Şimdi Ara

Yeni C-max/Grand C-max (1000+ kullanıcı) (560. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.579
Cevap
83
Favori
1.036.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 558559560561562
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araç dizel titanyum paket. Şu an için herhangi bir sıkıntısı yok. Motorunun nasıl olduğunu serviste veya expertizde öğrenmek mümkün olur mu? Bi de fiyatı 45 olarak aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın motorunu iyice kontrol ettirin bence 200000 km çok fazla keçelerden yağ kaçağı varmı yokmu altına iyice baksınlar motorun üfleyip üflemediğine baksınlar turbosuna baksınlar en önemliside dizel partükül filitresine baktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipekmehmet -- 2 Mayıs 2016; 0:45:19 >
  • Yakın zamanda bu araçtan sıfır alan varmı bayiler ne kadar indirim yapar ?
  • Merhaba,
    Severek 12 sene kullandığım 2004 1,6 TDC Trent C-Max aracımı 15 gün önce satıp yeni aracımı
    2015 1,6 TDC trent metalik boya + otomatik park, koç çalışan indirimi ile 76 000 TL satın aldım,
    İlave olarak ilk bakım
    1 Yıl uazatılmış garantı ,
    Nisan ayına özgü ford kampanyası Bisiklet +300 TL arçelık hediye çeki de veridiler.

Şu ara araç almayı düşünenler bayilerde hala 2015 araçlar var sıkı pazarlık ile 2 el fiyatının biraz üstünde yeni kasa 0 araç alınabilir.

Saygılarımla,
  • Çok güzel fiyat 10 bin tl altına almışsınız sanırım bir de yanında bazı hediye vs..

Şu an hala 2015 modeller varsa bence almayı düşünenler daha ciddi düşünüp alabilirler.
  • Forum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil altın -- 25 Mart 2020; 21:51:23 >
  • bende 2012 yılında aldığım titanyum x cmax aracımla 67000 km yol yaptım.
    aktif bir arıza şimdiye kadar olmadı.
    ufak tefek sürtmeler haricinde ki onlara da boya yaptırmadım bir kazam da yok çok şükür...
    aracımdan çok memnunum geniş ferah ve bizim gibi 2 çocuklu bir aile için ideal bir araç

bununla beraber ikinci eldeki fiyat belirsizliği benide şaşırttı.
    bindiğim aracın 0 km sinee 100000 tl cıvarı bir rakam ödemek bana çılgınlık gibi gelmekte açıkçası..

bunun gibi dengesizlikler bizim gibi orta gelir sınıfındaki insanları ikinci el premium araçlara yöneltme çabası olabilir diye düşünmüyor değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: erzikiranli

bende 2012 yılında aldığım titanyum x cmax aracımla 67000 km yol yaptım.
    aktif bir arıza şimdiye kadar olmadı.
    ufak tefek sürtmeler haricinde ki onlara da boya yaptırmadım bir kazam da yok çok şükür...
    aracımdan çok memnunum geniş ferah ve bizim gibi 2 çocuklu bir aile için ideal bir araç

bununla beraber ikinci eldeki fiyat belirsizliği benide şaşırttı.
    bindiğim aracın 0 km sinee 100000 tl cıvarı bir rakam ödemek bana çılgınlık gibi gelmekte açıkçası..

bunun gibi dengesizlikler bizim gibi orta gelir sınıfındaki insanları ikinci el premium araçlara yöneltme çabası olabilir diye düşünmüyor değilim
    Binlerce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil altın -- 25 Mart 2020; 21:52:6 >
  • Araba fiyatları çok arttı ama C-Max'ın fiyatı daha fazla oranda arttı.

Bir ara C-Max 1.6TDCI, Focus 1.6TDCI'den daha ucuzdu. Şimdi se C-MAx daha pahalı.

Şu an C-Max 1.6TDCI Titanium'un en fazla 85, Tit X'in ise en fazla 92 olması gerekli. Ama Tit X 100'den daha pahalı.
  • Arkadaşlar merhaba

6 ve 3 yaşlarında 2 evladım var.

İkizler de yolda :)

İkinci el Grand C Max tavsiye eder misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aylak_herif

Arkadaşlar merhaba

Allah bağışlasın öncelikle. 2 çocuklu bir aile babası olarak cevaplayayım...

