Şimdi Ara

Yeni C4 Bluetooth Problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
3
Favori
18.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Plus paket sahibiyim, bluetoothu bagliyorum baglanmis görünüyor, iphone 4 e. tam konusmaya basladigim anda kendini HEADSET e aliyor, yani arabadan ses gelmiyor, ancak telefondan geliyor, ayrica telefonu kapatsam bile baglanti koptugu icin konusuyormusum gibi görünüyor ve radyo calismiyor.
    ayni problemi yasayan var mi?



  • Radyo teyp acik olmali. Yine yaparsa baglanti dusme olayini,iphone uzerinde kaynak secimi var. Ararken cikiyor.
    En ustteki arac kiti yani bluetothtur. Onu secersin.
  • Her telefonda çalışır mı acaba bu? Bende HTC Desire (Android) var; denemek için sabırsızlıkla kendi aracımı bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: T-u-N-i-X
    Her telefonda çalışır mı acaba bu? Bende HTC Desire (Android) var; denemek için sabırsızlıkla kendi aracımı bekliyorum.

    Bluetoth varsa telefonda elbette.
  • HD2 android romlu kullanıyorum, rehbere ve çağrı listesine dieksiyondan girebiliyor,şarkıları da direksiyondaki tuşlarla seçebiliyoruz, sistem gerçekten çok başarılı ve kolay kullanılabilir olmuş.. Wm6.5 ile de çalışıyordu.

    Yani sizinki de çalışacak
  • Ben de iphone 3gs ile rehber, son arama kayıtları ve usbden ipod işlevlerini sorunsuz kullanıyorum.

    Ancak kardeşimin Samsung galaxy s telefonunu usb bağlanma ayarlarını yığın depolama aygıtı olarak ayarlamamıza rağmen bağlayamadık. Sanırım telefonun kullandığı usb bellek driveri standardın dışında.

    Bluetooth için iki telefon da sorunsuz. Ancak kullanım klavuzunda belirtildiği gibi bluetooth üzerinden müzik dinlerken telefonun yayın kalitesi önemli. Örneğin galaxy s iphone dan daha kaliteli bluetooth yayını yapıyor.Bu nedenle İphone'u usbden bağlayarak kullanıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gpeksoz -- 30 Nisan 2011; 19:17:47 >
  • Arkadaşlar comfortplus aracımda bluetooth danmı yoksa telden mi problem sadece arama yapabiliyorum ve arama alabiliyorum fakat fihrist yada son arama listesi ne giremiyorum telefonum n82 acaba telden bi ayar mı yapmam gerekiyor???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kikoalp

    Arkadaşlar comfortplus aracımda bluetooth danmı yoksa telden mi problem sadece arama yapabiliyorum ve arama alabiliyorum fakat fihrist yada son arama listesi ne giremiyorum telefonum n82 acaba telden bi ayar mı yapmam gerekiyor???


    Muhakkak biliyorsunuzdur ama hatırlatmakta fayda var.

    Bluetooth ile telefon bağlantınızı kurdu iseniz:

    -Direksiyonda telefon işaretine 1 kez basın,
    -Çıkan ekranda Fihrist,Arama,Kaydı,Telesekreter çıkacak ( sıralama hatalı olabilir )
    -Fihrist içerisine girdiğinizde rehbere,
    -Arama içersine girdiğinizde numara çevirme,
    -Kaydı bölümüne girdiğinizde ise son aramaları görürsünüz,

    Bunlar çıkmıyor ise sorun telefonunuzun modelinden kaynaklıdır diye düşünüyorum,çünkü araçta başka bir bluetooth ayarı yok. Bende Iphone 3G var ve hiç sorunsuz giriş yapıyorum.

    Tekrar bi kurcala istersen,yine olmaz ise kesin telefon diyelim.




  • İşte fihrist---arama---kaydı menuleri var ama giremiyorum muhtemelen telefondandır başka bir telefonla deniyim cvb için saol mareşal ...
  • Merhaba,

    Yeni C4 Exclusive sahibiyim. Bluetooth ile iphone 3G çok rahat bağlantı kurup konuşma ve müzik dinlemeyi yapabiliyorum. Ancak fihrist bölümüne girince numara ya da isim göremiyorum. Saçma sapan numaralar geliyor, f08cd340243234ed341 0532 3113231 gibi. Yani numaranın başına saçma bir kod yerleştiriyor sonra numara gösteriliyor (isim zaten hiç göstermiyor). Herhangi bir tecrübesi olan var mı acaba?

