Şimdi Ara

Yeni bir iş yapmak lazım ama ne ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hali hazırda bir dış ticaret şirketinin operasyon bölümündeyim. Ama mevcut Türkiye şartlarında ek bir iş yapmak gerekiyor. Sermayesi mümkün mertebe az olan. Kılıf işi yapayım dedim. Onun araştırması içerisindeyim şuan. Sizlerinde var mı böyle bir düşüncesi? Veya neler önerirsiniz ?

• zekii kullanıcısına yanıt
    Valla bence daha yüksek getirisi olan bir iş bul... Anladığım kadarıyla Çinden ya da vs. ülkeden kılıf getirip satmak ve cukkana bakmak istiyorsun ama kolay değil o işler bilirsin gümrük vergisiydi ıvırıydı zıvırıydı... Sana pahalıya patlar ek iş gibi yapacaksan elindeki paradan da olursun... Zaten her yerde her sitede kılıf satanlar var... Eğer böyle bir işe gireceksen orjinal ürün bulmalısın sadece sen de olmalı... (Elektronik cihazlar hariç onlar zaten takılıyor gümrükte) Eğer bunu yapabilirsen parayı kırarsın...
  • ne gibi hocam mesela neler olabılır ?
    Ben çinden akıllı saat işine girecektim vazgeçtim. 2-3 dolara tanesini alıp burada 200-300 tl ye satanları gördüm bilemiyorum ne kadar sağlamdır. Çok para kazanmak ve bu işte süreklilik için en azından elinde biraz sermaye olması gerekiyor. Ürün sattıktan sonra da arkasında durabileceğin kalitede olmalı ki süreklilik olsun. Tek seferlik olursa harcadığınla kalırsın
  • Haklısınız hocam. 10 bin tl kadar bır mıktar var elımde. Usb ısını falan dusunduk oda sıkıntı
    Valla benim de aklıma gelenlerin arasında vardı usb bellek falan ama çinden elektronik eşya getirilmez benim kanaatim bu yönde...

Hemen hemen daha önceden satılmamış birşey bulmalısın ki parayı bulmalısın başka türlü olmaz...

Pasaport olayı olmasa 10 adet MiNote getirip satardın 5000 tl kafadan kar ederdin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5BBEC5079 -- 29 Nisan 2015; 15:56:26 >
  • size önerim güneş enerjili şarj aletleri yaz geliyor mağlum hem az bulunan hem güzel bir ürün tavsiye edebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akak93 -- 29 Nisan 2015; 16:36:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Insan bir yerde dusunuyor ya yapilmadik ne kaldi diye :) ama ozel sektor derya deniz her gecen gun dunya kadar urun cikiyor degisik degisik modalar hevesler geliyor geciyor. Biryerden tutmak lazim girisimcilik adina ama nerden iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.