Şimdi Ara

Yeni Call of Duty Oyunu Seriyi Köklerine Döndürecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
       Activision, finansal raporlarını paylaştığı konferans esnasında 2017 senesinde sunulacak Call of Duty oyununun Sledgehammer Games tarafından geliştirilmekte olduğunu doğruladı. Sledgehammer Games daha öncesinde Call of Duty: Advanced Warfare'i geliştirmiş ve Call of Duty: Modern Warfare 3'te de ortak geliştirici olarak yer almıştı.
     
       Activison ayrıca yeni Call of Duty oyununun seriyi köklerine döndüreceğini ve oyunda geleneksel savaş sisteminin bulunacağını belirtti. Bunun dışında yeni oyun hakkında pek bir bilgi verilmedi. Henüz oyunun başlığı da açıklanmış değil.
     
       Son olarak Call of Duty: Infinite Warfare hakkında da bir takım açıklamalarda bulunuldu. Şirket Infinite Warfare'in "yüksek kaliteli ve yenilikçi bir oyun" olduğunu ancak beklentilerin altında bir performans gösterdiğini belirtti. 








  • Tekrardan geçmişe dönmeliler artık gelecek temasından herkes çok sıkıldı

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Her zamanki terane 2.Dünya savaşı konulu bir oyun çıkıcak belli gereksiz hype lamaya çalışıyorlar

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Gördüler Bf1 nasıl sattı hemen geri dönüş yapmaya çalışıyolar ama yemezler artık go to hell cod

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Call Of Duty 2 tarzında sağlam senaryolu şöyle World at War da olabilir oynadığım en güzel atmosferik oyunlardı böyle bir şey yaparlarsa helal olsun derim. Eski tarihe geçmiş yaşanmış gerçek hikayeden alınırsa mükemmel bir tat bırakabilir.
  • Anlasilan satislar cok kötü ve düsüyor önceden böbürlene böbürlene aciklarlardi satis mikarini simdi ses yok :)))) Yeni bir grafik motoruna gecmedikleri sürece bu oyuna olan ilgi azalicak

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sinematik senaryo tarzına geri dönerse başarılı olacaktır. Herkes Call of Duty'yi o şekilde sevmişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BF 1 Bu güne kadar oynadığım en iyi dünya savaşı oyunlarından biri olmuş.
    Her kuruşu hak eden bir oyun.
    Eski gözde call of duty de artık eski günlerine dönsün, geç bile kaldılar sıkıldık artık robot vurmaktan
  • Bana göre Modern Warfare serisindeki gibi karakterler yaratmaları lazım. Soap, Price, Ghost, Makarov gibi. Bu karakterler oyun dünyasında hiç yoktan bir yere sahipler. Diğer çıkan oyunlarda bu etki hiç sağlanamadı. Belki Black Ops'ta Reznov ve birkaç karakter. Ben böyle düşünüyorum en azından.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angel of the Lord -- 10 Şubat 2017; 4:11:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Infinite Warfare'i henüz oynama fırsatım olmadı ama oynayanlar Single'ının güzel olduğunu söylüyorlar o yüzden almayı düşünüyorum. Bu arada birçok oyuncuda olan geçmişe dönme arzusunu da anlamış değilim. Zamanında sürekli 2. Dünya Savaşı oyunları çıkıp duruyordu ve millet bıkmıştı fakat biraz gelecek temalı oyunlar çıktı herkes geriye dönmeyi istiyor. Bence bunun sebebi sırf gelecekte geçtiği için değil geliştirici ekiplerin gelecek temasını adam gibi kullanamamalarından kaynaklanıyor. Geçmişe dönünce geliştiricilerin yapabilecekleri belli BF1 bile 1. Dünya Savaşı sözde fakat 2. Dünya Savaşına ait bir çok silah ve ekipmanı kullanıyor. Oysa gelecek dediğiniz zaman geliştiriciler sadece askere iki exo suit takıp zıplatmak yerine ya da bildiğimiz silahların lazer atan versiyonları yerine çok daha yenilikçi fikirler bulabilirler.

    Hangi zamanda geçecek olursa olsun Single için artık üstüne iyi düşünüp zamanında MW'de yapılan gibi devam edecek bir senaryo bulmaları lazım. Sürekli yeni karakterler derken zaten hiç birini oynarken umursamıyoruz sürekli üstümüze yeni karakterler atıp duruyor. Bana göre en iyi COD, Black Ops 2'ydi senaryosu global bir savaşa dönse bile kişisel bir hikayeyi anlatıyordu ve kötü adamın amacını nasıl kötü olduğunu gayet iyi anlatıyor hatta bir bölümü onla oynuyordunuz. Seçimlerinize göre farklı farklı olaylar ve sonlar olabiliyordu. Bir de sinematik olaylar olsa bile bunları saçma sapan 'bas A'ya bas' şeklinde yapmıyor hızlı geçiyordu. Umarım buna yakın bir oyun olur.

