Şimdi Ara

yeni bir Karot Tasarımı Sehpasız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yeni bir Karot Tasarımı Sehpasız
    Karot makinesi kendini ileri geri hareket ettiren kızağı ile delerek ilerleyen bir makine. Büyük delikler için. Ancak küçük de olsa bi sehpası var ve çalışma ortamına sığmadığı durumlar oluyor. Ayrıca o sehpayı taşımak vs kolay değil.

    Çözüm olarak şu anki ayrı sehpa tasarımını iptal edip, tek bir dönme eksenine kompaktça birleştirilmiş bir makine öneriyoruz.Motoru da ortadan delip geçen bir mil karot boyunu aşıp yere monte edilir. Motor bu milin arkasındaki altıgen raya takılıdır ve altıgen kısım motorun dönmesine müsade etmez.Karot ucu da motora direk bağlıdır ve delme devam ederken motorla birlikte aşşağı hareket ettirilir.

    Normalde karot makinesi sehpası önce dubelleniyor. Bizim sistem de dubelleniyor. Ama karotun merkezinden açılmış küçük bir deliğe ve de dubel gerektirmeden aynı çelik dubel açılır yaprakları gibi çalışan bir mekanizma ile. Bu mekanizma kolu aşşağı alınınca sıkıyor, yukarı çekilince yaprakları gevşetiyor ve çevirmeye devam edince de yaprakları yukarı çekiyor. Yoksa yaprakları değil de dubel ortası konik sıkma kafasını çekerseniz dubeli çıkartamaz keza sıkarsınız.

    Makineyi monte ettiğiniz delik de deldiğiniz parçaya isabet etmiş oluyor ve ek bir montaj görüntüsü olmuyor.
    yeni bir Karot Tasarımı Sehpasız

    En önemlisi sistem tam bir kalite. Diğer ayrık sehpa ve idare eder sistemi silip geçecek bir model.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.