2013 yılında sıfır aldığım 1.4 benzinli Tit Ford Fiesta'yı geçen sene satıp 2012 model Grand Cmax almış birisi olarak çok çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim, çok geniş bir araba. Arka koltuklar da kayar kapılı olduğu için çocuk koltuğundan çocuğunuzu almak veya yerleştirmek çok rahat. Anne baba gelince de 7 koltukla istediğin yere rahatca gidebiliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERPmühendisi -- 6 Mayıs 2016; 17:24:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aylak_herif

Arkadaşlar merhaba

allah analı babalı büyütsün hocam..
    bende 2 velet var cmax yetiyo ama sana grand cmax olur kanaatindeyim ..

çocukların yaşlarına bakarsak bayağı bir kaos sizi bekliyor bol kavgalı seyahatler olacaktır..
    bu arada wv yada vito minibus seçeneğini de düşünün bence ...
  • Merhaba arkadaşlar. Önümüzdeki aylarda bende ikinci el bir cmax almayı planlıyorum. Hedefimdeki araç 2012- 2014 dizel TXP paket. Alıp en azından 3-4 sene binmeyi planlıyorum. Bu araçla ilgili kronik bir sıkıntı varmıdır. Adana da oturuyorum. Adana mersin civarındaki arkadaşların yakıt tüketimi nasıldır( malum burası düz ova. Trafikte istanbul ankara gibi değil, kış lastiğide yok). Aracı alırken özellikle kontrol etmem veya ettirmem gereken noktalar varmıdır. Eminim bu konular konuşulmuştur ancak 560 sayfaya ulaşmış konuda bu bilgileri süzmek zor oluyor. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ashil -- 10 Mayıs 2016; 14:33:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ashil

Merhaba arkadaşlar. Önümüzdeki aylarda bende ikinci el bir cmax almayı planlıyorum. Hedefimdeki araç 2012- 2014 dizel TXP paket. Alıp en azından 3-4 sene binmeyi planlıyorum. Bu araçla ilgili kronik bir sıkıntı varmıdır. Adana da oturuyorum. Adana mersin civarındaki arkadaşların yakıt tüketimi nasıldır( malum burası düz ova. Trafikte istanbul ankara gibi değil, kış lastiğide yok). Aracı alırken özellikle kontrol etmem veya ettirmem gereken noktalar varmıdır. Eminim bu konular konuşulmuştur ancak 560 sayfaya ulaşmış konuda bu bilgileri süzmek zor oluyor. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Takip ettiğim forum ve gruplarda gördüğüm kronik sorunları...
    1. Direksiyon kutusundan ses gelmesi.
    2. Dikiz aynalarının kapanmaması.
    3. Cam tavanın perdesinin kapanıp açılmasında sorun.
    (Başka da eklenebilir benim aklıma ilk gelenler bunlar.)
    Almadan önce iyi bir yere kontrol ettirin muhakkak.

• Bu direksiyon kutusundan gelen sesle ilgili şikayetleri daha öncede duymuştum. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı ve ortalama ne kadara mal oluyor?

• ashil A kullanıcısına yanıt
    C_max konforlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil altın -- 25 Mart 2020; 21:52:45 >
  • Merhaba arkadaşlar bu gün grandcmax için bayi ile anlaştık haziran ayının 15 ı gibi teslim süresi verdiler.
    Tektonik gri bu renk hakkında bilgisi olan varmi.
    Fakat içimde bir sıkıntı var. İyimi yaptım kotumu yaptım bilmiyorum.

Arkadaşlarım yakıtı çok fazla hantal araba Vs yorum yaptılar.

İki çocuklu bir aileyi1 ve 8 yaslarinda

Sizce iyi mi kötü mü.

• Geçenlerde 2 tane çikolatalı gofret aldım, iyi mi kötü mü? 180 boyum, 90 kg ağırlığım var.

Özetle buna benzer sormuşsunuz. 200 bin tlye aldıysanız çok kötü, 50 bin tlye almışsanız iyi yapmışsınız.

• Cevabiniz icin tesekkurler. Evet haklisiniz sanirim heyecan ve endiselerime yenik dustum anlatmaya calisirken onun için gofret tadında yazdim. Peki renk konusunda bir fikriniz varmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Izmirizm

Merhaba arkadaşlar bu gün grandcmax için bayi ile anlaştık haziran ayının 15 ı gibi teslim süresi verdiler.
    Tektonik gri bu renk hakkında bilgisi olan varmi.
    Fakat içimde bir sıkıntı var. İyimi yaptım kotumu yaptım bilmiyorum.

Arkadaşlarım yakıtı çok fazla hantal araba Vs yorum yaptılar.

İki çocuklu bir aileyi1 ve 8 yaslarinda

Sizce iyi mi kötü mü.
    paylaşmanız mümkünmü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil altın -- 25 Mart 2020; 21:54:2 >
  • 
Sayfa: önceki 558559560561562
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.