    Teşekkürler

    Togay
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dcello

    Merhaba Plus paket sahibiyim, bluetoothu bagliyorum baglanmis görünüyor, iphone 4 e. tam konusmaya basladigim anda kendini HEADSET e aliyor, yani arabadan ses gelmiyor, ancak telefondan geliyor, ayrica telefonu kapatsam bile baglanti koptugu icin konusuyormusum gibi görünüyor ve radyo calismiyor.
    ayni problemi yasayan var mi?

    Merhabalar;
    Ayni sorun bizim aracimizda da var. 2012 model comfort style paket 112/MCP aracimiz. İlk aldigimizda babamin telefonu nokia 6600 gibi biseydi. Arada bluetooth atsada calisiyodu. Fakat iphone a gecince sorunlar artmaya basladi. Araca bagliyorum telefona, sistem bagli gozukuyor. Arama yaptigimda (bazen oluyor)ne telefonun ekraninda bisey gorebiliyorum, ne de bagli oldugu halde aracin ekraninda araniyor yazisi cikiyor. Araci acip kapayinca telefonla arac kendi kendine baglaniyor yani olmasi gereken durum araci acip kapayinca aktif hale geliyor. Dedigim gibi bu sknti arada oluyor ama genel olarak hep boyleydi. Atiyorum 10 baglamanin 5i boyle.
    Araci aldigimiz yere goturdum. Bilgisayara bagladilar ve aracin radyo kiti ariza verdi. Bir gun sonra gel dedier yazilim guncelleyelim-zaten komple yazilim guncellemesi gelmis aracin,bu arada yeni yazilimla vites gecisleri duzeldi yani gecislere baya bi yumusaklik geldi arac fazla atmiyor ve yokuslarda 2 den 1e gecerken arac sapitmiyor;) neyse komple yazilimlar guncellendi ama hata almaya devam etti arac ve sistem duzelmedi. Aracin radyo teybi kompme degisecek dediler bakalim cevap bekliyoruz merkezden. Bilgilerinize sunarim. Sanirim bu skntiyi baya kisi yasiyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • merheba arkadaşlar
    benim aracımda olan bluetooth bağlantısını öncelikle sorunsuz ve tam anlamıyla kullabildğimi belirtiyim.
    aracım style paket telefonum xperia ARC (android ICS)

    öncelikle rehberde sorun yaşayan arkdaşlara yönelik şunları söyliyim ilk bağlantıyı kurduğunuzda rehbere ulaşım izni isteniyor die bir soru soruyor ve cvp olarak bu soruyu bir daha sorma diyerek evet i seçiyoruz. sorun yaşayanların aracın bluetooth listesinden bağlatıyı silsinler ve telefondanda eşleştirmeyi kaldırıp bir daha bağlantı kurup sorulan soruya doğru yanıt vermeye özen göstersinler.

    usb den bağlamada sorun yaşamadım bluetooth veya usb den bağlayarak mp3 dinleyebiliyorum usb den bağlayınca PC comp yüklensinmi die sordu bir daha bu soruyu sorma yı işaretliyerek hayır dedim bu arada bağlama modum HATA AYIKLAMA bunla bir ilgisi olabilir denemekte yarar var.

    örneğin araca bindiniz aracı çalıştırınz ve telefonla araba otomatik bağlandı ama arama yapamıyorsnz yada telefonu kullanmıyorsunz bu durumda aracınız bluetooth ayarlarından bağlantı yönetimini seçiyorsunz ve TELEFON+MEDYA bağla seçeneğini seçiyoruz bu şekilde sorunumuz kalmıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftsrn123 -- 24 Haziran 2012; 1:04:35 >




  • Merhaba 2014 c elysee sahibiyim ve telefonum lg g2 android son surum yuklu. Aracim bluetooth telefonumu gormuyor telefondan aratip eslestirmek istedigimde de uyum sorunu cikiyor eslestirme reddedildi diyor. Acaba.ne yapabilirim lg telefonumu hic tanitamayacakmiyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikri olan hic kimse yokmu acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fransız arabaları herşeye fransızdır c4 yada diğerleri 5 para etmez severek aldığım c4 te inanılmaz sorunlar çıkıyor son olarak hiç bir tel ile bluetoot bağnlatısı yapamıyorum tel bluetooot çalışmayı durdurdu hatası veriyor
  • aynı sorunu ben de yaşıyorum. Galaxy S3 var bende ve bir süre konuştuktan sonra ses gelmemeye başlıyor ve telefona dönmek zorunda kalıyorum.
    Telefonu başka araçta denedim sorunsuz bir şekilde bluetoothu çalıştı.
    Servise götürmedim fakat aracın bluetooth kitinden başka sorun olacağını sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.