Şimdi Ara

yeni bir ps3 kullanıcısı için tavsiye oyunlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
5.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gow Collection 1 ( icinde ilk iki oyun var )

Call of Duty Modern Warfare 1 ( Captain Price kim bi tanı önce )

BF3 ( hikaye butunlugu olan bir oyun degil,online cok zevkli )

Pes 12 ya da Fifa 12 ( bana sorarsan Pes 11 )

Killzone 2 ( muazzam )

GTA 4 ( kimi sever kimi sevmez ben bayildim)

Red Dead Redemption ( efsanedir kendisi )

Heavy Rain ( film gibi )

inFamous 1 ( Kesssin oyna )

Uncharted 2 ( ilk oyun da guzel ama oyunlar arasi baglanti olmadigindan 2 cok daha guzel )

MGS4 ( alma ve oynama, oynasan da bisey anlamazsin sonra orda burda kotulersin sinirlerim bozulur :) hayatimin oyunu ama ilk oyundan baslaman sart o da biraz zor hem hd collection cikmadi hem de ciksada icinde ilk oyun yok )

Bunlar hem eskidir hem ucuzdur hem de seriyi baslatan oyunlar oldugu icin hikayeye ve oynanabilirlige hakim olursun.. Gidip de Cod MW3 alirsan bisey anlamazsin oyundan, gidip de Gow3 alirsan olay ne ki dersin :) once ilk oyunlari oyna, hemde uygun fiyatli oldugu icin masraf yapmazsin.Oynadikca zaman gecer hem de paran birikir yeni oyunlari baslarsin almaya hem de o sure icinde yeni oyun fiyatlari duser. Forumda arastir guzel ikinci el oyunlar var uygun fiyata, daha uygun olanini ariyosan da PSN hesaplari var kutuludan cok daha ucuza.. Yukarda listeledigim oyunlari paran yettigince 1-2 tane alirsin, hepsi oyuncu arkadaslarin onayindan gecmistir.. PS3'e aşık olmak icin dogru bir baslangic Hayirlisi olsun..

• İmzama bak
  • FIFA 12, Battlefield 3, Uncharted serisi kesinlikle oynaman gereken oyunlar. Battlefield'ı belki pc'de oynarsın ama diğer 2 oyunu mutlaka edin
  • Uncharted 1-2-3
    God of War 3
    Resistance 1-2-3
    Ve tabikide...
    Red Dead Redemption (Ekleyin oynayalım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Araneida

quote:

Orijinalden alıntı: Casper_Neo

quote:

Orijinalden alıntı: Araneida

geçen sene hevesle ps3 alan birisi olarak yazıyorum bunu. aldığım oyunlar ve takasa girdiğim oyunlar, aldığım aksesuarlar falan.
    Makinayı ilk aldım kardeşim NFS HP (Need for speed Hot Pursuit) kariyer modunda oynadım hastası oldum sonra online yarışlara girdim 1 sene oldu hala oynuyorum
    Pes 2011 arkadaşlarım geldikçe oynarım tek başına oynıcaksan zevk vermez, bi arkadaşınla oynıcaksan pes 2012 değil pes 2011 al
    Crysis 2, aldım oynadım konusu macerası aksiyonu türkçe seslendirmesi mükemmel ama oyun bitti takasa girdim başka bi oyunla
    Metal Gear Solid 4- (Mgs4 dedikleri) bence alma bayıyo
    Tekken 6 güzel bi dövüş oyunu ama oda baydı takasla verdim
    Mafia II güzel oyun oda bayıyo
    Call Of Duty Black Ops - Single Playerı mükemmel, online'a girdiğinde daha bi mükemmel kesinlikle almalısın hala oynarım
    Call Of Duty Modern Warfare 3 Mutlaka Al
    Street Fighter 4, Street Fighter lan alınmazmı diyip aldım çok cacık çıktı "benim için" alma
    Mortal Kombat 9 mutlaka oynamalısın
    Assassin Creed Brother Hood güzel oyun
    God of War serisi çok iyidir
    Uncharted
    Gran Turismo denilince orda bi dur şimdi,
    Oyunu aldım normal kolla oynadım falan sonra (Logitech GT Drivering Force direksiyon) aldım. Hastası oldum çoğu zaman nfs si yi erteliyorum. Mükemmel bir simülasyon eğer araba merakın varsa ama gt den başka bi oyunda tat vermez ki gt (gran turismo) zaten bi araba yarışından beklediğin herşeyi sana verebiliyor mükemmel bişi. 3d olarak oynıcaksan eğer ben 3d sinden memnun değlim gran turismonun
    Gran Theft Auto, git bilgisayarda oyna boşuna para verme
    Killzone, aldım ama vericeği zevk konusu tartışır bende pek + yaratmadı
    Özet olarak- NFS HP, PES 11, Cod, Mk9, Assasin Credd, GOW, Gran Turismo, Uncharted diyebilirim.

