Şimdi Ara

YENİ BİR PROJE ÜZERİNDE ÇALIŞIYORUZ (YORUMLARINIZI BEKLİYORUM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle e-ticaretle birlikte gelen fırsat algısı artık eski popülerliği yok fakat hangimiz bir alışveriş yaparken internete bakınmıyoruz ki ? En çok dikkatimizi çeken husus ise arama eğiliminde yurt dışındaki kadar kupon kodlarının dikkati çekmeyişi hatta çoğu kişilerin kupon kodunun nasıl kullanıldığını bilmediğini gördük. Ülkemizde de bu şekilde faaliyet gösteren bir kaç site gördük ama biraz sönük kaldığını söylemeliyiz. Biz de bu konudan hareketle startup projemiz olan kampanya sitemizde kupon kodlarına ayrı bir önem vermeyi düşündük ve yeni sitemizde de kampanya çeşitleri konusunda kupon kodlarına yer verdik. Ben şahsen sitenin tasarımını beğendim ve sizinde yorumlarınızı bekliyoruz. Projemizin ismi Tekir ve sitemiz Tekir.com. Arkadaşlar öncelikle bu projeye çok emek veriyoruz ve yorum yaparken emeğimizi göz önünde bulundurun.

• DH bunu okumaz.
  • Bence tutmaz ama ben kimim sormak lazım.Başarılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumaz derken hocam ne demek istediniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekonar

Okumaz derken hocam ne demek istediniz ?

okumazlar yani boşuna yazmışsın. (okumadı)
  • Saygı duyuyorum dostum
  • Fena fikir değil ama kazancın fazla olmaz diye tahmin ediyorum. Başarılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YENİ BAŞLAYAN BİR PROJE
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam elbette amacımız kazanç ama uzun bir süreç olarak düşündüğümüz için acelemiz yok başarı ile kazancında eş zamanlı olarak geleceğiniz düşünüyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekonar -- 9 Ocak 2015; 15:52:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.