Arkadaşlar merhaba.2.5 hafta önce vatan bilgisayardan yaklaşık 2.300 e bilgisayar aldım.(Lanet olsun en alınmayacak zamanda aldım dolar 3,97 iken) neyse bu bilgisayarda CSGO testlerini izlediğimde 150 160 FPS altına düşmüyordu.Yüksekte bile.Ben aldım şuan düşükte bile 150 'yi göremiyorum.Onun dışında ara sıra googlede birşey yazarken takılıyor sonra devam ediyor.Ne yapmalıyım?Lütfen bilgisi olan birisi yardım edebilir mi ? Bilgisyarı 3 yıldır almayı planlıyordum.Şimdi ise tadını çıkaramıyorum. Özellikleri : İntel G4400 İşlemci Asus GeForce GTX 1050 Ti işlemci 8 GB DDR 4 Ram 500 W frisby ışıklı gaming kasa
Takılıyor derken fare imleci ara sıra donuyor mu? Öyle ise onun pek çözümü yok ve o win10 kaynaklı olabilir. Bazı bilgisayarlara win10 buna sebep olabiliyor. Fps olayına gelirsek. Nvidia yazılımları son 1-2 aydır sorunlu. Yazılımı güncelleyin güncel ise tekrar kurun ama hızlı kurum değil özel kurulumu seçin. Kısa bir tarama işleminden sonra çıkacak ekranda alt kısımda yanında Temiz Kurulum yazan bir kutucuk olacak onu işaretleyip kuruluma devam edin.
Nvidia yazılımı temiz kurulum yapmadan kurulunca veya güncelleyince fps düşüşlerine yol açıyor. Nvidia bu sıkıntının ya farkında değil yada umursamıyor. 3-4 güncelleme dir bu sıkıntı var. Türkçe yazı yazabileceğim bir mail adreslerini bulamadığım için facebook da bir paylaşımlarına yorum yazdım ama ya okumadılar ya görmezden geliyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Noctivagant
Takılıyor derken fare imleci ara sıra donuyor mu? Öyle ise onun pek çözümü yok ve o win10 kaynaklı olabilir. Bazı bilgisayarlara win10 buna sebep olabiliyor. Fps olayına gelirsek. Nvidia yazılımları son 1-2 aydır sorunlu. Yazılımı güncelleyin güncel ise tekrar kurun ama hızlı kurum değil özel kurulumu seçin. Kısa bir tarama işleminden sonra çıkacak ekranda alt kısımda yanında Temiz Kurulum yazan bir kutucuk olacak onu işaretleyip kuruluma devam edin.
Nvidia yazılımı temiz kurulum yapmadan kurulunca veya güncelleyince fps düşüşlerine yol açıyor. Nvidia bu sıkıntının ya farkında değil yada umursamıyor. 3-4 güncelleme dir bu sıkıntı var. Türkçe yazı yazabileceğim bir mail adreslerini bulamadığım için facebook da bir paylaşımlarına yorum yazdım ama ya okumadılar ya görmezden geliyorlar.
Teşekkür ediyorum deneyeceğim.Fare imleci yerine gelirsek,ben eski bilgisayarımda bulunan 500 GB'lik HDD'yi taktım daha fazla para vermek yerine.Bundan kaynaklı olabilir mi ?
dropheraSD
kullanıcısına yanıt
Yardım edecek başka birisi yok muu?
dropheraSD
kullanıcısına yanıt
Eski bilgisayarınızda bulunan 500 GB HDD taktım demişsiniz. Bağlantılarını bir kontrol edin isterseniz. Belki iyi monte olmamıştır.