Şimdi Ara

Yeni bir xbox 360 makinesi daha almak [Detaylar]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba xbox 360 slim fw'li makinem var arkadaştan almıştım kendisi 2-3 sene mi ne kullandığını 4 sene daha dayanabileceğini söyledi bu yüzden sizlere sormak istedim fikirleriniz neler? Bide ben bu yaz çalışmak istiyorum ve aldığım para ile yeni bir xbox 360 almak istiyorum ama slim mi alsam yoksa e modelinden mi alsam? E modeline fw yaptırılabiliyor mu? E modeli ile slim modeli arasındaki farklar nelerdir? Sizce yeni bir makine daha almak saçma mı olur mantıklı mı olur? şu an ki makinem 2.el olmasa almazdım sadece 1-2 sene sonra bozulacağını düşündüğüm için böyle bir fikir edindim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam niye bozulsun ki. Arkadaşın tahmini bir cevap vermiş sana. Kesinlikle çok saçma bir şey olur yeni xbox 360. Sonuçta elektronik alet bu, belki yeni aldığın bundan önce bozulacak? Eğer bozulursa 2 sene sonra, o zaman alırsın. Belki eski makineyse 3k hatası verebilir demek istemiştir yoksa aksi bir durum olmazsa bozulmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PureMusic

Hocam niye bozulsun ki. Arkadaşın tahmini bir cevap vermiş sana. Kesinlikle çok saçma bir şey olur yeni xbox 360. Sonuçta elektronik alet bu, belki yeni aldığın bundan önce bozulacak? Eğer bozulursa 2 sene sonra, o zaman alırsın. Belki eski makineyse 3k hatası verebilir demek istemiştir yoksa aksi bir durum olmazsa bozulmaz.

Makinem slim model, 3k hatası vermez diye biliyordum gerçi ama? Kazandığım parayı dlc ya da arcade oyunlara harcarım o zaman sanırım

• Vermez doğru biliyorsunuz, ben görmemişim yazmışsınızda görmemişim dalgınım biraz :) O halde sorun olmaz. Cihaz ne zaman bozulur bilmem ama düzgün kullanımda hiç bozulmaz diyebilirim.
  • quote:

Vermez doğru biliyorsunuz, ben görmemişim yazmışsınızda görmemişim dalgınım biraz :) O halde sorun olmaz. Cihaz ne zaman bozulur bilmem ama düzgün kullanımda hiç bozulmaz diyebilirim.

Düzgün kullanımda derken hocam? Ben günde şöyle 7 saat falan oynar oldum şu aralar, yazın çalışacağım için hafta içi 4 saati geçmez oynarsam zaten.

• Nemli ortam olmamalı, sıcak bir ortam olmamalı, hava almalı, fanlarının önünde bir cisim olmamalı. Yani öyle ekstrem birşeye gerek yok. Zaten 2 sene sonraya fikriniz değişir, yeni nesil alırsınız muhtemelen. Bu sizi bıkana kadar idare eder. Ama yinede elektronik alet olduğu için, sağı soluda belli olmaz. :)
  • quote:

Nemli ortam olmamalı, sıcak bir ortam olmamalı, hava almalı, fanlarının önünde bir cisim olmamalı. Yani öyle ekstrem birşeye gerek yok. Zaten 2 sene sonraya fikriniz değişir, yeni nesil alırsınız muhtemelen. Bu sizi bıkana kadar idare eder. Ama yinede elektronik alet olduğu için, sağı soluda belli olmaz. :)

Nemli olmaması için ve sıcak bir ortam olmaması için neler yapabilirim acaba? Makine kocaman bir salonda duruyor zaten. Bide makinenin altına bir cisim koysam yani her köşeye küçük ama dayanıklı bir cisim koysam alttan da hava alsın diye, faydası olur mu sizce?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam nem için yapılabilecek şey evin havalandırılması. Yani ev nemliyse tüm elektronik aletlerin ömrünü yer nem çoksa yapabilecek pek birşey yok. Mesela bir sehpanın üzerine koyulabilir. Etrafında hava yolunu kesecek birşey olmazsa iyi olur. Sıcak olmaz, fan sürekli soğutur alet zarar görmez.
  • quote:

Hocam nem için yapılabilecek şey evin havalandırılması. Yani ev nemliyse tüm elektronik aletlerin ömrünü yer nem çoksa yapabilecek pek birşey yok. Mesela bir sehpanın üzerine koyulabilir. Etrafında hava yolunu kesecek birşey olmazsa iyi olur. Sıcak olmaz, fan sürekli soğutur alet zarar görmez.

Anladım yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim

• Rica ederim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.