Şimdi Ara

Yeni bir devir başlıyor. DIABLO immortal (mobil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Valla doğrudur, yeni bir dönem açılıyor. Mobil oyunlar geleceğin piyasasını oluşturuyor, şu an bile tonlarca para kazandırıyor şirketlere ama bu geçiş bizleri üzdü ziyadesiyle. Ben yeniliklere açık biri olsam da mobil oyunlardan zevk almıyorum maalesef ve Blizzard’ın bu kadar hype yaratıp ortaya mobil oyun çıkartması şaka gibi geliyor bana. Ha, mobilde Diablo deneyimini kafamdan atmış değilim, denenesi bir fikir ama bu sunum kesinlikle daha büyük bir reveal’dan sonra yapılmalıydı ya da daha sonra büyük bir reveal olmalıydı.

    Bunca yıldır kısır içerikler sunuyorlar Diablo severlere, gerçekten de insanların canına tak etti bu durum. Keşke azıcık daha özen gösterip hayranlarla iç içe olsalar. Neyse, yine seneye artık, bizler hep beklemeye mahkumuz bu serinin hayranları olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Elder Scrolls VI tanıtıldıktan sonra mobil oyunu tanıtıldı kimse çıkıp Bethesda'ya bir şey dedi mi? Blizard'ın yaptığı ayıp hem de çok büyük bir ayıp Diablo gibi bir efsaneyi Çinli taşeron şirkete üstelik 1-2 sene önce çıkmış bir oyununun üzerine skin atarak yaptırmak? Pc için bir şey düşünmüyor musunuz diye soran insanlara telefonunuz yok mu diye alay edercesine cevap veren yapımcı ve yöneticilerle dolu bir şirket olmuş Blizzard
  • Blizzard'ın çöktüğü yıllar diablo 3'le başladı. Belki çok daha fazla kazanacak ama artık efsane oyun yapamayacağını tekrar kanıtladı. Taklidi POE bile fark atmışken sallayın gitsin.D4 gelse bile fark yaratamaz sanırım.
  • Blizz artık diablo defterini kapatmayı düşünüyor nedenİ ise, çok fazla para getirisi olan oyunları olması. Diablo blizz için zahmet ve para israfı. Pc tarafında diabloyu bitirip mobile taşıdılar ki daha az zahmet olsun ve paket, sandık satışlarından para kazanılsın. Blizz de farkında pc oyuncularının mobil sürümü istemediklerinin ama amaçları zaten pc tarafını mobile çekmek değil, mevcut mobil oyuncularını diablo immortal denen oyuna çekmek ve para kazanmak. Blizzard denen firma diablo oyuncularını karşısına aldı ve en büyük kazığını 2 kasım akşamı attı ve tepkilerde haliyle gecikmedi. Bi işe yarar mı tabiikide hayır uzun lafın kısası, immortal gereksiz bir oyundu hiç gereği yoktu. Bu saatten sonra diablo defteride benim için kapanmıştır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bir halt başladığı yok. diablo skinli boktan bir candy crush oyunu işte.Millet tuvallete defekasyon yaparken 10 dk parmaklarıyla tıklayacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kortor -- 18 Kasım 2018; 11:22:44 >
  • Blizzort diablonun ırzına geçti:)
  • Ciksinda metrobüste oynayalim 🤗

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.