Arkadaşım birçok oyun tavsiyene katılıyorum ama saydığın oyunların hepsini almaya kalksa adam iflas eder , borçlu kalır Ben bu oyunlar içinde Cod MW3 (Black Ops da güzel fakat para sıkıntın olabilir 2 oyun alırsan )Gran turismo 5 Nfs Hot Pursiut ( Yada Crysis 2 al karar senin Crysis 2 de güzel oyundur ) almanı öneririm Opss Hot Pursiut yerine The Run al bence

yok canım hepsini birden alsın demiyorum zaten. bende adım adım aldım bu oyunları takas yaptım falan. hepsini nereye aliyosun ps3 parasını geçer :)

Ben kırdırdım ama online oynuyamıyorsun, ben bir ara düzelircem para kıycam alcam Modern Warfare

• yaw arkadaşlar yeri burası değil ama bi yardımcı olun, ps3 ü tüplü vestel televizyonda çalıştıramıyorum... dvd player çalışıyo ama ps3 ten görüntüde sesde gelmiyo... scartlada bağladım, kırmızı sarı beyaz kabloyla öndende bağladım ama nafile... ne yapmam lazım bi yardım edin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein was here

quote:

Orijinalden alıntı: bahasss

Çok saolun arkadaşlar söylediğiniz oyunları youtube dan araştırıyorum inş. yavaştan almaya başlıycam online kodu olmaması sadece onlinemı oynayamam anlamına geliyo yoksa baska bişe varmı

pm attıtm hocam

Einstein was here sen bana mesaj atmıştın ama ben gsm numaramı vermediğim için sana mesaj atamadım şimdi rastladım eğer tekken 6 la takas etmek istediğin bir oyun varsa ya da 1-2 ay sonra killzone 3 le yazıp bana mesaj olarak iletirsen sevinirim kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc-rıdvan

ben 60tl'ye teknosadan nfs hot p. ve fifa 2011 aldımama ps3 ü daha almadım onu alıncada bf3 alıcam

tv almadan anten alan adam gibi la
  • arkadaşlar yeni ps3 aldım. uncharted 3 ile infamous 2 yi toplam 145 TL ye alayım mı sizce? mavishop 1 alana 1 bedava yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

arkadaşlar yeni ps3 aldım. uncharted 3 ile infamous 2 yi toplam 145 TL ye alayım mı sizce? mavishop 1 alana 1 bedava yapıyor

Her ne kadar ps3'um olmasa da bildigim kadariyla psnden daha ucuza gelir.
  • quote:

arkadaşlar yeni ps3 aldım. uncharted 3 ile infamous 2 yi toplam 145 TL ye alayım mı sizce? mavishop 1 alana 1 bedava yapıyor

En son oyunlar stoklarında kalmamıştı diye okumuştum, bence almadan önce sorup emin ol.
    Bir de yeni PS3 aldıysan, güncel olan oyunlar yerine, eski oyunlara yönelirsen, daha ekonomik olur.
    Mesela Uncharted 3 yerine, Uncharted 1 ve 2 oyunlarını önce oynayabilirsin. Yine de sen bilirsin. İyi oyunlar.
  • Bence bu konu güncel kalsın.
    Devamlı olarak oyun "yeni ps3 aldım, oyun tavsiyesi?" diye konular açılıyor. Buradan takip edilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurdmn

Uncharted 1-2-3
    God of War 3
    Resistance 1-2-3
    Ve tabikide...

Red dead redemption Ps3 olupra REd dead oynanmazmı muhakkak al Bu arada onurdmn bu hafta dağatıyormuyuz ortalığı Zombipaketini alıyorum salı günü

Dostum herkez esgecmiş ama Demon's Souls Derim Sana Seni cok ama cok oyalar Ama almadan öncede Söyleyeyim Sinirli biriysen Alma

Uncharted Ve Gow Serisi zaten olmasa olmaz.
  • quote:

Oyunlar Sıfırsa fiyat uygun dostum Ama 2 inciel ise alma
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

quote:

Orijinalden alıntı: onurdmn

Uncharted 1-2-3
    God of War 3
    Resistance 1-2-3
    Ve tabikide...

Red dead redemption Ps3 olupra REd dead oynanmazmı muhakkak al Bu arada onurdmn bu hafta dağatıyormuyuz ortalığı Zombipaketini alıyorum salı günü

Dostum herkez esgecmiş ama Demon's Souls Derim Sana Seni cok ama cok oyalar Ama almadan öncede Söyleyeyim Sinirli biriysen Alma

Uncharted Ve Gow Serisi zaten olmasa olmaz.

Alınca haber ver kardeşim bekliyorum

• quote:

quote:

Mavishop'tan alacakmış zaten, nasıl 2. el olabilir ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 5 Ocak 2012; 21:57:52 >
  • quote:

quote:

iyi fiyat dostum
  • Arkadaslar alacak oyun kalmadi, eski oyunlara yoneliyorum.. Madem boyle bi oyun tavsiye bolumune burundu burasi ben de sorayim;

Enslaved nasil oyundur? Grafiklere baktim da gayet hoş.. Oynanabilirlik ise Uncharted ve Gow karışımı bisey.. Tavsiye midir ?

Ve ayrica; The Saboteur, Dead Space 2, Heavenly Sword, Homefront hakkında neler dusunuyosunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Arkadaslar alacak oyun kalmadi, eski oyunlara yoneliyorum.. Madem boyle bi oyun tavsiye bolumune burundu burasi ben de sorayim;

Enslaved nasil oyundur? Grafiklere baktim da gayet hoş.. Oynanabilirlik ise Uncharted ve Gow karışımı bisey.. Tavsiye midir ?

Ve ayrica; The Saboteur, Dead Space 2, Heavenly Sword, Homefront hakkında neler dusunuyosunuz ?

Selam Dostum Enslaved Daha cok uncharted E yakın bi oyun oyunda Monke diye bi karakteri yönetiyoruz ismindede belli olduğu gibi monke Akrobasi hareketler Falan yapabiliyor Silah Yok bu oyunda yani siper al vur ilerle yok dövüş sistemi var ve apokaliptik bi dünyada geciyor bence oynanması gereken bi oyun Farklı cünkü.

The Saboteur, Dead Space 2, Heavenly Sword, Homefront hakkında neler dusunuyosunuz ? diye sormuşsun Homefront cok farklı bi hikayeye sahip Dead space 2 korku oyunu seviyorsan Bicilmiş kaptan.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.