Şimdi Ara

Yeni bir ps3 alımı için yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba. Bayağı bir araştırdım ama bazı sorularımın yanıtını bulamadım. İlk çıktığı yıllarda ps1 kullanıcısıydım. o günden beri arada bi cafelerde kullanırım ps3 ü

1-) Ps3 alırken neye dikkat etmeliyim ? uygun olması açısından nereden satın almalıyım. gördüğüm kadarıyla fiyatlar çok oynuyor.

2-)ps3 ü Jb yapmayı düşünmüyorum. ancak kafamda bir soru var. Psn ücretsiz kayıt olunuyor. kredi kartı bilgileriyle ordan alışveriş yapılabiliyor sanırım. peki oyun internetten mi indiriliyor ? indirildikten sonra oyun içinde mi kalıyor ? yani ben oyunu silsem, kendi accountum üzerinden tekrar indirebilir miyim 2. kez para vermeden.

3-) psn den online olarak oynamak istediğimde aylık ücret ödemem gerekiyo mu ? yoksa orjinal oyun ile bağlanmam yeterli mi ?

şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: F-G

Öncelikle merhaba. Bayağı bir araştırdım ama bazı sorularımın yanıtını bulamadım. İlk çıktığı yıllarda ps1 kullanıcısıydım. o günden beri arada bi cafelerde kullanırım ps3 ü

1-) Ps3 alırken neye dikkat etmeliyim ? uygun olması açısından nereden satın almalıyım. gördüğüm kadarıyla fiyatlar çok oynuyor.

2-)ps3 ü Jb yapmayı düşünmüyorum. ancak kafamda bir soru var. Psn ücretsiz kayıt olunuyor. kredi kartı bilgileriyle ordan alışveriş yapılabiliyor sanırım. peki oyun internetten mi indiriliyor ? indirildikten sonra oyun içinde mi kalıyor ? yani ben oyunu silsem, kendi accountum üzerinden tekrar indirebilir miyim 2. kez para vermeden.

3-) psn den online olarak oynamak istediğimde aylık ücret ödemem gerekiyo mu ? yoksa orjinal oyun ile bağlanmam yeterli mi ?

şimdiden teşekkürler

1-Dikkat etmen gereken birşey pek yok genelde tr de satılan konsollar pal oluyor makineyi sıfır alacağını varsayarak garantili olacağını varsayıyorum zaten.320 gb bir slim almanı öneririm. Gencturkcell in kapmpanyası var, sony centerlarda, mediamarkt, teknosa gibi zincir mağazalarda bu kampanyaya dahil. gencturkcell kampanyasından yararlanıp alabilirsin. 320 gb konsol-1 oyun-move starter pack 798 TL.(Gayet uygun fiyat)

2-Oyunu gene ps3 ten psstore üzerinden indiriyorsun yani pc ile bir işlem yapmıyorsun.

3-online için herhangi bir ücret ödemen gerekmiyor.

• selam,

Fiyatlar konusunda pek bilgim yok ancak 2 ve 3. sorularının cevabını verebilirim.

2-)PSN'e kayıt olmak bedava,doğrudur. Bi nevi Appstore gibi düşünebilirsin. Kredi kartı bilgilerini girersen eğer online alışveriş yapıp içeriği indirebilirsin. Oyun indikten sonra PS3ün harddiskine kaydoluyor. Harddisk formatlanmadığı veya oyun direk silinmediği sürece oyunların sürekli kalır. Oyunu silersen eğer, zaten önceden ücretini ödediğin için, PS3 üzerinden hesap yönetimi menüsü altında bulunan indirme geçmişi kısmından indirebilirsin.

3-) PSN'in aylık ücreti yoktur. Herhangi bir orjinal oyunu alıp bağlanıp rahatlıkla oynayabilirsin.
  • JB'ye gerek yok. Kampanyaları sıkı takip et yeterli... markafoni,trendyol...
  • quote:

Orijinalden alıntı: orknt

JB'ye gerek yok. Kampanyaları sıkı takip et yeterli... markafoni,trendyol...

Artık ona bile gerek kalmayacak, sony en hit oyunları bile store a koymaya basladı. Artan talep oldukca (ki var) hit oyunları store a koymaya devam edecek. Kardesligin onune gecmezlerse cok ucuza hit oyunları edinebilecegiz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pape

quote:

JB'ye gerek yok. Kampanyaları sıkı takip et yeterli... markafoni,trendyol...

