Şimdi Ara

YENİ BİR ONIMUSHA GELEBİLİR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir rivayete göre Capcom efsanevi Onimusha'yı diriltmeyi planlıyor ve önümüzdeki VGX de tanıtma ihtimali var. Biliyorsunuz ki VGX gecesinde toplam on adet oyun tanıtılacak.

Böyle bir şey gerçekleşirse başlığı güncelleyeceğim.

http://cdn-uploads.gameblog.fr/images/jeux/864/Onimusha_depot.jpg

• Sevdiğim bir seriydi, umarım geri dönüş yapar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psx'de tanıtılması daha büyük bir ihtimal
  • Ozellikle Jean Renolu 3. oyunu cok sevmistim ben. :) Umarim Capcom eline yuzune bulastirmaz da guzel bir oyun cikar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buna O2 ile başlayıp çok sevmiştim, sonra ilkini aldım ama o sarmamıştı. O3'de Jean Reno'lu kısımları hiç sevmemiştim, daha doğrusu Onimusha'nın o mistik ortamına modern atmosfer yakışmamıştı bence. Yalnız bunca yıldır oyun oynarım unutamadığım, aklımın bir köşesine kazınan trailerlardan biri de O3'e aittir, epik bir trailerı vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

psx'de tanıtılması daha büyük bir ihtimal

Experience da, Sony ile anlaşmalı olarak duyurulabileceği de söyleniyor. Sırf exclusive gitmeyeceklerine göre doğru çıkarsa şaşırmam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Ozellikle Jean Renolu 3. oyunu cok sevmistim ben. :) Umarim Capcom eline yuzune bulastirmaz da guzel bir oyun cikar.

O oyun harbi çok süperdi, açılış simematiği bile ayrı güzeldi. Sonrasında çıkan 4. oyunla batırmışlardı seriyi. Umarım doğrudur bu haber çok isterim yeni bir Onimusha oynamayı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3. Oyun efsanedir cidden, PS4EX de duyursalar daha dokunaklı olur.

• Süper olur ama günümüzde o oynanış ile ne kadar ilgi çeker o da ayrı bir tartışma konusu. Oynanışı falan kesinlikle değişicektir.

Ps4 ex olma konusunda ise Capcom'a güven olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 2 Aralık 2015; 0:25:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.