    Online içinse açıkçası ben hızlı oynanışa sahip oyunları daha çok seviyorum ve her COD'un online'ı oynamışımdır. Yeni ekledikleri karakterlere farklı renk ve kıyafetler giydirme işinden vazgeçsinler. Ya da bunu abartmadan yapsınlar. Oyun iyice sirk alanına dönüşüyor, zaten kıyafet ve renklerin çoğu saçma sapan. Bir de oyun sonunda saçma sapan ilk 3 ekip dans edebiliyor. COD neydi ne hale getirdiler.




  • Geçmişe yada günümüze dönmeyeceklerse konuşmaya gerek yok. Umarım gelecek temasını bırakırlar artık



    Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi renkli kostümleri silahları da bıraksınlar tüm havayı bozuyor son 2-3 oyundur saçmaladılar iyice.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • II.dünya savaşı temalı oyunları genelde Treyarch yapıyordu, Sledgehammer muhtemelen Ghosts 2 veya Advanced Warfare 2 yapar diye tahmin ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black Ops'taki gibi 20. yy'ın 2. yarısında cereyan eden olayları konu eden, sıcak çatışma bölgelerinde geçen bir oyun müthiş olur. Soğuk savaş döneminde Sovyet'lerin adım adım çöküşü ve bunun olması için Batı'nın sıcak çatışma bölgelerinde yaptığı fitne fücur anlatılsa... İki tarafı da oynadığımız bir oyun olsa. Mesela Vietnam'da Kuzey'i de oynasak. Kore'de Güney'i falan... Bence çok güzel olur. Hem yakın tarihe ilgi de artar sanıyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 2. Dunya Savasina donmek gibi bir hata yapmazlar umarim. Bence biraz daha Black Ops tarzi bir oyun cikartacaklar gibi geliyor. Zamaninda bu firmanin Vietnam savasinda gecen TPS oyunu iptal olmustu. Bence Vietnam'a geri donerler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci Dünya Savaşına dönmektense bence artık gelecekten günümüze dönmeleri ve sağlam bir hikaye+kötü adamla devam etmeleri gerekiyor

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bir haberda Vietnam War geleceği haberleri vardı büyük ihtimal doğru haberdi eskiye dönecekler.
  • Tıpış tıpış döneceksiniz zaten de çok geç kaldınız çok. Bf1 aklınızı başınıza getirmiş anlaşılan ama bu kadar geç kalmamanız gerekiyordu, kaptırdınız pazardaki büyük payınızı bu saçma inadınız yüzünden. Pastanın kenarından yersiniz artık birkaç sene yapacak bir şey yok.
  • Ghost 2 gelsin farklı bi hava vardı o oyunda
  • Birdefa, oyunun işleyiş mantığını değiştirmeleri lazım. İleriye sarılmış kaset izlermiş gibi hissetmemeliyiz. Daha detaylara önem veren aklımızı kullanabilecğimiz, azda olsa taktik geliştirebileceğimiz(taktiksel nişancı oyunları kadar değil). Yapay zekanın ölmek için hazır olmadığı, öldürdüğümüz her bir düşman için bir başarı hissiyatının oluşacağı. Daha çok var sayılacak maddeler. Bir yere birden farklı şekilde ulaşıp lineer oyun yapısını hafifte olsa gevşetmek gerektiği. Müziklerin tekrar hans zimmer veya onun kalibresinde bir isme teslim edilmesi lazım. Fiziksel etkileşimlerde ilerleme katedilmesi laızm, artık bir masanın arkasında orduyu yıkmamıza izin vermemeleri lazım. Hatırda kalıcı farklı kişiliklerde karakterlerin oyuna eklenmesi lazım. Sağlık sisteminin işleyişinde değişikliğe gidilmesi lazım. artık ekran domates gibi olunca bi köşeye geçip iyileşmek bu devirde saçma.

    İnsnaların istediği bunlar. İlla 2. dünya savaşı olması şart değil. Hatta 2. dünya savaşı olupta bu yukarda yazdıklarımı sağlayamazsa gene kimse mutlu olmayacak.

    Cod un son oyunlarında o sanatsal bölüm tasarımları yok gibi. mw dekiçernobil bölümleri olsun, mw2 deki karlı bölümler, helikopterlerle kale gibi biyere çıkartma yaptıgımız bölüm, cod 2 deki rus campaigni, cod 1 deki denizden çıkartma bölümü, waw daki kapımdaki düşman bölümleri..vs vs en son çıkan codlardan hangi birinde böyle birşey hatırlıyorsunuz ? hepsi sanki gelişigüzel, yapılmış olması için yapılmış gibi, bir duyguya hitap etmiyor. activision multiplayer a kafayı takmış gibi..




  • Köklerine dönecek diyor hâlâ ghost, advanced warfare diyenler var. İki seçenek var. Ya WW2 ya da Modern Warfare tarzı olacak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.