Zaten gövdesi için almadım ben normal bot giyemiyorum ayağıım rahat edemiyo bunu bulmak için 1 saat gezdim hocam
Hocam bu botu göstermek içinmi üye oldun foruma...bari değse hiç beğenmedim köprü altı satılan seyyar ayakkabılara benziyor..
quote:
Orijinalden alıntı: Elma
Eh işte, ön kısmı ve içinin mavi renk olmasını beğenmedim. Güle güle giy...
Sağol, bende içini beğenmedim ama sonuçta dışardan görünmüyo
burnu iskarpin, tabanlar ve genel konvers çakması, bağcıklar ergenlerin sonradan değiştirip kendileri şekil olsun diye taktıkları yemyeşil bağcıklar gibi, üretim yeri de denizli heralde
quote:
Orijinalden alıntı: nightsong
burnu iskarpin, tabanlar ve genel konvers çakması, bağcıklar ergenlerin sonradan değiştirip kendileri şekil olsun diye taktıkları yemyeşil bağcıklar gibi, üretim yeri de denizli heralde
Fransa
Bu da benimkisi
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Loney
Bu da benimkisi
Kutuplardanmı yazıyosun bro
quote:
Bu da benimkisi
çöplükten çıkmış ak kaşık
quote:
Bu da benimkisi
Güzel botmuş,marka zaten bilen bilir,bende genelde normal bot almam,aldığım bot tarzları senin bot gibi,avcı botları ve dağ siporlarında giyilen botlar daha güzel kimsede genelde yok ayağın da farklı olmak güzel.
quote:
Bu da benimkisi
quote:
Orijinalden alinti: Mr.Loney
Bu da benimkisi
Kaç papel bu Cek Volfsikin
quote:
Orijinalden alıntı: Te Amo Querido
quote:
Bu da benimkisi
Güzel botmuş,marka zaten bilen bilir,bende genelde normal bot almam,aldığım bot tarzları senin bot gibi,avcı botları ve dağ siporlarında giyilen botlar daha güzel kimsede genelde yok ayağın da farklı olmak güzel.
Özellikle renkleri hoşuma gitti ve % 100 su geçirmez
quote:
Ayakta da gayet hoş duruyor bence
quote:
Mr.Mayonnaise
Barçin'dan 250'ye aldım
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Te Amo Querido
quote:
Bu da benimkisi
Özellikle renkleri hoşuma gitti ve % 100 su geçirmez
quote:
Ayakta da gayet hoş duruyor bence
quote:
Mr.Mayonnaise
Barçin'dan 250'ye aldım
quote:
quote:
Orijinalden alinti: Te Amo Querido
quote:
Bu da benimkisi
Güzel botmus,marka zaten bilen bilir,bende genelde normal bot almam,aldigim bot tarzlari senin bot gibi,avci botlari ve dag siporlarinda giyilen botlar daha güzel kimsede genelde yok ayagin da farkli olmak güzel.
Özellikle renkleri hosuma gitti ve % 100 su geçirmez