Şimdi Ara

Yeni BMW F30 3 serisi tanıtıldı ! İlk fotoğraflar ve Reklam filmi (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
1
Favori
39.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: un momento

quote:

Orijinalden alıntı: Donanımcı Aras

quote:

Orijinalden alıntı: un momento

Şu yeni gelen herifi derhal atmasi lazim bmw nin. Once bmw 1 serisini etti içine şimdide 3. Bune abi sanki arabanin burnunu yere basiyolar

o durum mersoda da var... yeni cls, yeni slk bide onlara bakın... öne doğru eğik küt burun yapıyolar... yeni trend yaratıyolar kanımca

dostum en azından merso nun far tasarımı guzel.allah için o 1.serısınde takılacak x3 farı hıc yakısmıs mı?

merco pek sevmem ama sunun guzellıgıne bakarmısın

Burun başka far başka.. siz burundan bahsettiniz, ona ithafen yazdım...

1 serisinin farlarını ben de beğenmiyorum fakat 3 serisinde gayet güzel... siz far ile böbrekler arasındaki kanalı bir de akşam görün. hafif bir ışık huzmesi oluşuyor orda..

• Bugün fiyat aldım 320 d için 49000 Euro en boşu dediler. Üstüne 2 tanede paket eklediler biri teknoloji paketiymiş digerinin ismini unuttum yabancı bi ismi var. Ayın 15 in den sonra lansmanı varmış test sürüşü felan yapılacakmış ismimi yazdılar.Benim istedigim kırmızı renk, kırmızı renk opsiyonel olabilir o yüzden lansman sonrasını bekleyin bi bakalım aracıda test etmeden karar vermeyin felan dediler. Ekledikleri paketlerle araç 54000 euraya felan geldi. Sportline istersemde 60000 euroya gelecegini felan söylediler. Benim hoşuma gitti lansmandan sonra bir tane sipariş verecegim %90. Fiyatı ve kalitesi c serisine göre daha iyi.

http://www.bmw.com.tr/tr/en/newvehicles/3series/sedan/2011/showroom/

Orijinalden alıntı: mürted

Tüm teslerde söylendiğine göre F30'da rüzgar sesi sorunu var, test sürüşünde 100'ün üzerine çıkıp bizzat test edin derim

Ohara'ya ne kadar cok benziyorsunuz. Yoksa?

5D Mark II + 24-105 F4 L
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Motor secenekleri ney ? Kac hp nm ? Merak ettigim icin soruyorum

320d 2 litre dizel 184 hp, 325d 2 litre dizel 218 hp(tanıtılacak), 335d 3 litre dizel 313 hp.

320i, 2 litre twinturbo 184 hp, 328i 2 litre 245 hp, 335i 3 litre 306 hp.

1.6 lt motor için henüz kesin bir bilgi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady GarGara -- 9 Şubat 2012; 14:12:21 >

Orijinalden alıntı: Lady GarGara

quote:

320d 2 litre dizel 184 hp, 325d 2 litre dizel 218 hp(tanıtılacak), 335d 3 litre dizel 313 hp.

Teşekkür ederim.Kulağıma 3.20d 245 hp olacak bilgisi gelmişti.Ne kadar doğrudur acaba ? 1 sene sonra mı çıkarıcaklar ?

quote:

quote:

Teşekkür ederim.Kulağıma 3.20d 245 hp olacak bilgisi gelmişti.Ne kadar doğrudur acaba ? 1 sene sonra mı çıkarıcaklar ?

Rica ederim.

Oyle bir bilgi okumadim acikcasi. 328i olmasin o 245 hp olan. 5.9 saniye 0-100 hatta?

Ayrica 325d deli bir makine olacak. 6.4s civari bekliyorum ben performansini. 218 hp gayet yeterli olur benim icin, sizi bilmem elbet. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

eğer bu mümkün olursa ki muhtemelen 3000cc olur, ortalığı sallar geçer

quote:

quote:

quote:

Rica ederim.

Oyle bir bilgi okumadim acikcasi. 328i olmasin o 245 hp olan. 5.9 saniye 0-100 hatta?

