iş görüyor ve yetiyor açıkçası. Genelde mirrorlinkle karıştırıyorlar o işi o yüzden sordum. Haklısın büyük bir kayıp yok çarpışma uyarı değil aktif çarpışma önleyici var diye biliyorum. Henüz denemeye cesaret edemedim 😀 en büyük artısı ön park sensörü. -
ah içimi yaktın ön park sensörü sonradan eklet edebiliyor mu acaba ben de merak ettim olsa çok isterim benim civic de var gerçi arabanın burnu kısa Rahat görebiliyorum ama Yine de olsa isterim.
Güncellemede gözle görülür bir değişiklik olmadı. Güncelleme yapmadan önce andorid auto harita modunda ekran kasılıp takılıyordu. Güncelleme sonrası bu sıkıntı çözüldü.
MirrorLink'i ise hiç kontrol etmedim açıkçası andoid auto/apple car play yeterli oluyor.
-
Tamamdır çok teşekkürler -
Merhabalar Apple mycitroen uygulamasında sıkıntı yaşayan oldu mu bende güzergahları kaç gündür güncel göstermiyor silip tekrar mı yüklemem lazım acaba? -
Aracı dün teslim aldım ancak dün bakamadım. Bugün inceleyebildim. Shine pakete ek SD paket verdiler. On koltuk tam katlanıyor, ön park sensörü var ve aktif çarpışma önleyici var ekstra olarak. Yedek lastik yerine ise tamir kiti koymuşlar. Bugüne kadar 10 yılda birkez yedek lastik kullanma ihtiyacı oldu gece lastiğim patlayınca. Tamir kiti iş görür, bagajda kocaman havuz da bize kullanmak için fayda sağlar.
Ancak C5 aircross tan inip hemen C3 aircross kullanınca gazı çok zor veriyor gibi geldi. Gaz pedalından mı şanzımandan mı henüz anlamadım.
Hayırlı olsun ne kadara aldınız acaba 2021 model oldu değil mi -
Bu gaz olayini bende fark ettim. Dun ilk kez kullandim, gaz pedali geride ve basis mesafe araligi cok kisa. Dibine kadar gazliyorsunuz ama.arabada ayni oranda bir hizlanma olmadi bir turlu. Biraz daha uzun kullanmak lazim tabi hangi mantikla yapmislar mantikli bir aciklmasi vardir belki
2021 çıkışlı ama 2020 model. 235 Bin TL (cam filmi + seramik kaplama + kaput koruma vb eklentiler ile)
-
Hocam gözünaydın. C5 kullanmadım ama aracın hızlanmasında bir problem görmedim ben baya iyi hatta. Bu arada facebook grubuna üyeyseniz orada herkes deneyimlerini paylaşıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: takuvat
Aracı dün teslim aldım ancak dün bakamadım. Bugün inceleyebildim. Shine pakete ek SD paket verdiler. On koltuk tam katlanıyor, ön park sensörü var ve aktif çarpışma önleyici var ekstra olarak. Yedek lastik yerine ise tamir kiti koymuşlar. Bugüne kadar 10 yılda birkez yedek lastik kullanma ihtiyacı oldu gece lastiğim patlayınca. Tamir kiti iş görür, bagajda kocaman havuz da bize kullanmak için fayda sağlar.
Ancak C5 aircross tan inip hemen C3 aircross kullanınca gazı çok zor veriyor gibi geldi. Gaz pedalından mı şanzımandan mı henüz anlamadım.sizce C3A ile C5A arasında kullanım konfor olarak çok fark varmı?
-
Haziran 2020 de C5A FA araç satın almıştım ve borçlarımı kapatmak amaçlı C3A ile takasa girdim. İki aracı kıyaslayabilirim böylece.
C5A daha yumuşak ve rahat. Gaz pedalı olsun sürüş konforu olsun C3A ya göre iki üç tık daha iyi. Ama bu C3A nın kötü olduğu anlamına gelmiyor.
C5A uzun yolda çok güvende hissettiriyordu. Cüsse meselesi açıkcası.
C5A toprak yolda çok rahat ve sessiz.
İki araçda iyi bence. Ama param olsa yine C5A alırdım.
-
-
Benzinli yakıt tüketimi nasıl arkadaşlar güncel veri paylaşabilecrk var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X