Şimdi Ara

yeni bir internet sunucusu arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ttnet taahütüm bittiği zaman daha fazla ttnette durmayı düşünmüyorum . suan fiyatı 64 tl olan paketi 74 tl ye kullanıyorum bahaneleri de siz kayıt oldugunuz da o fiyattı gibi sacma sapan seyler. ve bu gibi binlerce örnek yüzünden değiştirmek istiyorum. online oyunlarla aram iyi ping sorunu olmayan 50-60 tl lik paketler için hangi markayı önerirsiniz. (16mbps den az olmasa güzel olur..) turkcell düşünüyordum fakat ping var yazılarıyla dolu ortalık

• Dsl servis sağlayıcıların hepsi aynı. Hepsi Türk Telekom altyapısını kullanıyor dostum. Forumda zaten 4 milyon kez falan yazılmıştır :) Fiberoptik bağlantıda ise Ttnet ve Superonline iki ayrı altyapı kullanıyor ve teknik olarak performansları hemen hemen aynı. Dolayısıyla fiberoptik varsa onu al, yoksa vdsl alabiliyor musun teknik olarak, Türk Telekom'a sor öğren. O da yoksa mecburen adsl alacaksın. Ping, bağlantı hızı vs. bunlar fiziki altyapı ile ilgili şeyler olduğundan denemeden bilemezsin. Biz de bilemeyiz. Zaten hepsi aynı...
  • igorparker İ kullanıcısına yanıt
    cevap için sağol dostum. deneriz artık ne yapalım ttnetten ne kadar kötü olabilir ki :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.