Ayrica 325d deli bir makine olacak. 6.4s civari bekliyorum ben performansini. 218 hp gayet yeterli olur benim icin, sizi bilmem elbet. :)

3.28 i 245 hp bende söylemiştim.Motor seçeneklerini gözleriyle gördüğü zaman 1 sene sonra çıkartırlar o zaman dedi.Ama bana arkadaşım söyledi 3.20 d 245 hp çıkacakmış.Yanlış hatırlmıyorsam ona söyleyende arkadaşın abisi galiba borusanda çalışıyormuş o söylemiş.NE kadar doğru bilmiyorum tabi.Bunu öğrenebilme imkanınız var mı ? Böyle bir motor gelecek mi diye ? Saçma bir istek oldu biliyorum ama çok iddialı ve kesin konuştular o yüzden.

7.2 sn bile bana çok güzel duygular yaşatırken 6.4 neler yapar bilemem :)

• bugun gidip ozgorkeyde inceledim. tam anlamiyla mukemmel. ilk defa bir kusur bulamadim bu buyuklukteki bir aracta... yakit super tasarim super ic mekan super performans super araca gore fiyati super... yollarda kizilay dagitmis gibi olmaz umarim.. cunku fazlasiyla guzel... tasarimda hata bulamadim. sport paketinin ici fazla sade geldi bana.. diger paketinin ici cok cok daha hosuma gitti... o ahsap dokular falan tarif edilebilir gibi degil. bunun yaninda ne c serisi adam sayilir ne de a4... kesinlikle her acidan daha ustun bir arac yapmis bmw ve bu araci uygun fiyata(evet bakin audi ve mercedes fiyatlarina 2.0 diesel) piyasaya surmus...
  • geçen ay eşim için ikinci el 3.16-e90 alacaktım, ekranlı model, o zaman 29bin eur civarıydı piyasa. Yeni kasa çıkacak düşer diye beklerken şimdi bakıyorum aynı araçlara 33-34 bin istiyorlar, insaf ben bu işi anlamadım, 1.6 motor yeni kasa da yıl sonuna gelir deniyor, bmw ci arkadaşlardan bir yorumu olan var mı acaba bu fiyatlar normal mi? tşk
  • sonunda benim e36 3.18is coupe'den daha güzel bi kasa çıkarttılar :)
  • 2012 Passat cc 1.4 lt 160 hp, F30'un rakibi, Passat cc yol tutuşu ile ödül almış, bakalım nasıl olacak, geniş iç hacimli, 4 kapılı coupe olarak yollarda, garantisi bozulmadan vw Doğuş güvencesiyle 210 hp'ye ulaşan bir mucize. Küçük hacim ses getirmeye başladı, rekabet kokusu var, ortalık karışacak gibi Rüzgar tüketicinin lehine göre esiyor, tabi yöneticiler vergilerle oynamazlarsa!!! Darısı F30 1598 cc motora olsun..
    http://binekarac.vw.com.tr/volkswagen-cc-teknik-bilgi.aspx

Yeni BMW F30 3 serisi tanıtıldı ! İlk fotoğraflar ve Reklam filmi

Yeni BMW F30 3 serisi tanıtıldı ! İlk fotoğraflar ve Reklam filmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cançevik -- 24 Şubat 2012; 20:54:02 >

• Yeni 3 serisinde 1 serisinde kullanılan 1.6 turbo motorlar olacakmı? Bilgisi olan arkadaş varmı acaba? Palladium alışveriş merkezinde vardı bugün, birkaç dakika inceleme fırsatım oldu, gerçekten güzel olmuş. Malzeme kalitesi çok çok güzeldi. 1.6 motor ile Türkiyede çok iyi satacağına eminim..

gördüğüm her fotoda el fren kolu var

Orijinalden alıntı: kara_eylül

yeni 3 serisinde elekronik el freni yokmu,

gördüğüm her fotoda el fren kolu var

Yeni 3 serisinde hic bir modelde elektronik el freni yok .. Hepsi manuel.. Drift yapanlari dusunmusler anlasilan:)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.