Şimdi Ara

Yeni biriyle arkadas olurken muhabbeti nasil aciyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aga ben farkettim ki %90 niniz ya futbol ya da araba alicam motor alacam su araba modeli soyle boyle diye giriyor olum konusacak baska mesele mi yok insan yeni tanistigi arkadasiyla bunlari mi konusur ilk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayatım boyunca kimle arkadaş olduysam hiç birinde ilk muhabbeti ben başlatmamışımdır, yeni biriyle tanışmaya çalışmaktan nefret ederim. kimse benimle konuşmasa tüm günümü tek kelime dahi etmeden geçirebiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Henry Rollins

hayatım boyunca kimle arkadaş olduysam hiç birinde ilk muhabbeti ben başlatmamışımdır, yeni biriyle tanışmaya çalışmaktan nefret ederim. kimse benimle konuşmasa tüm günümü tek kelime dahi etmeden geçirebiliyorum.
    bende oyleyim hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi, film, oyun, kitap, müzik veya doğrudan geyik muhabbetleri güzel olabiliyor. Konuyu sen bir türlü aç. Doğrudan bir diziyi sor mesela. Yabancı dizi izler misin diye başla. Eğer seven biriyse ve ortak bir dizi bulmuşsanız dökülmeye başlarsınız.

Tabi üstte bahsettiğim konular internette çok konuşulsa bile universitede bunları yapanların aslında az olduğunu anlayacaksın. Yeni nesil liseliler en azından üstteki konularda üniversitelilere oranla daha fazla ilgili.

Baktın bu konularda bilgisi yok, işi gücü karı kız muhabbeti ve futbol(futbol muhabbetlerinin %95'i kalitesiz, insanların kontrolden çıktığı ve diğer takıma saldırarak yapıldığı için diyorum) ise konu açma.

• Merhaba, ya da Selamünaleyküm mü demeliydim ehehe

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.