Şimdi Ara

Yeni bir dolandırıcı ilanı olabilir..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracın fiyatı sizce düşük değil mi?Bana dolandırıcı ilanı gibi geldi ne dersiniz?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-aradiginiz-guc-adrenalin-ve-karizma-ise-kendinizi-odullendirin-50894706/detay/?source=promotion_hpva

• Serbest piyasa bu. İsterse 1 liraya verir
  • Daha önce verildi bu ilan..
  • çok ucuz hemen evi satayım alayım Şaka bi yana bana dolandırıcılık gibi gelmedi
  • Bende sanmıyorum dolandırıcılık oldugunu..38000 euro 86 bin yapıyor türk lirasıyla...
    Araba 2004 model zaten 8 yaşında...Ee Bide aciliyetten yazmış ve benzinli araba....Dizel olsa dahada pahalı olurdu...Hem dolandırıcılıktan şüphe edilirse araştırılır öyle alınır..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __GeneraL__ -- 17 Haziran 2011; 23:40:06 >
  • Galeriye verse daha çok para verir
  • nette gezerken, çankırı ılgazdan bi golf bulduk.
    2000 model, tüplü, 65bin km. civarında, 16bin lira.
    akşam aradık aradık, vatandaş telefonunu açmadı. ılgazdan bi tanıdıkla irtibata geçtik ve acilen bu araca bakmasını istedik. yanına bi sigortacı alıp aracı incelemeye giderken bunlar tekrardan aramışlar velhasıl vatandaş telefonu yine açmamış. zaten kendisi de demiş; bu arabayı mümkün değil bu fiyata vermezler. araç 35plakalı, ılgaz küçük biyer, ben burada böyle bi araba görmedim diyerek uzak durmamızı istedi. belki kaparo gönder hesabıma diyerekten kandırmaya çalışır demişti...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Buna LPG yi atıcan sonra gez babam gez .. :)
  • bu başlığı tesadüfen satıcı görse,hakkında pek iyi şeyler söylemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

Buna LPG yi atıcan sonra gez babam gez .. :)

kardeş ona tüpde dayanmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

Buna LPG yi atıcan sonra gez babam gez .. :)

kardeş ona tüpde dayanmaz

Kaç litre LPG yakar acaba ?
  • bence fiyat makul az para değil bu zamanda hiç bir galerici müşterisi hazır olmayan bir araca o kadar para bağlamaz
    araç sahibinin belkide ihtiyacından dolayı fiyatı biraz düşük tutmuş olabilir veya model yenilemek istiyordur

arkadaşlar birde şu açıdan bakın ben arabamdan memnunum fakat model yenilemek istiyorum gidiyorum yetkili satıcı veya ana bayine
    diyelim aynı marka araçtan alıcağım kendi arabamı verip üstüne fiyat farkını ödeyerek almak istiyorum

o zaman ne oluyor biliyormusunuz bayi nakiti olan galericilere soruyor işte o zaman senin araban 100 lira ederse 60 lira fiyat veriyorlar bayide senden
    60 liraya kabül ediyor galericide onu 100 liraya satıyor

durum böyle ise araç sahibinin bu paralara satması herkesin faydasına bari arada simsarlar hazanmasın bence parası olan alsın eleştiri faydasız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.