< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Murder king# -- 12 Mart 2023; 13:36:16 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
YENİ CITROËN C3 AIRCROSS ANA KONU(2021 MAKYAJLI KASA GELDİ) (137. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yani demek istediğim radyo tamamen kapan miyor mu?anlatamadım sanırım kusura bakmayin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kapanmıyordan kasıt radyo tamamen devre dışı kalsınsa böyle bir özellik yok sanırım. Benim söylediğim radyonun ses düğmesine bir kez basınca tamamen sessiz (mute) durumuna geçiyor/açılıyor ki zaten bir çeşit kapanma zaten. Isıtma sistemi de böyle çalışıyor yani ayrıca bir kapama düğmesi yok off yazısını görene kadar eksiye basıyoruz. Radyo/usb çalar da aynı şekilde çalışıyor. Bir sorun değil, kitapçıkta da bu şekilde yazmışlar.
-
Çok teşekkürler cevaplariniz için
Arkadaşlar merhaba,
Yakın zamanda eşim için C3 AIRCROSS Feel Bold satın aldım.
Sormak istediğim konu, vitesi nasıl kullandığınız?
Park halinden Drive'a getirirken, vitesi sağa çekip aşağı çekiyorum. Fakat her vites geçişinde sağa çekmek zorundamıyız? (P-R-N-D şeklinde)
Muhtemelen alışık olmadığım için vites geçirirken çıkan mekanik ses de vitesin çabuk bozulacağı hissiyatını oluşturuyor.
Deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ederim.
-
Selam. Bu araçta ön cam rezistans var mı acaba?
Evet aynen öyle , yani vites panosundaki gibi bir şelkil çiziyorsunuz, zamanla alışırsınız…😀 hayırlı olsun bu arada
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkada var önde yok , ama ön cam buğu önleme var oda klimayı devreye koyup ön cama kuru hava üfleyerek
Teşekkürler. İnveleme videolarında kimse söylemedi, multimedyanın altında, fordlardaki gibi işaret olunca var sandım.
-
2022 shine donanımda ön ve arka park sensörü olmaması öyle can sıkıcı bir şey ki…
sensör taktırıp çok memnun olan arkadaşların desteğine ihtiyacım var teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba. Benim aracım Feel Bold paket. Satın alırken geri görüş kamerası ve arka park sensörü de taktılar. Ben gayet memnunum. Kamera çok başarılı ve büyük bir kolaylık olsa da ben yine de arkaya bakmayı tercih ediyorum:) Sensör gayet güzel çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulent.kk -- 26 Mart 2023; 17:51:0 > -
elbette güzel özellik fakat şu an takmıyorlar. Şu an yaptıranlar nasıl yaptırıyor. Dışarda yaptıran varsa hangi marka yaptırdı?
bakım fiyatını veren olmadı ben vereyim.
ilk yıl 15000'de, ikinci yıl da tam 1 yıl sonunda girdim bakıma. mart başında 5400 lira buji ve hidrolik değişimiyle birlikte 2. yıl bakımını yaptırdım.
ayrıca 1900 liraya 2+1 40000km olan garantimi 2+3 ve 70000 km'ye çektim. bana cazip geldi.
citroen mersa bayağı ilgilendi sağ olsunlar.
belki ihtiyacı olan vardır.
-
Sonradan Arka park sensörü taktıran yok mudur?
Arkadaşlar 770-780 civarına 0 feel bold alınır mı kararsız kaldım.shine yok zaten hiçbiyerde
Merhaba. Ben 6 aydır Feel Bold paket kullanıyorum, genel olarak memnunum. Kesin karar vermeden önce Avis veya Avec firmalarından 1 günlüğüne kiralayıp kullanmanızı öneririm. Bayağı fikir sahibi olursunuz. Bu başlık altında eski mesajlarda araç hakkında çok detaylı bilgi verenler var, ben de almadan bu bilgilerden çok yararlandım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulent.kk -- 28 Mart 2023; 21:13:43 > -
Arkadaslar whatsup grubu var lakin link atamiyorum face yonlendiriyor
Katilim saglamak isteyen ozelden mesaj atin baglanti linki paylasacagim
Ben feel bold'da bulamadım. Var mı bildiğiniz elinde olan bayii
-
Nisan 2021 çıkışlı C3 Aircross'un garantisini uzattım. 5 yıl / 70.000 km hangisi önce dolarsa o zamana kadar. Fiyat 7394 TL indirim olmuyormuş tek fiyat dediler. Zaten şu siteden paketleri seçebilirsiniz. talep.citroen.com.tr
Artı Garanti - Citroën Türkiyehttps://talep.citroen.com.tr/hesaplama/arti-garanti.html
Nisan'da fiyat artacak dediler artık ne kadar doğru bilmiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X