Şimdi Ara

Yeni bilgisayarımda fps düşme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Yaklaşık 2 ay evvel bi bilgisayar aldım. Markası Asus K555u serisinden. LoL oynuyordum ilk zamanlar ve fps oyun başlarken 250 civarı ve team fightlarda en kötü 150 oluyordu. Yaklaşık 3-4 haftadır devam eden bi problemim var. Oyuna her girişimde fps sabit 60 gösteriyor. İlk zamanlar laptop adaptörünü bilgsayardan çıkardığım zaman da öyle gösteriyordu. Sonrasında hep laptop adaptörü takılıyken oyun oynadım ve hiçbir sıknıtı meydana gelmedi. Ama şu an sabit 60 fps fakat team fightlarda 30-40ı bile gördüğüm oluyor. Kasma meydana geliyor. Şöyle bir şey farkettim. Laptop adaptörünü oyundayken çıkardığımda 3 saniyeliğne fps 200 civarı oluyor tekrar 60ta duruyor ve team fightlarda bu düşme sorunu gene meydana geliyor. Takıp çıkardığım her zaman bu 3 saniyelik bi fps yükselişi sonrasında gene aynı şekilde düşüşü meydana geliyor. Format attım gene aynısı. Güç seçeneklerinden yüsek performans seçtim, oyuna sağ tık yapıp yüksek performans nvidia vs vs vs. çalıştır diyip oyuna giriyorum fakat çözüm olmadı. Oyunda fps sabitleyici kapalı bu arada. Ama oyun 60ta başlıyor koridor aşamasında falan hep 60. Sabit gibi sanki ama yani anlatamıyorum belki olayı. İlginç olan taraf adaptörü söküp taktığım zaman fpsnin 3 saniyelğine yükselişe geçmesi sonra yeniden 60'a düşmesi diye düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Sistem Düşük FPS sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.