Artık ona bile gerek kalmayacak, sony en hit oyunları bile store a koymaya basladı. Artan talep oldukca (ki var) hit oyunları store a koymaya devam edecek. Kardesligin onune gecmezlerse cok ucuza hit oyunları edinebilecegiz :)

ben ondan faydalanamadım bu zamana kadar kardeşilikten oyun almadım internet 1 mbit süründürüyor.
  • cevaplar için çok çok teşekkürler

ancak son bi sorum var.

psn kardeşliği anladıgım kadarıyla 4-5 kişi toplanıp 1 cd key alıyosunuz. o 4 kişi aynı anda online olarak kullanabiliyo mu oyunu ? yada aldıktan sonra bi sorun çıkmasın mesela benim cd keyimi biri alabilir mi sonradan ?

bu kardeşlik dediğiniz psn nin kullandıgı legal bi terim mi yoksa uydurulan bi isim mi ? ben sonradan bi arıza çıkar diye korkuyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

cevaplar için çok çok teşekkürler

ancak son bi sorum var.

psn kardeşliği anladıgım kadarıyla 4-5 kişi toplanıp 1 cd key alıyosunuz. o 4 kişi aynı anda online olarak kullanabiliyo mu oyunu ? yada aldıktan sonra bi sorun çıkmasın mesela benim cd keyimi biri alabilir mi sonradan ?

bu kardeşlik dediğiniz psn nin kullandıgı legal bi terim mi yoksa uydurulan bi isim mi ? ben sonradan bi arıza çıkar diye korkuyorum.

Herkes online oynayabilir o konuda sıkıntı yok, sonradanda birsey olmaz korkmanada gerek yok :) sony 5 kez download hakkı vermis bizde o hakkı sonuna kadar kullanıyoruz iste :))
  • Download hakkini kullaniosunuz demek :) peki biri yanlislikla silerse ne olucak :D
  • 1- Electro World, Media Markt gibi tekno marketlerden almanı öneririm. Sıfır ve garantili olduğu için pek dikkat etmen gereken birşey yok Ps3'ü kullanırken kapalı yerlere koyma, cihazı kapatırken XMB menünün en soluna "Turn off system" i seçerek kapat. Ona şefkatini sevgini ver. Psn'den hatun düşerde kamera açtırırım diyede bekleme.

2-Kararını doğru vermişsin, mutlaka orijinal kullan.
    Psn'de ücretsiz olarak demoları, videoları, bazı temalaı vs indirebilirsin.
    Psn'de her oyun olmaz. Oyunlar daima kutulu çıkmalı ve alınmalı. Kutulu olarak çıkan 3-5 oyun tek var Psn'de indirilebilir olarak. Oyunu indirdiğinde istersen silp 100.000 kere indir. Sorun olmuyor.
    Download listten indirdiğin her birşeye ulaşıp, hazzın doruğuna çıkabilirsin.

3-Psn'de online oyun beleş, ücert falan yok. Sony oyunculara resmen beleş kerane hissi verdi Psn'de aylık ücret almayarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

1- Electro World, Media Markt gibi tekno marketlerden almanı öneririm. Sıfır ve garantili olduğu için pek dikkat etmen gereken birşey yok Ps3'ü kullanırken kapalı yerlere koyma, cihazı kapatırken XMB menünün en soluna "Turn off system" i seçerek kapat. Ona şefkatini sevgini ver. Psn'den hatun düşerde kamera açtırırım diyede bekleme.

Psn'de her oyun olmaz. Oyunlar daima kutulu çıkmalı ve alınmalı. Kutulu olarak çıkan 3-5 oyun tek var Psn'de indirilebilir olarak. Oyunu indirdiğinde istersen silp 100.000 kere indir. Sorun olmuyor.

3-Psn'de online oyun beleş, ücert falan yok. Sony oyunculara resmen beleş kerane hissi verdi Psn'de aylık ücret almayarak.

Psn'den hatun düşerde kamera açtırırım diyede bekleme.

• Psn hesabi icin country mesele yaratir mi? Yani bi demoyu ornegin her ulke indirebiliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

1- Electro World, Media Markt gibi tekno marketlerden almanı öneririm. Sıfır ve garantili olduğu için pek dikkat etmen gereken birşey yok Ps3'ü kullanırken kapalı yerlere koyma, cihazı kapatırken XMB menünün en soluna "Turn off system" i seçerek kapat. Ona şefkatini sevgini ver. Psn'den hatun düşerde kamera açtırırım diyede bekleme.

Bir İsveç hatun kamera açmıştı bana ama oyunlarını ve bilgisayarındaki videoları göstermişti sadece

• quote:

Psn hesabi icin country mesele yaratir mi? Yani bi demoyu ornegin her ulke indirebiliyor mu?

Ana hesabın TÜRKİYE Psn olsun mutlaka.
    Herkes indirebilir demoları.
    Olmadı demolar vs içinde Amerika, İngiltere ve Capon Psn'de açarsın daha fazla içeriğe ulaşırsın. Ama dediğim gibi mutlaka TÜRKİYE Psn kullan.
  • quote:

quote:

quote:

Bir İsveç hatun kamera açmıştı bana ama oyunlarını ve bilgisayarındaki videoları göstermişti sadece

o da iyimiş

• quote:

quote:

quote:

o da iyimiş

• tr psn ne faydasi oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

tr psn ne faydasi oluyor?

Bazı oyunlarda Psn hesabın hangi ülkeye kayıtlıysa o ülkenin bayrağı çıkar.
    TÜRKİYE Psn'de kanlı canlı Türk bayrağımız olur mis gibi
     Yeni bir ps3 alımı için yardım.

Ayrıca kredi kartıda kullanılabiliyor
    Birde Türkiye Psn'ye Psn card çıksa tam olacak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.