Şimdi Ara

YENİ BMW 1 SERİSİ F40 (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Bmw2025
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.216
Cevap
53
Favori
81.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
60. Sırada  bugün en iyi #18
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam dediğim gibi aslında yeni leonu test ettim.aracın ivmelenmesi resmen zehirledi beni.1,9m lansman fiyatıyla satılıyor.Benimde bütçem 2m civarı.Şuan leonu almamamın tek sebebi bu rakamlara temiz bir F40 msport bulma hayali

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hakkınızda hayırlısı olsun

• volkan2525 V kullanıcısına yanıt

Hocam 2 hafta önce bu araca makyajlı cupra leon vz-line aracımı satarak geçtim 2 aylık bir deneyimim oldu. Yol sesi dehşet derecede alıyor harici güzel araç. Yol sesi takıntısınız varsa leon kesinlikle bakmayın derim. F40 lastiklerden kaynaklı yol sesi alıyor diyenler Leona binmemiş. Resmen uçan halıya geçtim gibi hissettim. Muhakkak uzun yol testi yapıp öyle alın derim, müzik açtığınızda tabi ki sorun kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Durotan35 -- 25 Nisan 2025; 15:17:32 >
  • BMW f40 gizli özellik açma

YENİ BMW 1 SERİSİ F40

YENİ BMW 1 SERİSİ F40

Tabiki Çin’den sipariş ettiğim parçayı taktım. Bozuk para bayram şekeri falan sığabilir. Anahtar sığmıyor. Ona göre hacmini hayal edebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lebu kullanıcısına yanıt

Merhaba

Parçayı oradan nsaıl çıkarttınız

Tutan vida filan var mı?

• Durotan35 kullanıcısına yanıt

Hocam selamlar,

Tam aradığım kişisiniz, bende makyajsız cupra leon dan f40a geçmeyi düşünüyorum.

Siz geçişte ki yaşadığınız farkları deneyimleri kısaca anlatır mısınız ?

Yaklaşık 1m civarı ekleme yapmam gerekiyor f40 için değer mi değmez mi emin olamıyorum.

Teşekkürler.

• duncan21 D kullanıcısına yanıt

Hocam 1m iyi bir para bence değmez. F20 lci kullanıyorum arkadaşın F40 denedim bir ara model güncellemeyi düşünmüştüm. 2 küsür milyona 2. El bmw 1 hak ettiğini düşünmüyorum.

• dfgdf D kullanıcısına yanıt

Vida yok , ön ve arkasında tırnaklar var . plastik trim aparatı ile aradan kanırtılarak çıkartılıyor.

• Yeterince saklama gözü varken neden aracın orjinalliğini bozmaya çalışıyorsunuz anlamadım, kaldı ki oraya koyduğunuz herşey trim sesi çıkartmaya aday olacak, besbelli bu?

• Merhabalar, yaklaşık 5 yıllık bmw f40 1.16d kullanıcısıyım 60.000 km oldu, araçtan genel olarak memnunum,

uzun yolda düz yolda 4.2 lt civarı yakıtı var,

şehir içi yoğun trafikte kışın 9lt ortalama trafikte 7.5 lt, yakıyor, yazın ise 1lt daha düşük.

Ses yalıtımı 130 km üzerinde rüzgar sesi gelmeye başlıyor fakat motor sesi 5.000 devir üzerinde geliyor. İçeriden bakarsan araç dizel gibi değil yani motor sesi çok az.

Yağ bakımı/polen filtresi/hava filtresi 15.000 km 'de bir oluyor,

Şanzıman yağı artık 50.000 km de değişmesi gerekiyormuş şansıma benim 33.000 km'de uyarı verdi ve değiştirdim.

Hava filtresi ve polen filtresi önerim hengst markasıdır, videolarda filtreleme ve hava akışı testlerinden iyi sonuçlar aldılar.

Tek sevmediğim özelliği 3 silindir olmasından kaynaklı start stop ile araba çalıştığında çok sarsıntılı çalışması, aracı ilk çalıştırdığında öyle çalışmıyor.

