Şimdi Ara

YENİ C3 MÜ, YENİ POLO MU, YARİS Mİ YOKSA? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
8.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • vw polo gerçekten şahane ama yeni c3 ve punto evoda fena değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::biohazard::: -- 26 Şubat 2010; 18:41:45 >
  • bagaj haricinde bence yaris güzel bir seçenek...
  • Peugeot 207 veya VW Polo.
  • Polonun motoru performans olarak yeterlidir ama tüketimi gayet can yakar fabrika verilerine aldanma

Bunun dışında ikinci eli filan rahattır iç mekanı Yaristen dardır,bagajı daha büyüktür,yol sesi yalıtımı Yaristen daha iyidir motor sesi yalıtımı daha kötüdür ama yine de rahat edersin konfor olarak

Bence Polonun en büyük eksiği donanımının olmaması artı çok yakması

Akaryakıt fiyatlarının uçtuğu şu günlerde poloyu sırf bu nedenle dahi almam

Arkadaşımın Poloyla 8 lt yaktığı koşullarda ben Yarisle 6 yakıyorum,sırf bunun için bile Yaris derim
  • grande punto bence
  • Polo
  • Bu akşam yeni C3'ü canlı canlı gördüm.. Sınıfının en tipsiz aracı olduğunu söyleyebilirim.
  • Polo demek istiyorum fakat 30.000 tl ye donanımı olmayan bir araca yatırmak gerçekten yazık olur. Fiesta ya gelirsek malzeme kalitesini beğenmiyorum. Eğer fiesta mı polo mu derseniz tabiki polo
  • Herşeye rağmen polo ağır basmaya başladı. C3 ü çok beğenmedim. Polo bu sınıfta bana daha güven verdi açıkçası. Hem daha büyük hem daha şık. Fiestayı hiç beğenmiyorum. Tam bayan arabası. Fiat ı hiçbir zaman almayı düşünmem.Keza Hyundai de öyle.Opel,vw ve toyota dışında bir marka düşünmüyorum.2. el de istemiyorum kesinlikle. Sıfır alıp yine en az 6-7 sene sadece kendimin kullandığı bir araba istiyorum. Bakalım kısmetimizde ne var...
  • konfor kalite performans arasında kalabilirsin.konforlu b sınıfı araçlarda motor seçenekleri ıstedıgın fıyatta dusuk oluyo.ama zaten b sınıfındakı aracların beznınlılerı bıle yakıt konusunda oldukca cımdı.en cok yakan benzılıler almanlardır bılırsın.yanı polo konforlu ama yakıtta dıgerlerıne agır basar.yaris de toyotanın çirkin kızı bende beğenmiyorum konforu ve yol tutuşuda polodan daha düşüktür. fakat yakıtta koklaya koklaya gider.c3ü zaten sen yeterınce tanıyosun.fiesta artık kadın arabası olmaktan cıktı dızellerı sınıfına gore bıraz daha fazla yakar ama polodan opelden toyotadan dayanıklıdır bakım surelerı daha uzun omurludur bu yuzden sırketler genelde motoları saglam oldugu ıcın ford kullanırlar.vw den oluşan filomuz var hemen hemen her çeşidide mevcuttur ama fordu düşün derim zira vw gömdümü çıkmıyo masrafının altından kalkamıyosun.ve servisini kullanmazsan orjınallerını kullanmazsan cok sorun yasarsın.toyotanın parçası şahin doğan gibi zaten ucuza bulursun.bakımlarını geçirmemen lazım japonlar cimridir ucu ucuna gider bütün parçaları.kafandaki opeli ve toyotayı cıkar bence ford ve vw dusun derım.zıra bende 206mı satıp polo alıcam...

• quote:

Orijinalden alıntı: strify

VW olsun, Polo olsun.

kadın olsun,nefes alsın
  • punto olsun hocam bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maybera

hocam yeni polo ile burda bahsi gecen hicbir araci karsilastirmaman gerekir. sadece gorsel cekiciligini bile kriter alsan, yeni polo suan ust segmentindeki(a3 golf)vs kadar albenilini bir arac. ayrica performansi da cok cok iyi. taban fiyatlari arasinda fazla bi fark da yok. 28bin liraya hemen 0km ayarinda yeni pololar satiliyor, sahibindende. polo yaristen 2 gomlek, c3 ten 1 gomlek ustun bir aractir. hele ki dsg alirsan, konforunla ust sinif ayaga kalkar.

Poloya bak giydiği o gömleklerle marul gibi olmuş, ondan bundan şukadar gömlek fazla, poloyu bilmeyen mercedes B'den bahsediyor zanneder.
  • Yakıt önemliyse dizel C3 tavsiye ederim, yeni kasasına bindim, cam tavan olayını çok güzel yapmışlar
  • Birde mazda 2 ye bakmanı öneririm. Araç hem güvenli hemde dolu aynı zamanda etkileyici bir tasarımı var ayrıca son 3 yılın tüv raporlarındada en sorunsuz 2. araç.
  • bende c3 tavsiye ederim fakat servis masrafı felan biraz pahalıdır ama sınıfında iyi bir araçtır fakat kilometre yapma ve her türlü konuda tasarruf isterseniz grande punto tavsiye ederim
  • Herkese teşekkürler. Opel astra classic hb 1.4 90 hp konfor paketli olarak aldım. Bu paraya iyi bir donanıma sahip bence. Opelden ayrılamadım yine, hayırlısı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meriva75 -- 1 Mart 2010; 18:08:48 >
  • hayırlı olsun
  • hayırlı olsun kaça aldın
    0 km mi??
  • Hayırlı olsuni güle güle kullanın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.