Şimdi Ara

yeni bir gta 4 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdide bu çikti ilk önce 1. resim ok diyrorum 2. resim çikio

yeni bir gta 4 sorunu

yeni bir gta 4 sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G&H -- 16 Temmuz 2010; 20:59:56 >

Barış Manço, Cem Karaca, Zeki Müren öldü. Teoman bıraktı. Demet Akalın, Sinan Akçıl, İsmail Yk devam ediyor. Böyle ruh gıdası mı olur lan?
  • Sakin ol telaş yapma.Şimdi googleye crack yaz ve yavaşca yere indir.(Nasıl yapılcağına filanda bak yeniden yüklemek zorunda kalabilirsin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rorşak -- 16 Temmuz 2010; 20:56:54 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G&H -- 16 Temmuz 2010; 21:19:59 >

Barış Manço, Cem Karaca, Zeki Müren öldü. Teoman bıraktı. Demet Akalın, Sinan Akçıl, İsmail Yk devam ediyor. Böyle ruh gıdası mı olur lan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamsi6161

sende olmasan napcaz inio suan çraçk

Gtaturk diye site vardı hatta adminde aynı nickle burda galiba.Bana yardımı dokunmuştu belki sanada dokunur eğer burdan çıkmassa. Gerçi ben saveleri silmemiştim yani yardım etmişti ama saveler hala bendeymiş. %30 larda save istemiştimde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G&H -- 16 Temmuz 2010; 22:27:44 >

• quote:

daha oyunu yüklemeden sogudum oyundan
    ebebeyin güvenligi dio bu vista deilki ebebegin gvenligi oldun

Evebeyn

Orijinalden alıntı: konman4245

quote:

daha oyunu yüklemeden sogudum oyundan
    ebebeyin güvenligi dio bu vista deilki ebebegin gvenligi oldun

Evebeyn

sonuc

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta 5 Araba sorunu!
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o kadar oynayan var bi banami hata verio bu oyun

• quote:

o kadar oynayan var bi banami hata verio bu oyun

Oyunu kur 1.0.7.0 patchı yükle crack yap

• ben daha yüklemeyedim bile ya
    uyumluluk sorunu veriyor nasıl düzeltebilirim ben bunu????????????

yeni bir gta 4 sorunu

İşlemci Üreticisi : Intel® | İşlemci Modeli : Core� i5 | İşlemci Numarası : 520M | İşlemci Hızı : 2,4 GHz | Bellek : 4 GB | Disk Kapasitesi : 500 GB | Ekran Boyutu : 15,6" | Ekran Kartı Belleği : 1 GB | Ekran Kartı : ATI Mobility Radeon HD 5145 | İşletim Sistemi : Windows 7 Home Premium
  • quote:

Orijinalden alıntı: kliso

ben daha yüklemeyedim bile ya
    uyumluluk sorunu veriyor nasıl düzeltebilirim ben bunu????????????

yeni bir gta 4 sorunu

bu programi kurmalisin galiba 64 bit deilse sistemin setup a gel özellikler yap uyumlulugu windows 2000 yap

yeni bir gta 4 sorunu

yeni bir gta 4 sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G&H -- 25 Temmuz 2010; 11:11:06 >

• CDyi aldığım yere gittim denedik hepsini olmadı, sonra başka bir cd'den yükleyelim bari dedik başladı yüklemeye. sorun cd'deymiş meğer
    ama bu seferde oyunu kaydedemiyorum. live üyelik felan diyor açıyorum product key istiyor laptopun altındakini felan girdim olmadı.

İşlemci Üreticisi : Intel® | İşlemci Modeli : Core� i5 | İşlemci Numarası : 520M | İşlemci Hızı : 2,4 GHz | Bellek : 4 GB | Disk Kapasitesi : 500 GB | Ekran Boyutu : 15,6" | Ekran Kartı Belleği : 1 GB | Ekran Kartı : ATI Mobility Radeon HD 5145 | İşletim Sistemi : Windows 7 Home Premium
  • quote:

Orijinalden alıntı: kliso

CDyi aldığım yere gittim denedik hepsini olmadı, sonra başka bir cd'den yükleyelim bari dedik başladı yüklemeye. sorun cd'deymiş meğer
    ama bu seferde oyunu kaydedemiyorum. live üyelik felan diyor açıyorum product key istiyor laptopun altındakini felan girdim olmadı.

Gta 4e laptopun keyi yazmıssın ne güzel.
    Offline üyelik yaratcaksın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.