Arka koltukları 3 serisine göre dar ama 3 serisinde davlumbaz bölmesinden kaynaklı sırt dayaması konforsuz, bunda sırt dayaması daha düzdür.

Şu an bana herhangi bir arıza çıkarmadı, ileride de inşallah çıkarmaz.

Araba 1520 kg, bunu da yolda hissediyorsun ama hantal bir araç değil.

• DeutchRider D kullanıcısına yanıt

Benimde 2. yılım aracım 25000kmde

Sessizlik konusuna tamamen katılıyorum.Aracın yalıtımımı camlarımı bilmiyorum ama yalıtım konusunda süper.

Benzinlisinide kullandım ilginç bi şekilde fark göremedim ses anlamında.

Yolda gidiş mükemmel.Araç sizi yüksek hızlarda bile tedirgin etmiyor.

Bilakis ne zaman 180-200 km çıkmışsın anlamıyorsun.Sürüş kalitesi mükemmel.

Ben 6 yıl golf 7 kullandım.Bmw nin yol tutuşu efsane.

Sadece 1 kez yağ bakımı yaptım.

Önümüzdeki haftada filtrelerin uyarı geldi.

Ben araçtan inanılmaz memnunum.

Benim aracım msport.

Sportlineları bile epey dolu.

• duncan21 D kullanıcısına yanıt

Hocam 1m eklemeye değer değmez konusuna tabi ki girmem doğru olmaz o sizin vereceğiniz bir karar neticede. Sadece 2024 makyajlı cupra leondan sonra bile geçtiğimde kalite algısını çok net şekilde hissettim. Koltuk, direksiyon, yol tutuş. Araç içi sessizlik her açıdan çok daha iyi hissettiren bir araç f40. Ayrıca vag grubunda teknolojik açıdan çok arıza ve sorun oluyor o sinirimi bozmuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Durotan35 -- 1 Mayıs 2025; 11:1:19 >
  • @Wirm , @Durotan35 teşekkür ederim yanıtlarınız için.

Hocam merhaba, hatasız boyasız 2021 47bin km de ekstra dolu 18 m jant shadow paket multimedya sistemi vs olan aracımı satmayı düşünüyorum. Hala düşünüyorsanız konuşabiliriz.

• Herkese iyi günler diliyorum.

Bmw yetkili servislerinden prime üyelik ile verilen cam suyu ve silecek alan oldu mu?

Değermi diye düşünüyorum.

Bakım için üye olmuştum değmezse iptal edeceğim.

Hocam bence değer silecek için gittim 4 ay sonra direk değiştirdiler. İstersen sonra iptal et ama ben yıkamadan da faydalandığım için zaten parasını çıkartıyorum. Yıkama hizmeti için bile değer

Yıllardır, her ay bir kez iç dış yıkama da dahil, tüm faydalarından faydalanıyorum. 👍🏻

• Ahmet-Oguz A kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim ilginiz için.Ben bir araç aldım.

Genel itibariyle araçtan memnunum ancak içeride korkunç bir yol gürültüsü var.Turanza T005 RFT lastikler ve 18 jant mevcut.Yapılan ekspertizde de rot balans ayarı tavsiyesi vardı.Ama sadece bunlara bağlayamıyorum çünkü bu gürültü bana anormal geldi.Bu arada araç 2023 dizel m sport.

Kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi durum sizlerde nasıl?

Lastikleri Michelin Runflat'e çevirince ses kesilir muhtemelen özel bir kapı fitili vb. sorun yoksa

• quote:

Orijinalden alıntı: uni_cran

Hocam bence değer silecek için gittim 4 ay sonra direk değiştirdiler. İstersen sonra iptal et ama ben yıkamadan da faydalandığım için zaten parasını çıkartıyorum. Yıkama hizmeti için bile değer

Taktıkları silecek orjinal mi peki yai kalitelimidir?

Arkadaşıma cam suyunu 250ml olarak vermişler çok az değilmi?

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.