Şimdi Ara

Yeni bir dil öğrenmek istiyorum ne olmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnşallah gelecek sene inşaat mühendisliği kazanacağım. İngilizcem yüksek seviyede çoğu dizileri filmleri altyazısız izleyebiliyorum yolda karşılaştığım ingilizce konuşan turistlerle türkçe konuşuyormuş gibi konuşabiliyorum.

İnşaat mühendisi olacağım ancak kendimi şimdiden hazırlamam lazım, sizce 2. yabancı dilim ne olmalı? Almanca olabilir diye düşünüyorum. Sadece ileride kariyerimi etkilemesi için öğreneceğim. Sizce hangisini öğrenmeliyim?

Edit: Almanca öğrenirsem eğer ablam ve yiğenlerim almanyadalar, bana yardımcı olurlar almanca sayıları biliyorum mesela

Ama almancanın mühendislik sektöründeki konumunu bilmiyorum o yüzden konu açmak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NedenAllahım -- 12 Ağustos 2014; 13:31:37 >

• inşaat işi olduğunda rusya ağır basar. rusçayı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

inşaat işi olduğunda rusya ağır basar. rusçayı öneririm.

Almanca Rusça ve Arapça öğren diyorlar bu üçü arasında rusça mı diyorsunuz peki
  • java
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

java

İlk defa javanın mühendislikte kullanıldığını sizden duydum hocam dalga mı geçtiniz anlayamadım ama eğer geçmiyorsanız birazcık açabilir misiniz ne işe yarıyor java mühendislikte?
  • Ejder Dili, yada Daedric dili. Biraz zordur ama alışırsın.
  • Arapca tabiki.Suriyede ic savas bitince o yikik,harabe binalarin yenilerini yapacak insaat sirketleri cikacaktir.Arapca ogren,aklini kullan,zengin ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karaliste -- 12 Ağustos 2014; 13:42:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bana katkısı olacak dil nedir
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • NedenAllahım
  • Arapça olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

java

+1
  • Rusça öğren daha sonra Almanca öğren yeter
  • Arapça öğren.
  • Php ve c# diyorum ben.

• NedenAllahım kullanıcısına yanıt
    İnşaat mühendisi olacaksan rusça yada arapça öğrenmende fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NedenAllahım

quote:

java

İlk defa javanın mühendislikte kullanıldığını sizden duydum hocam dalga mı geçtiniz anlayamadım ama eğer geçmiyorsanız birazcık açabilir misiniz ne işe yarıyor java mühendislikte?

Java senin pek işine yaramayabilir ama mühendislikte kullanılan programların yazılması için gerekli bir dil olabilir kendisi. Ki mühendislikte de birçok program kullanılır primavera ya alternatif bir program geliştirebilirseniz köşe olursunuz mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven1127

quote:

quote:

java

Java senin pek işine yaramayabilir ama mühendislikte kullanılan programların yazılması için gerekli bir dil olabilir kendisi. Ki mühendislikte de birçok program kullanılır primavera ya alternatif bir program geliştirebilirseniz köşe olursunuz mesela

Evet hocam AutoCad,Sap200 ve St4cad programlarına yönelmeyi planlıyorum. Bu yıl çok yoğun geçecek anlaşılan keşke önceden düşünseydim bunları, dil öğreneceğim ve ygs lys heyecanı da var..

Şimdiden öğrenip en azından birkaç adım ileride olmayı istiyorum. Güzel bi kariyer istiyorum inşallah gerçekleştirebilirim buraya yazdıklarımı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

inşaat işi olduğunda rusya ağır basar. rusçayı öneririm.

Almanca Rusça ve Arapça öğren diyorlar bu üçü arasında rusça mı diyorsunuz peki

Arapça.

Almancayı geçiniz.
  • Türkçe öğren

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuş dili olabilir
  • Rusça öğren.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.