Şimdi Ara

Yeni çıkan oyunlar ve donanım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ımzamdakı donanımla yenı cıkan oyunlarda zorluk cekıyorum f.e.a.r 1024*768 de texture ve shaders ozelıklerını mınımum tutarak oynaya bıldım sımdı donanımımı most wanted beklıyor sızce upgrade e gitmelimıyım yoksa donanımım most wantıdı kaldırabılırmı demosunu indiren ve oynayan arkadaslar yardımcı olursanız sevınırım

dostum forumdan takip ettiğim kadarı ile fx5200 le bile 800*600 orta ayarlarda oynayabiliyorlar. bence fx 5900xt yeterli olabilir tabi bu senin tatminkarlığına bağlı. kartının en büyük eksiği dx9 desteiğinin olmaması ama bence most wanted'ı alıp şöyle bi denemeden değişikliğe gitme.
    Core2Duo E6850@3600mhz //Big Water 735//Abit IN9 32XMAX Wifi //Sapphire 4770//2*2GB Crucial Ballistic Tracer//2*500 Gb Seagate RAID0//HP W2207//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5 1//Creative Audigy2ZS //Logitech Momo Racing Force//
  • sırf bu oyun için logitec momo aldım sence tam performans oynayabılırmıyım
  • bence oynarsın! tam performans meselesine gelince oyunu henüz oynamadım hakkında yorum yapamayacağım ama forumdan takip ettiğim kadarı ile 800*600 bile olsa full veya fulle yakın oynarsın veya 1024*768 de bazı özelliklerden feragat edersin.
    Core2Duo E6850@3600mhz //Big Water 735//Abit IN9 32XMAX Wifi //Sapphire 4770//2*2GB Crucial Ballistic Tracer//2*500 Gb Seagate RAID0//HP W2207//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5 1//Creative Audigy2ZS //Logitech Momo Racing Force//
  • Dostum bende fx 5900xt kullanmıştım bir aralar o kart ın ömrü bitti imkanın warsa hemen değiştir ram ide 1 gb yap yoksa yeni çıkan oyunlar da zorluk çeceksin NFS de de.

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • anlasıldı arkadaslar bu sıstemle oynayacagım bu oyunu ve ondan sonra bu sısteme elveda bana 400 dolar lazım 64 bit egeçmeliyim

beklediğim gibi full oynayamıyorum moralim bozuluyor 7800 gtx lisini alacam onda herhalde oynarım
  • bence sorunun ekran kartından değil! ram la ilgili.800*600 üstü çözünürlüklere çıkınca Fear da
    512mb ram yetmiyor ne yazıkki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.