< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
|
Düşük km 2023-2024 bir F40 118i ile sıfır km F70 120i arasında 1 milyon fark var neredeyse. Bence 1 milyonluk bir fark yok arada. Audi konusunda katılıyorum. 2023-2024 F40 118i almak daha mantıklı duruyor. Benim tercihim tabi her şeye rağmen model yılı ve kilometreye takılmadan G30 520i olurdu ayrı konu ;) |
|
Merhaba , Ekranda ön fren balatalarımın değişimi geldi. 2022 model 116d kullanıyorum. Yetkil servis ile görüştüm 16 bin tl dediler. Dışarda Boschcar serviste 5 6 bin civarında. Aracın uzatılmış garantisi mevcut. Açıkcası servise 16 bin vermek istemiyorum ancak garantiden de sorun yaşamak istemem. Ne önerirsiniz acaba ? |
|
Benim de daha önce başıma geldi. 2015 mercedes a180 aracım 6.000 km de ön balata değişimi uyarısı geldi. dışarıdan yaptırdım bosch ön balatalar değişti. sıkıntı çıkarmaz. sadece yeni taktırınca frene bastıgınızda ses gelebilir. gelmemesi için onu bir sorun. servise boşuna para vermeyin zaten araç 3 yaşında. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Cevap için teşekkürler aracın 3 senelik uzatılmış garantisi var, 2027 sonuna kadar. Sizce balatanin disarda degisimindem dolayi garantiye bir etkisi olur mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
GALATASARAY | SCUDERIA FERRARI Video: Epson TW-9100W | Epson TW-5910 Audio: Pioneer LX-85 | Monitor Audio Silver (5.1) Photo: Sony a7 ii | 35 f:1.4 | 24-70 | 55-210 Car: BMW 420i Coupe - G22 (2023) | BMW 118i - F40 (2021) Phone: Samsung Galaxy 24 Ultra |
|
Merhaba o tuşlar anatarsız giriş olduğunu gösteriyor. Bizde durum tam tersi 2020 2021 lerde arka kapı ambiyans şeritleri, kablosuz şarz varken bizim 2023 modellerde yok. Benim size tavsiyem dış görünüş çok önmeli değilse sportline almanız. Çünkü sportlinelarda epey dolu |
|
|
Hi-fi ses sistemi normalde opsiyonel bir donanım, M Sport'un standart donanımı değil. Fakat Türkiye'ye getirilen M Sportların büyük kısmı hi-fi ses sistemi opsiyonu ile ithal edildiği için böyle bir yanılgı oluşmuş durumda. Farklı dönemlerde Hi-fi ses sistemi, koltuk ısıtma gibi opsiyonlarla ithal edilmiş Sport Line araçlar da var. M Sport ve Sport Line sadece farklı tasarım paketleri. M Sport'un Sport Line'dan farkı tamponlar, marşpiyel, spor direksiyon, jant gibi kozmetik unsurlar. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_gunner -- 31 Temmuz 2025; 19:32:45 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
GALATASARAY | SCUDERIA FERRARI Video: Epson TW-9100W | Epson TW-5910 Audio: Pioneer LX-85 | Monitor Audio Silver (5.1) Photo: Sony a7 ii | 35 f:1.4 | 24-70 | 55-210 Car: BMW 420i Coupe - G22 (2023) | BMW 118i - F40 (2021) Phone: Samsung Galaxy 24 Ultra |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
yeni tarihli runflat michelin lastikle ve doğru lastik havası ile gayet makul bence. Ki ben G30 520i kullanıcısı olarak ikame F40 ile 3 gün geçirdim Mercedes A ve Audi A3'e kıyasla çok iyi |
|
Ben de aracın üzerindeki Bridgestone Turanza lastikleri Continental AllSeasonContact 2 ile değiştirdim fakat yol gürültüsünde kayda değer bir iyileşme olmadı, en fazla %10 azalmıştır. Pütürlü asfaltta bariz bir yol gürültüsü oluyor ama benim için dayanılmaz seviyede değil. |
|