Bildirim
Yeni BMW F30 320d serisine 218 BG lik motor konulur mu?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: redkid778
BMW nin 525d seçeneğinde 1995 cc motor haciminde hem 184 BG hemde 218 BG seçeneği var. Olursa 218 BG seçeneği hem dizel hemde daha güçlü olması 3 serisi için iyi bir seçenek olur...
İlk makyajda koyacakları kanaatindeyim. Hem 3.20d hemde 5.20d motorlarını 218 veya 245bg yapacaklardır. -
çok güzel olur konulursa fakat aynı 5 serisindeki gibi xdrive araca koyarlar tahminim. çünkü 218 hp yi arkadan itişte zaptetmek güç olur. 184 de dahi ani gaza asılmalarda arkası geziyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: ridleyscott
çok güzel olur konulursa fakat aynı 5 serisindeki gibi xdrive araca koyarlar tahminim. çünkü 218 hp yi arkadan itişte zaptetmek güç olur. 184 de dahi ani gaza asılmalarda arkası geziyor.
Almanya BMW sitesinde 525d xdrive sız olarak satıldığına göre 325d olarak neden olmasın diye düşündüm. Adı bile belli 325d -
xd siz 5,25d olduğundan haberim yoktu. -
184 bg bile kendi sınıfında neredeyse rakipsizken 218 i düşünemiyorum bile -
quote:
Orijinalden alıntı: sepulturgay
184 bg bile kendi sınıfında neredeyse rakipsizken 218 i düşünemiyorum bile
184 ile 218 arasında pek bir fark olmaz sanırım.. Asıl bomba 245 olursa olacağı kanaatindeyim.. 2bin motor 245 bg 3.20d tadından yenmez :P -
quote:
Orijinalden alıntı: berkaytrk
quote:
184 ile 218 arasında pek bir fark olmaz sanırım.. Asıl bomba 245 olursa olacağı kanaatindeyim.. 2bin motor 245 bg 3.20d tadından yenmez :P
en azından hızlanması 7 sn nin altına iner gibi geliyor bana, o açıdan demiştim. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: berkaytrk
quote:
184 ile 218 arasında pek bir fark olmaz sanırım.. Asıl bomba 245 olursa olacağı kanaatindeyim.. 2bin motor 245 bg 3.20d tadından yenmez :P
en azından hızlanması 7 sn nin altına iner gibi geliyor bana, o açıdan demiştim.
bide 245bg olduğunu düşünelim.. 6 sn falan olur max sanırım hızlanması :P
-
2000cc245 bg lik 328i nin hızlanması 5.9 sn, onla kıyaslarsak 6 sn çok muhtemel bir zaman
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X