Şimdi Ara

yeni bir polemik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler biz düşündük arkadaşımın paper magesine çok damage yiyordu bi çare bulalım dedik aklımıza bu geldi.Sizce paper mage str 94 verip ss+7 veya +8 alıp yanına tooth+7 takılırsa nasıl olur tooth+7 flame damage:90 hp bonus 160 veriyo sizce nasıl fikir staff yerine bunlar olabilirmi acaba denemedik skill vurulurmu bilmiyorum

• vurulmaz bence
  • Çok kötü olur, onun yerine semi paper ya da pet ol daha iyi.
  • vurulsa bence iyi olur tooth sayesinde fazla vurulur ss sayesinde az damage yerler
  • aynı şeyi bende düşündüm hatta 94 e kadar değil daha fazla vermeyi düşündüm ve yapacağım bunu çarı bile açtım hatta ismini bile koydum yakindovusustasi
  • ii o zaman denede bizlere söyle yararlı olabilir
  • Battlemage yapmaya karar vermişsiniz bu sadece Staff vuruşlarını arttırır onun dışında hiç bir işe yaramaz zararlı çıkarsınız.
  • hımm ben warriorum sadece aklıma geldi yararlı olursa bilgilendireyim dedim
  • pet ol onun yerine.battle mage basarili olmuyaiblir.
  • Eskiden vardı bu tarz mage ler. Sword of beast bir eline diğer eline cs dol falan takardı bunlar. Battlemage diyorlardı nesli uzun süre önce tükendi tutmadı pek tutacak gibide değildi zaten.
  • berbat olur :)
  • güsel düşünce ama olabileceqini sanmam.
  • Vardı bi aralar böyle yapan
  • Mp yine güzel bi yere gelir . bence çok iyi olmasada güzl bi dmg yine vurursun ama glacier olman gerekir.
    Bu yzdn yapma derim. Glacier mage çok kötü dmg vuruo
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Eskiden vardı bu tarz mage ler. Sword of beast bir eline diğer eline cs dol falan takardı bunlar. Battlemage diyorlardı nesli uzun süre önce tükendi tutmadı pek tutacak gibide değildi zaten.

kötü bir yazı tipi
  • priestin eline raptor alması gibi bir şey bu ..sanırım itemin çeşidi vurduğun damageyi etkiliyor....priestime spear taktığımda ap si daha çok olmasına rağmen hammerla daha fazla vuruyordum...bundada normal stafa göre vurduğun damage mutlaka düşecektir..
  • Bu tip magelerin tutmaması damagelerde staff atağının önemli olduğunun kanıtı. Bazıları sadece elementale önem veriyor ya...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

Battlemage yapmaya karar vermişsiniz bu sadece Staff vuruşlarını arttırır onun dışında hiç bir işe yaramaz zararlı çıkarsınız.

Staff vuruşu sadece stafflar ile yapılabiliyor o yüzden onuda yapamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reactive

quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

Battlemage yapmaya karar vermişsiniz bu sadece Staff vuruşlarını arttırır onun dışında hiç bir işe yaramaz zararlı çıkarsınız.

Staff vuruşu sadece stafflar ile yapılabiliyor o yüzden onuda yapamaz

Str Damagesinden dolayı etkisi arttığını eski bir kullanıcı kanıtlamıştı.
    Bu konudada 51 skillini denemiş sadece.
    http://forum.donanimhaber.com/m_12321920/mpage_1/key_//tm.htm#12322167

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 20 Ocak 2008; 14:56:43 >

• ronarkda ardream yapanlar bılır ICERENION adlı player mage ustnde wolkery armor war elınde +7 dead sheald dıer elıdnede glacıer yanan bır swort war sanırm adı swort of beast ama tam emın deıl ıce yanıor adam sıze damge vuramuor ama sızde onu kesemıosnz...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.